16

Митев

преди 4 години

Тези *** дървета!!! Стоят и не се местят когато някой Супермен се е засилил срещу тях. Да се изсекат НЕМЕДЛЕНО!!! И........колкото да е чудно - не ми е жал! От 30 години имам книжка и имам само един акт за превишена скорост ИЗВЪН населено място. Много пъти съм се отървавал на косъм от такива.

15

Анонимен

преди 4 години

Добре че не е имало трафик че доста хора щяха да облекат дървени пардесюта заради този Умник. Сигурно е гледал някоя телевизия по която са рекламирали *** контрол и са взимали завоите с 120 км у час.

14

Лош Родител

преди 4 години

Аз не купих кола на сина,когато взе книжка.Той работи 3 години на морето и една на студентска бригада на полето в Англия и си купи сам.Вече четири години си я поддържа и кара без нито едно нарушение .Пази я като най-ценната си придобивка,защото знае цената и.

13

Ъ-ъ-ъ-ъ...

преди 4 години

А фаровете, фаровете светели ли са?Дървото било ли е с пуснати ламби? Имало ли е валидна застраховка"Гражданска отговорност"? Минало ли е технически преглед? Нали това са важните неща, за които тези тюфлеци - полицаите глобяват? На джигитите и на дрогираните - майната им!!!

12

Сп???нс

преди 4 години

Крайно време беше и за тази новина, няма всичко да са все негативни.

11

Кат експертиза

преди 4 години

Бил е бърз и яростен.

10

Saki

преди 4 години

В завой волан се дърпа ,а не се бута.

9

Анонимен

преди 4 години

Jurnalisti zashto ne izpolzvate po-podhodiasht ezik za zglaviata-selska rabota - uvajenie kum murtvite

8

Анонимен

преди 4 години

На дървото - орден "Стара Планина". Спасило е няколко живота.Аз съм с две ръце ЗА - да оставим шофьорското съсловие да се самопрочисти. Изпитано в Окрайна: Девет месеца нямаха контрол и най-критичните елементи се самозачистиха. После отселелите станаха много внимателни, а пешеходците се оглеждаха по десет пъти преди да пресекат, колоездачите пък съвсем се отказаха.Щото се е видяло, че при нас със КАТ няма да се получат нещата...

7

Анонимен

преди 4 години

Чудесно!

6

КАТ

преди 4 години

Важно е фаровете да светят и да се увеличава мафиотската Гражданска!А това,че карат пияни и дрогирани без книжки срещу 20 кинта чорба парасъ е отделна работа !

5

Анонимен

преди 4 години

bravo

4

Анонимен

преди 4 години

Още един пример защо шофьорски книжки на младежи под 50 годишна възраст не трябва да се дават.

3

123

преди 4 години

Пак дърво на пътя.Абе гледайте къде се разхождат тези дървета.Горските къде спят.че не ги връзват?

2

Само питам

преди 4 години

БМВ?

1

Анонимен

преди 4 години

2020 година, Промяната на резидент румен радев ветото продължава да действа и да носи след себе си смърт, разруха, бедност, съсипия, безработица, безпаричие!ОСТАВКА НА НИЩОПРАВЕЦА РУМЕН РАДЕВ ВЕТОТО!