11

Марсианци

преди 4 години

Сърбите са шовинистични швини и нямат място в ЕС. Направо таралеж в гащите ще си вкара ЕС. На сърбите им тябват им поне 30 години държавно медиирано психолечение за да започнат да проумяват, че в света има и други гледни точки, освен сръбската.

10

Ф.С.В.

преди 4 години

Оказа се че румънците са по добре от нас българите -Сега Управляващите (тяхните платени клакьори "анализатори") се активираха и почнаха да сочат с пръст Сърбия- Скоро ще стане ясно че сърбите са по добре- и тогава ще ПОЧНАТ да сочат македонците- и накрая КОЙ ЩЕ СОЧАТ с пръст?? Ще сочат нас работниците- че им искаме високи заплати и затова не може да станат за 1 година вместо милионери -МИЛИАРДЕРИ! БЕЗОЧИЕ ЦИНИЗЪМ АРОГАНТНОСТ И НАХАЛСТВО! ТОВА СА УПРАВНИЦИТЕ НИ 31 Г НАСАМ!

9

Истински лъжи

преди 4 години

Абе кво пишете за сърбите ,те винаги се оправят по-добре от нас ,румънците също,македонците ще ни подминат до някоя година!Хърватите 5 години преди да влезнат в Европа бяха със заплати от 800-1000евро и работеха и в еврж и в куни,за стандарт и манталитет въобще няма да споменавам!Акохси забравиш нещо в прака,тампще си го намериш,дори на другия ден!Стига сте дрэнкали за другите колко били зле,по-добре пишете за тука ,за наща си кочинка,колко сме зле!*** нали сте добре платени, кво ви дреме!!!!????

8

Анонимен

преди 4 години

Нищо не става от сърбите защото се мислят за най-великите на Балканите, ама виж да се веселят ги бива.

7

Ниш е България

преди 4 години

Сърбия е дупка и тепърва ще се разпада.Да ни връщат Западните покрайниним Нишко и Поморавието!Също така да признаят за обезбългаряването на Македония и Нишко!До 1945 година Крушевац се казва с българското име Крушевец.Отделно свобода за Прешево, Санджак, Войводина и Рашка!

6

Анонимен

преди 4 години

За 2018 г БВП на глава от населението Сърбия - 6140 Евро , БГ -7980 Евро.

5

Анонимен

преди 4 години

Въпреки това, Сърбия е в пъти по-добре от България чисто статистически - има по-ниска смъртност в пъти!, по-висока раждаемост, по-малко хора под прага на бедността, по-висок икономически ръст, по-малък държавен дълг. Цените са по-ниски, качеството по-високо. Дори обективно страната е във видимо по-живо състояние от България, това се вижда с очи при пътуване през страната - пътищата първокласни, селата цветни и живи, навсякъде оранжерии и трактори. И това след война !

4

Анонимен

преди 4 години

Много от СССР останага ката спящи клетк в Сърбия . Понеже езика е близък. Професия нямат а са на някакви служби и службички. Сърбина гледа отстрани и мълчи и се чуди как ги имат тия заплати

3

Анонимен

преди 4 години

Сръбския русофил е весел и ***.. Той е така от времето на войната. Имаше много леки пари. И много власт. Сега е само слава.

2

djaro

преди 4 години

До Анонимен1000lv. e minimalnata zaplata v Сърбия кой каквото и да ви говори.......а ние сме роби на ЕС и Америка

1

Анонимен

преди 4 години

Прав си.