21

Анонимен

преди 4 години

А кметовете на София,онова врачанско село,където 100% са гласували за ГЕРБ и на още много други места,кога?

20

Анонимен

преди 4 години

А спецпрокуратурата не иска ли отстраняването на кмета на Симитли???Или там не може да се пипа.

19

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ ако имаше повече роми в тая община, лесно щяхме да ги купим и да спечелим по герберски. Обаче тоя кмет е избран с голямо мнозинство, и гешев ще го сготви както му поръчахме.Както крадем бизнеси, така вече и кметски постове.

18

Виц

преди 4 години

Кмета Н.Димитров, управляваше 3 мандата като независим кмет !

17

Анонимен

преди 4 години

Така е, когато ни управляват личности, прочели една книга!Когато започнат да ни управляват личности, прочели нула книги, ще стане по-различно!

16

Анонимен

преди 4 години

Не го знам какви ги е вършил този кмет, но е факт, че е избран за такъв с огромно мнозинство от суверена на първи тур. Спецпрокурорите не са избрани от суверена. Те са избрани от мафията.

15

Анонимен

преди 4 години

Това не е никаква прокуратура, това е подигравка с демокрацията!Прокурорите не работят като държавни служители а като чекисти от времето на Октомврийската Революция в Русия!А думата "прокурор" е синоним на "терор"!Когато ние в София избрахме Десислава Иванчева за кмет на община Младост, чекистите от така наречената "спецпрокуратура" я арестуваха като опасен контрареволюционер белогвардеец.А защо не проведоха частични избори за кмет ами чекистите директно си го назначиха??? Каква демокрация?

14

Анонимен

преди 4 години

А защо със същият аргумент прокуратурата не поиска забавяне встъпването в длъжност на кметовете на София и Шумен с аргумента че тече второ преброяване на гласовете и оспорване на изборните резултати, а съответните кметове влизайки в длъжност биха могли да влияят на резултата ? Самата осново на деморкацията - избирателният процес не е ли по-важен казус?Май "праивлните" кандидати встъшиха в длъжност по бързата процедура да не би някой да си помисли ,че властта не е тяхна.

13

Бил купувал гласове

преди 4 години

ГЕРБ купува и това го знае вспко хлапе!!!А този май не беше от герб и им зае бройка и полудяха!

12

Анонимен

преди 4 години

Всичко това е нормално за мутро-милиционерския султанат, в който живеем...

11

Ти си го избра

преди 4 години

Гешевци изпълняват повелята на шайката ГЕРБ!Нали за това си го назначиха.Както и предшественика му Цацаров.

10

Анонимен

преди 4 години

Главната мутра развъртя бухалките по посока Несебър!

9

Анонимен

преди 4 години

И тук се получава, като с Румен Гайтански-Вълка, Бойко го изгони от чистотата в София и си сложи свой хора в чистотата!

8

гражданин

преди 4 години

Спецпрокуратурата не е никаква прокуратура защото няма право да иска това!На практика, така наречената "спецпрокуратура", която е една имитация на държавна структура, иска да отнеме основни демократични права на българските граждани:А именно правото на свободни избори!Кметът на Несебър е демократично и свободно избран кмет.Прокурорите са длъжни да се съобразят с волята на народа, тъй като той не е обвинен за ново престъпление извършено след встъпването му в длъжност!

7

Анонимен

преди 4 години

Явно прокуратурата ще играе ролята на Конвент, който е над закона.Не го познавам този кмет и не съм стъпвал в този град, но две неща са очебийни: същия беше избран с голямо мнозинство и гражданите се дигнаха на протест в негова защита.Какво да кажем за София, където 90% от ромите гласуваха за Фъндъка, социолозите нагло лъжеха за екзитполовете и накрая едвам я добутаха до поста?Хората не са чак толковап росто, колкото ги мислят.Или... са ли?

6

Анонимен

преди 4 години

Тоя явно не иска да дели откраднатото с Главатаря на Шайката.Затова е и тази атака срещу него.В България конците на всички институции се дърпат от една Мутра, при това полуграмотна, проста, нагла и арогантна.И най-вече самовлюбена и комплексирана. Всички знаят за кого става въпрос, но никой не смее да каже, че Царят е гол.

5

АНТИ

преди 4 години

Бонджорно морски маФиозо.Омерта действа, няма ред.Туй е политтеатър грозен.От българската мафия привет !

4

Анонимен

преди 4 години

Как гербавите да оставят най-богатата община в ръцете на други?

3

Анонимен

преди 4 години

За мен мафиоза бойко е решил да отстрани кмета на Несебър! Тоя кмет има поне за 50 неща за които трябваше вече да е в затвора, а те за купуване на гласове го юркат хаха Бойко е хвърлил око на Несебър, там има доста за крадене!

2

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Митьо Очите командва в Община Несебър.Отдавна !