18

Анонимен

преди 4 години

Когато равновесието се наруши , всичко отива под земята и започва от начало.Всичко е безкрайно.ДУШАТА Е БЕЗСМЪРТНА. Но човек умира и друг се ражда , в пълня смисъл на думата.Родил си се човек по божие образ и подобие но си живял като *** и друг се ражаш и изплащаш греховете си до край.

17

Анонимен

преди 4 години

Ние сами си избрахме ежедневни трусове от 7-8-9 степен с мандат от 4 години, а сме седнали да се тревожим дали Земята няма да ни затрие!

16

Продължение -

преди 4 години

Ако не бъдат изпълнени в срок дадените препоръки - събаряне на сградата. И не подскачайте с истерични въпроси "Как така ще събарят цели жилищни сгради в центъра на големите градове?" Ами няма да ги съборят, ако проверяващите уведомят всички съсобственици какво предстои да се случи, ако един от тях - некоректният, не изпълни препоръките. Тогава стой та гледай как всички останали съсобственици ще се разправят с него.Защо пиша това? Защото баба п.р.ъдла от долния етаж преди 3 год. събори 2 стени!

15

Няма управленскаВоля

преди 4 години

Толкова ли е трудно да бъде направена ревизия на всички налични сгради?Да се установи къде има стени, махнати само защото някой е искал да прави ново разпределение на помещенията или да ги ползва за други цели, не за каквито са проектирани?Това ще струва пари, но те ще дойдат от солените глоби. Не е работа на проверяващите да установяват кой и кога е правил тези промени. Те само ще наложат солидните глоби и ще дадат срок за възстановяване според проекта или укрепване, ако е възможно (продълж.)

14

Анонимен

преди 4 години

то май друг начин за рестарт на тази територия няма...

13

До 8

преди 4 години

Ако има земетресение от 7 до 9. То няма сграда в света, която да им удържи. Ако земетресение от 10та степен удари България, примерно цяла България. Всички сгради, до една, падат. И римските, и османските, и царските, и социалистическите. Земетресението е страшна работа.

12

Така е ..

преди 4 години

Парите за саниране трябваше да отидат за укрепване на панелките. Някои вече са за събаряне.

11

Дядо Соци

преди 4 години

Старите *** живеещи в апартаментите на фашагите от преди 9-ти да са спокойни. Стени по един метър и дъбова дограма.Нали за това направиха преврата.

10

ЦИНИК

преди 4 години

Малиий само тва да не става.Не моа ги мисля гражданята кат земат да падат блокове,или са спукат тръбите им.Тва санирането е пълен т*шак.Лепиш стиропор или фибран на напуканата панела,той блока на 40 год.Бетона старее и са рони кат фафла и си мислим ,че праим нящо.Ама щом има балъци жа има и тарикати дет жа им зимат паричките.Ко стане някой зимитръс голям 100 годин после немойм са упрай.

9

Ельоменат

преди 4 години

Нали им налепиха картон за 100 лева на квадрат. И ядрена бомба ще удържат споко

8

Анонимен

преди 4 години

Ще издържат ли сградите у нас на силни земетресения?-----------------------Не-ъ!!!!!!!!!!!!Уви!!!!Земетресение от 7 до 9 по Рихтер ще ни стрие в прах!

7

МедведевШпонхойер

преди 4 години

Щом издържаха санирането, ще издържат и земетресение.

6

Анонимен

преди 4 години

Строените до 1989 година сгради ще издържат, но за по-новите никак не е ясно. Една ще издържи, 10 ще се срутят.

5

тя

преди 4 години

Да не дава Господ - само това ни липсва и ще бъдем напълно затрити !

4

ss

преди 4 години

ами напукани сгради може да има ... като се замисля грешка на проектанта, грешка на строителя, некачествена арматура, некачествен бетон също така и когато тези всички тези грешки не са грешки а са нарочно направени !

3

Анонимен

преди 4 години

Като знам само в нашия блок колко "архитекти" къртеха стени през тези години и какво блъскане беше не ми се мисли. Чудя се, ако друсне по-силно накъде да бягам нагори или надолу.

2

Анонимен

преди 4 години

До 7 8 да ама определени

1

Анонимен

преди 4 години

Щу умрем жадни, преди да паднем със сградата, спокойно