8

До 8

преди 4 години

Tъпaнаp, кенчетата са си от България и се произвеждат в Костинброд!

7

Анонимен

преди 4 години

*** ГМО

6

Анонимен

преди 4 години

До До 3Пишеш каквото ти дойде наум, но аз помня, макар и смътно, най-обикновените вафли "Искър", струваха по 5 стотинки едната и наистина бяха чудесни.Вафлите "Боровец" си бяха много добри и през 90-те години, но към края на 90-те ги развалиха с някакъв отвратителен подсладител, не знам дали е високофруктозен сироп или нещо друго, но е отврат.

5

do 2 & 5

преди 4 години

Отдавна съм спрял да я купувам, както и другите им продукти, включително и т.нар сокове, които също са с глюкозо-фруктозен сироп. Всичките им продукти за Бг са с този гаден сироп. Преките им конкуренти пишат че слагат захар, ама вече не вярвам... Напълно съм съгласен, никой не ме е питал за традиционен вкус, правят си каквото си искат и няма кой да ги глоби, нито ще се намери кой да ги осъди.

4

До 3

преди 4 години

Едно време какви вафли имаше само, хапвах една и ми ставаше веднага, а сега ям по пет и ми се вдига само кръвната захар. Съсипаха я тая държава, ей!

3

До 2

преди 4 години

За нашия пазар, с глюкозо-фруктозен сироп е колата в PET опаковки, тази в алуминиеви кенчета е със захар. В щатите е обратното, но и там се продава кола с глюкоза-фруктозен сироп, както и в немалко "бели" държави. Пий си еко-московския квас и не се филмирас с конспирации.

2

Анонимен

преди 4 години

Преди време шоколадовите вафли "Боровец" бяха много вкусни.после започнаха да ги правят с някакъв друг подсладител и вече са много неприятни на вкус. Толкова неприятно сладки, че ти става лошо още преди да си изял цялата вафла. Развалиха продукта.

1

77

преди 4 години

Някои големи компании използват глюкозо-фруктозен сироп за производство на напитки, защото е в пъти по-евтин от използването на захар. Но това си го позволяват само в някои държави, като например Бг, а в други не смеят и да си го помислят. Който пътува в чужбина да направи сравнение като погледне съдържанието на най-продаваната безалкохолна напитка в света - какво съдържа в Германия и какво - в България. А уж по закон няма двоен стандарт...