46

Здрав мен...

преди 4 години

Пичове, те ся стана страшно! Мирише на война! Бах'мааму, баххх... Тоя *** Доналд се прави на много силен, но Иран не е Сирия! Дано се разсъхнат нещата,иначе не ми се мисли!

45

Анонимен

преди 4 години

До ТамплиерТи ако си мислиш, че САЩ имат нещо общо с Христа, се намираш в дълбока и опасна заблуда.Ако имаха, нямаше да вършат такива работи. Техният бог са парите. Всички проблеми с унищожени и плячкосани държави стават заради тяхната алчност.Не гледай, че на доларите пише In God we Trust. Всеки може всичко да каже, ти гледай действията дали са християнски!

44

Тамплиер

преди 4 години

Става ли дума за това на чия страна съм. То винаги на страната на Христа. Даже и да не е най правилната. Точка. В случая съм за САЩ.

43

ГАДОРЯН

преди 4 години

1 0Алоууу. Спициалистити. Вие изобщо имате ли си понятие от еоенно дело? Ако краварите решат ще изринат брадатковците за отрицателно време. Не бъркайте Иран с Раша, Чайна или Индия. Те разказах играта на Япония, че някъв Иран ли ще им се опре. Иран все е вл бой. Още от елините, после от Сашето Македонскиот, после Византия, арабите, турците. Защо мислите са мюсюлмани, а са били Зороастрийци.

42

Анонимен

преди 4 години

Групи, които са побеждавали САЩ в дирекна война: виетнамсите оризови фермери, сомалийските ***, афганските талибаниСАЩ не могат да се бият дори срещу африкански дрильовци, тръгнали да нападат Иран.

41

1

преди 4 години

Теа па. Както всеки път като свитнат някой от техните: много закани, няколко дребни атентатчета и дотам.

40

SS

преди 4 години

Дааа става интересно когато две държави почнат да си ги мерят.

39

Морски

преди 4 години

САЩ са световен тер,орист, а света си затваря очите за зверствата и убийствата извършвани от тях.

38

Анонимен

преди 4 години

Много тука глллупаци в подкрепа на Иран . Верно ли мислите че Иран щял да побеждава Америка ?? Само Израел може да унищожи Иран за 24 часа .... За САЩ да не говорим ... Но много болни мозъци ...

37

Анонимен

преди 4 години

Най-големия износител на ислямски терорист и Саудитска Арабия. На второ място е великобританистан.

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Навремето Ирак се канеше от сутрин до вечер на САЩ"Намали наркотиците. Пишеш по-големи глупости от обикновено.

35

Анонимен

преди 4 години

До Истината"На САЩ изобщо не им пука от съюза на терористичните държави."Напротив. САЩ са съюзници с три терористични държави: Изреал, Саудитска Арабия и остатъците от Ислямската Държава.

34

Анонимен

преди 4 години

Били го нарочили за терорист, ами Иран ако каже сега, че Тръмп е терорист ко прайм?

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Много са силни на приказките арабеските"Какви арабески бе шмиргел? Ирнаците са перси, не араби.

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"да се обединят Рушия и ФАЩ"хахахахах. Болните американофилчета вече са толкова *** че бленуват русия да ги спасява.Русия и Китай са съюзници на Иран и ако американците започнат война ще е трета световна.

31

Анонимен

преди 4 години

До ИстинатаИ САЩ не отчитат че Иране е съюзник с Русия, Китай, Ирак и доста други регионални сили.

30

Анонимен

преди 4 години

До БуржоазСАЩ даже афганските талибани ги биха. Нямат никакъв шанс срещу Иран.

29

Анонимен

преди 4 години

Стратегията на изненадващи удари по водачи на противника е стратегия ,която импонира на Тръмп .Тя е различна от масовото нахлуване ,което би предпочел Буш младши ...Може би е и по удачна за страна като Иран .

28

Анонимен

преди 4 години

Първо да скочат пък после да викат хоп тъпите иранци. Потопете един американски кораб ако ви стиска. Иначе тръмп е пълен даун, защо бомбардира собствения си щаб в ирак, писта и не знам какво, нали са съюзници с ирак?

27

Посрани янки

преди 4 години

Посолството на САЩ в Багдад призова американските граждани в Ирак да напуснат незабавно страната, предава AFP.Гражданите на САЩ трябва да напуснат страната по въздух, докато това е възможно, а ако не успеят, да отидат в други страни по суша, се казва в съобщение на посолството.