175

до 193

преди 4 години

Георги Димитров след процеса в Лайпциг е освободен и заминава за СССР.Но през април 1949-та идва Берия и му казва да се полекува малко в Москва.Димитров бил диабетик.И след няколко месеца го връщат в сакофаг.Та Димитров е оцелял от фашисткият,но не и от сталинисткият режим.Шест години нито един български лекар не е допуснат до тялото на Димитров!

174

Анонимен

преди 4 години

Фашизмът не прощава.

173

Предлагам

преди 4 години

Тръмп да не се вози в открита лимузина в Далас.

172

Същия филм

преди 4 години

Тттт..преди няколко години уж и сваленото руско Су беше по заповед на Ердоган,пък се оказа,че било провокация на гюленистите. Сега май се играе същия филм.

171

Анонимен

преди 4 години

Та какво лошо е направил Тръмп?? Когато някой се готви да убива американци ще му цепи басма ли?

170

факт

преди 4 години

През 80-те години служех в казармата като редови войник.Работех на радиостанция.Като знам тогава как действахме,не ме учудва,че Иран са си помислили,че са свалили дрон на САЩ.И аз бих им пробутал нарочно някоя стара бракма,да я разглобяват и размишляват няколко години.Иначе съм готов да се обзаложа,че истинските ако се отклонят от курса ще се самоунищожат.Сега САЩ ако знаеха какви номера тогава им въртяхме ще ни обесят!

169

АДСКИ КЕФ...

преди 4 години

ЩОМ ТОВА ИРАНСКО НИЩОЖЕСТВО Е БИЛО ПРИЯТЕЛ НА ПУТИН , ЩЕ СЕ ПОЧЕРПЯ С РАДОСТ , ЗА СЛУЧАЯ!БОГ ВИНАГИ НАКАЗВА НЕВЕРНИЦИТЕ В ХРИСТА И КОМУНИСТИТЕ!АМИН!!!

168

Анонимен

преди 4 години

Убихо го заради разгрома на демократите от ИДИЛ .Междувпрочем ,го убиват за 4 или 5 път .

167

Анонимен

преди 4 години

Демокрацията е жадна за кръв . Без воини ,демокрацията отива в *** ..... Оцеляването на баш демократите ,без воини е равно на -0. Затова воини , кражби на петрол ,суровини

166

Анонимен

преди 4 години

Къде отиде демокрацията и безпристрастният съд.

165

БГ Пословица:

преди 4 години

Вълкът козината си мени но нрава -не!Кравария винаги е била убиец номер едно, а не жандарм.

164

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЗалеза на кравария почна и това е само началото!

163

Анонимен

преди 4 години

Предизборната кампания на Тръмп е открита ! И това е само началото ...

162

ogin

преди 4 години

Краварят сега ще си го получи

161

Анонимен

преди 4 години

Терористи!Те просто решават и убиват някого, някъде. Без да се съобразяват с нищо.Тях не ги интересува нищо, освен собствените им интереси - оръжията и петролът. Цялата им икономика се крепи на това

160

пияница мистик

преди 4 години

До SHEFAШефе , шефе, поне си напиши съветското име, а не да ми пишеш на латиница. И съветските ***, де тролите тук се научете, че САЩ се пише САЩ, а не США, че лесно разпознаваме на Решетников рубладжиите

159

Анонимен

преди 4 години

Обяснимо е вайкането , сълзите и сополите на русоробите тук. Защото тоз Солеймани бе основното прокси на Путин в Сирия и Ирак. Ама не мога да си обясня как Путин позволи на агента си Тръмп да ликвидира тоз хубав човек?

158

А сега сериозно

преди 4 години

Когато Иран свали американския дрон, всички медии ручаха, що Тръмп не е отговорил на атаката? И че Тръмп бил страхливец и само заплашвал. Когато залавяха кораби в Суецния канал пак питаха същото. Когато хората на този уважаван генерал взривяаха американски бази - пак същия въпрос. И сега когато хората на този блестящ генерал нападнаха американското посолство и Тръмп му видя сметката - сълзи и сополи за тоз хубав човек. Иначе нито Иран ще нападне САЩ, или Тръмп напада Иран, а само ще щамари

157

А сега сериозно

преди 4 години

До SHEFA 171Я ни светни, кой е обявил че убийството от Тръмп на Путиновото Куче е незаконно? Ще настане веселба!

156

муспи

преди 4 години

Знаете ли, не е за вярване - евреите нямат нищо общо с този фишек, след като Иран открито им се перчи! А възможностите им са такива, че само да мушнат Трамп - гръмни, и той ще гръмне. Или те са си го гръмнали чрез хеликоптерния капитан, а са предали на Трамп листче с текст да се упражни пред огледалото и каже пред камерите.