23

невероятно,но факт!

преди 4 години

Англосаксонските страни -САЩ,Великобритания .Канада със сигурност ще помогнат на Австралия.Според непотвърдени данни в Конгреса на САЩ сега уточняват дали Австрия и Австралия са едно и също нещо!Очаква се конгресменката Максин Уотърс да каже тежката си дума!След като уточнят,ще вземат решение!

22

Зелен ЕвроЖендрВеган

преди 4 години

тези Австралийци трябва да се засрамят за нивата си на въглеродни емисии...

21

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

Веднага да платят Глоби за Въглеродни Емисии, с тия пожари Унищожават Климата!

20

Анонимен

преди 4 години

Sled tolko mnogo i ogromni pojari i tolko zagriavane na klimata, kakvi li buri, vetrove, dajdove i potopi ste ima?

19

Анонимен

преди 4 години

Това е само началото!!Адът ИДВА !!!

18

le le

преди 4 години

"милярд"заплата получава ли индивида, който го е написал?

17

анон1

преди 4 години

Какво да помогне някоя велика сила ти знаеш ли колко голям е тоя пожар и каде се намира на картата Австралия

16

Анонимен

преди 4 години

Нека европейците помогнем на австралийците, като ги приемем обратно и така да ги спасим от мъките им. Разбира се, по австралийска точкова система. Най-много точки ще се дават на инженери и лекари до 25г, с над 10г трудов стаж и желание да се заселят в село Горно Нанадолнище в северозападнала Българи и да работят овчари.

15

анон

преди 4 години

Защо наистина не пише за намеса и помощ от други държави, как може да се оставят 3 месеца тези пожари да бушуват??Какво трябва да се случи, за да се сети някоя от " великите сили" да помогне? Нали всички бяха много загрижени за екологията, въглеродните емисии и т.н. Лицемери!

14

Тревога от Венера

преди 4 години

на СНИМКА ЕДНО ПОДАВАТ ЧЕ ЧАК ОТ венера ГИ ГЛЕДАЛИ С ТРЕВОГА..няМАЛО ДРУГА ТАКАВА ПОЧИВНА БАЗА КАКТО НАШАТА зЕМЯ..зЕЛЕНА С ЧИСТИ СВЕЖИ ОКЕАНИ И ОГРОМНИ ЛЕДНИЦИ РЕЗЕРВОАРИ ЗА ЧИСТА ВОДА ..

13

Засега

преди 4 години

Провеждат се тестове за ликвидация на човечеството засега океаните твърдо са против потопи цунамита и други .Опита им показва че от крайбрежията навлизат тежко терористични техники за трайно декодиране на живота на Земята вкл в телефони и лични документи вградени в автомобили телевизори банкови карти и..

12

Анонимен

преди 4 години

Лицемерния свят. Гояорят всички за сламки, чашки и глупсоти, а в момента гори половин континент и всеки седи и цъка. Нали уж сме мн загрижени за планетата, защо не пратят всички големи държави по 20 самолета за гасени и за 1 ден всичко, ще свърши? Алабала света на лицемерите и празните приказки. Сламките им били проблема. Главата ви е проблема на всички.

11

Анонимен

преди 4 години

до това води алчността, нашите градове както са презастроени, един кош да пламне и са последвали цели квартали и алчните другари са преполовили язовирите

10

Iordan Ivanov geolog

преди 4 години

В момента тежко увреждани региони на България от нови тежко вредни скенери инсталирани на автомобили вместо доказано безвредни жълти фарове подават сигнал з а готвен откат в Европа срещу хората..Всички автомобили с нови бели скенери са много вредни следят се като недопустимо вредни обекти подвижни за ликвидация ..Много вредни са и всички електромобили заради тежко вредни бели скенери инсталирани вместо доказано безвредни фарове.

9

Ined

преди 4 години

В цялата "новина" авторката май само името си е успяла да напише без да го сбърка

8

Iordan Ivanov geolog

преди 4 години

Засечен е откат на природата срещу тежки нагло престъпни облъчвания от нова тежковредна техника вкл стационарна на автомобили и на кораби..Облъчванията увреждат тежко големи обеми контактен защитен въздух повреждат трайно нелечимо КЛИМАТИЧНАТА ОХРАНА следват пожари с цел лекуване на тежко облъчваните зони с мръсни токсични газове.В Сибир и Амазония бяха активирани древни аномалии с облъчване

7

Анонимен

преди 4 години

До БГАко не е цофисал дотогава....ще трябва да му се притече Гушера от Берген да го приюти в ледения север.Ако и там не стане беля да се разтопят ледовете и да останат голи чукари да си стърже дyпето гушера като се пързаля на тях

6

БГ

преди 4 години

Какво стана с оня "Сиднито"дето разправяше ,че било рай!Да не е изгорял!Да види как от рай може бързо да стане ад!!!

5

Анонимен

преди 4 години

Русия е потънала във вътрешнополитическа и социална криза, те са силни само в москалските медии.

4

11

преди 4 години

Няма как да не попитам - къде сега е ООН, Русия или САЩ? Ако ставаше дума за война щяха да са първи.... Та те са остров, даже за гасене ползват морска вода, не е нужно и питейна....