7

до 4

преди 4 години

До HeinrichHimmler Никът ти отива. Но какво да очакваш от един припознавач без капка чест и достойнство... Виж какво направиха фалирали отбори като Уимбълдън, Парма, Фиорентина, Глазгоу Рейнджърс, АЕК. Тръгнаха отдолу и се върнаха с гордо изправена глава. Ама вие как да разберете тия неща, като сте създадени от лъжци, крадци, убийци и терористи.

6

Факт

преди 4 години

Защо заблуждавате хората? цска УМРЕ и на негово място се създаде Литекс-Етрополе-София, на черната дата за България 9 септември. Дали е случайно?

5

МостЧавдаpcheckpoint

преди 4 години

До муспиС тиретата е свършено, до като подуянският обор се развива. То пък едно развиване, но карай да върви.

4

муспи

преди 4 години

Когато паднат комунистите, - те все още не са паднали, ЦСКА няма да го закриват защото такъв отбор няма да има, - те сами ще се разпуснат и маскират. - Цесекар ще бъде обидна дума като псувня, и ще се спряга от агитката им, облечена вече в сини якета.

3

HeinrichHimmler

преди 4 години

Комплексът ви от ЦСКА ясно си личи под всяка новина за отбор номер 1 на България за всички времена и на родната, и на международната сцена! Честито и не забравяйте, ЦСКА е феномен и ще го има благодарение на феновете си, далеч след като вие хейтърчета ви няма!

2

Цска-фалшива новина

преди 4 години

Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.

1

муспи

преди 4 години

ТИРЕ е нов отбор, създаден незаконно от внуците на онази банда дето 1948г. създаде ЦДНВ, и без нито една титла или купа. ТИРЕ е единствения отбор в света, имащ музей на Спортната Слава на друг отбор, пълен с купи и червени петолъчки, каквето и в Корея, Китай и Уганда нямат.