129

Катя - Сливен

преди 3 години

Да война ще има защото хората живеят с материални неща наи вече богатствата кой повече да има, но не всичко е пари на тоя свят, къде здравето,къде изкрената и изтинската любов, защо гледате без труд да изкарвате пари които са дадени за да посрещаме нуждите си, парите са от ръце на раце и са пепел. Аз желая на първо място ЗДРАВЕ, щАСТИЕ, РАДОСТ и нищо друго то си идва постепено.

128

анонимен

преди 4 години

Епидемията вече я има, коронавирусът, който се разпространява бързо и все още няма ваксина!

127

Недостоевски

преди 4 години

Мечтата за Константинопол на един мегаломан наричан с уважение от Византийските авторитети "полу-грък", била осуетена от намесата на една вражалица. Вероятно въпросната си няма хал-хабер, че му е намерила цаката на откачения завоевател, но на нея се приписват заслугите, че ако съборят статуята му намираща се в пределите на града, гадното *** водещо обсадата ще умре. И то умряло. Умряло щото продажници са го отровили, но не стои добре във вековната история. Там майка 10-13 век и КГБ. Отврат.

126

Умен като Боб

преди 4 години

Национален ефир, детектор на лъжата.... ти колко си прав!

125

Анонимен

преди 4 години

Ме е вярно, на мен Ванга ми каза, че тази година Путин ще си присади цици и ще смени пола!

124

Анонимен

преди 4 години

Има две сигурни неща в животът на всеки - смъртта и Съдния ден. Така че за тях се гответе, за срещата с Великият Последният Всемогъщият Единственият Съдник. Господът на Световете.

123

СЕРГЕЙ КАСТАРНОЙ ЛИ!

преди 4 години

Всяка информация, която идва от крепостните мужици е гнусна лъжа.

122

Fakenews

преди 4 години

Да бе, да, ще скрие от нас такава "важна" новина , а ще я сподели с някакъв недодялан руснак. Само се чудя кой ви плаща да разпространявате такива просто-тии.

121

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

В Русия, високотехнологичната държава, и с най-образования народ непрестанно се занимават с Ванга. Там КГБ-то още не е сменило сценария.

120

Ай сиктир!

преди 4 години

Оправете си заглавието!!!Не Ванга ги е казала тези думи, а някакъв измислен руски журналист!!!Ванга нищо не е казвала за 2020 година!!!И така и аз мога да си измисля нещо апокалиптично и да кажа, че Ванга ми е казала да го кажа, когато му дойде времето!!!Защо ли изобщо си изгубих времето да чета глупава и измислена "статия"!!!

119

И.Б.

преди 4 години

Оставете Ванга на мира. Измислици под нейно име трябва да бъдат санкционирани.Що се отнася до избухването на войни, в момента се водят постоянно войни, но още не световни. Всяка война поражда ответствена война. Нали трябва да се пласират оръжейните производства на "напредналите и развити" държави без оглед на съществуващия там строй.

118

Анонимен

преди 4 години

Човека уж бил най-интелигентното създания на тази планета а още вярва богове и ясновидки.... трагедия.

117

много си зле

преди 4 години

До православенТова православие го обърнахте на баш комунизъм!Голям мерак да си православен партиен секретар,а!?

116

Анонимен

преди 4 години

Според една от прогнозите няколко дни преди датата тъмнина ще скрие слънцето и наистина през декември се очаква слънчево затъмнение. -> мале мале дракон ще хапне огнената топка

115

Анонимен

преди 4 години

Що ни занимавате с глупости... Ванга...пророчица... една смахната бабка, чиито несвързани брътвежи наивниците попиват като гъба... *** нарот.

114

Лаик

преди 4 години

Абе що ще рече ""внезапна война""??! И к'ва друга има -. постепенна ли ,или "яваш-яваш" война?!!!!

113

Бай Хуйвей

преди 4 години

"2022 или 2222" Трябваше да го напишете по отгоре, за да спра да чета. Поредните измишльотици.

112

Анонимен

преди 4 години

На тия бози не им ли мина времето , още ли има будали дет четат свободни съчинения на псевдо журналисти

111

Само питам

преди 4 години

.... А Ванга знае ли че е направила тези предсказания ?Упс, тя е умряла отдавна и не може да потвърди или орече .Ама пък иначе е бааахти удобното . Така разни "тълкуватели" хем си чешат егото и публикуват разни небивалици ами и когато не се сбъднат вината пода върху бабата а не върху тяхната "репутация" .

110

Анонимен

преди 4 години

Трябва да съдим руснаците за авторски права над Ванга. Едно, че бълват глупости на килограм от нейно име и второ, вече са я приватизирали и дори не споменават, че е българка.