20

Анонимен

преди 4 години

Как мислите, уловките с финансовите пирамиди не се ли поизтъркаха малко?След 30 години, пак примамки и въдици пускат!То не беше надомна работа, то не беше дистрибуторска работа, да лепиш пощенски марки, да сглобяваш играчки за деца, купуваш комплект за 100 лева - продаваш и печелиш 10 000!Чиста работа.Сега - трюфели!В интерес на истината, да ви кажа бил съм в САЩ на гости за 3 месеца при приятели още през 1993 г.Е, там видях такива обяви за пръв път: Даваш 100 долара - печелиш десет бона!

19

Анонимен

преди 4 години

До 13 Не с някой, а с ,,определен,,...

18

Анонимен

преди 4 години

Е, добре че жената е бяла, щом е бяла, може... Ние българите всичките сме все бели, бели, ама на по света на могат да правят разлика между българин и българин от по малките братя, но щом жената му е бяла, може, разрешавам!

17

iii

преди 4 години

По-добре да хващаш трюфели в Кюстендил, отколкото шитове в Америкавил!

16

Анонимен

преди 4 години

Преди 1989та имахме едно от най-добрите образования в света. Пропагандата беше на ниво. Сега след 30 години демокрация народът е тотално опростачен, щом се връзва на такава долнокачествена и евтина пропагадна!

15

Анонимен

преди 4 години

Идват и пенсионери от Англия но от бедните такива да живеят тук по добре ама нещо не се разбраха с коренното местно аборигеннско население които често им посягат на имуществото и разбраха че има беззаконие и си отидоха хората

14

Анонимен

преди 4 години

И какво му е неуспялото на човека?Симпатично бяло момче, с бяла жена и три деца, и 30 декара градина и жизнен опит колкото в БГ някои и за 50 г няма да съберат. Да са живи и здрави, пу-пу!

13

Анонимен

преди 4 години

Това е поредната новина за завърнал се Българин. Като, че ли първата им работата е да се свържат с някои тв канал и да ги снимат.

12

да

преди 4 години

Само *** и патологичен киселяк може да мрънка под тази статийка.

11

баба мара

преди 4 години

връщат се само неуспелите успелите няма да си зарежат кариерата дома с басеинаколите и да се върне в *** да му гърмят с пиратки целогодишно и да муразбиват апартамента и мазето

10

Българин

преди 4 години

За вас всички в Америка или където и да е по света , мият чиний.. И така да е какво от това?---Мият ли чинии или не, и така да е или така да не е... е ли е или не е? Иначе нищо лошо не съм казал за миячите на чинии, защо реши, че това е лошо? Почти всички българи по света слугуват или мият чинии и чистят улиците, няма нищо лошо в това, изкарват си прехраната, няма нищо лошо в това българите да вършат най-черната работа и да си плащат сметките.

9

До1

преди 4 години

Ми как няма да правят пропаганда цели села опустяха останаха само къщи с некролози по вратите и обрани от аборигените

8

Анонимен

преди 4 години

Фолидиот( немски дума за пълен и..от). Днес все почвее заприлива на Гьобелсвова пропаганда. Плитко, евтино и ..... ТЪПО!!!!!

7

До Българина

преди 4 години

Ти си пълен мамул. За вас всички в Америка или където и да е по света , мият чиний.. И така да е какво от това? Изкарват пари и си плащат сметките.. а ти какво? Седиш вкъщи на *** и баща ти и си бъркаш в *** и си мислиш че си повече от тях...

6

Анонимен

преди 4 години

Ох, много ми харесва заставктата със самолета как се приземява с успялия българин, просто се насълзявам, разчувствувам се, ох колко добре живеем при демокрацията и американското партньорство!

5

Българин

преди 4 години

Ние българите много обичаме трюфели! Омлет с шийтаке и трюфели - м-м-мммм... всеки ден ядем! Браво на завърналия се успял българин. Айде и останалите 2 милиона миячи да си идват да ровят трюфели да има много трююфели и да ядем омлети с шийтаке и трюфели, ммм...!

4

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

3

Анонимен

преди 4 години

Тези хора само прахосват визите. По-добре е като няма да останат да си седят в Бг и да не заминават.

2

Анонимен

преди 4 години

аз аз точно на това място миналта година израхЕдин килограм.... явно затова има труфел

1

Анонимен

преди 4 години

Пак пропагандна статия.Тоя сайт замяза на "Работническо дело".