40

Най ЯкУ

преди 4 години

Е в Рашка-говняшка!Черен хайвер на корем, Боярщник , дащни женки и *** три пъти на ден по телевизията Венсеремос :)

39

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 40Е, не всички стават CEOта на тесла моторс в САЩ.

38

До ‘българина’

преди 4 години

Човек дето не е ходили по далеч от собственото си село, няма как да асимилира това което искам да кажа. Успял човек не е ония дето кара мерцедес а тоя дето не лишава семейството си от нуждите им.. само един неудачник може да сочи някой с пръст и да му каже - Ти не си успял и за това си се върнал..

37

Анонимен

преди 4 години

На кратко - в САЩ е бил един общак неудачник, нещо хамериканската мечта не се получила.

36

Я па я..!

преди 4 години

Много кратко и много съмнително.

35

Ха

преди 4 години

Дано му потръгне работата.Поне не лъже,че всичко му е било цветя и рози.

34

Анонимен

преди 4 години

вервам, вервам

33

Анонимен

преди 4 години

Освен пропаганда,все ми се струва ,чеу кравария не е това, което помни моетодетство.Тогава, даже даваха пари наприиждащите,учеха ги на езици,квартири работа.Все още има мъгла.Нека почакаме,мачът е с продължение.

32

Анонимен

преди 4 години

Пак ли поредната пропаганда "колко е по-хубаво в Бълxария, отколкото където и да е другаде по света"? Ама никой не ви се връзва, бе, милички.... Или, викате - то е за грошовете, не е за да ни вЕрват....Еми честито.

31

Анонимен

преди 4 години

Че за какво са ви кадри в България, тук хотел се строи за да се перат пари, не да се разправяш с пияни руснаци и изпаднали европейци. Повечето хотели са празни и изобщо не отварят врати и само на документи са фрашкани до дупка през цялата година.

30

Личен опит

преди 4 години

Никой ама никой който е успял в Америка и децата му са раждани там и учат в училище не би се върнал в България.Да го обират през ден и най близките да го щават за пари.

29

Гробокопач

преди 4 години

До ТонкатаТонка, тия ваште "американчета" плод на евроатлантизъма, дето се "връщат", да ги поставя при условията, които живея при вашоят Бойко, ама не в големите градове, казвам ти, скончили са за няма и три дни;))) Тъй, че не ехидничи! И тебе да те извадч от София, глезльо, ем ща таковам, ем ща млата в глъвътъ глъва, ем и дървата ще ми режеш. Абе за максимум ден и половина и те връщам на "Орландовци" със съболезнователно слово от Бойко и венец от целият ОПГ ГЕРБ;)))

28

Анонимен

преди 4 години

Еми ше си живуркат, брато.Човека когато е висел от покривите в Ню Йорк, вие сте си праили кефа тука.

27

Анонимен

преди 4 години

Само дето не споменавате, че тия си дживуркат със социалните помощи от САЩ - 1470 долара на месец. Престанете да баламосвате хората.

26

Анонимен

преди 4 години

И аз имам един приятел се върна след 15 години прекарани в УСА.Като му слушах глупостите в началото се смаях. Тука било по спокойно за децата, баща му гледал кокошки и домати на село. Храната била по хубава. Започна работа в София, че в прованса не му стигаше заплатата, хем учено момче и умно и пътуваше всеки петък и неделя.На Коледа го видях, февруари щял да заминава. Мога да уредя интервю, имате ми Ип-то, нали следите

25

софия

преди 4 години

Дано да сполучи човека. Да нестане жена му да хукне обратно за САЩ само с децат То и аз се прибрах заради земята на дедо. Такива чудеса видях в Бавария преди 30 години. И си казах ще понауча от Бавария неща в земеделието и като си взема земята, а тя далеч по голяма от този в Бавария. Ще започна, като земеделец . И така 2007г. от София до Дунава. - Та после правих четри гуми на един път. А обещах на кмета , че и аз ще се въоражавам.Та такива ми ти работи по нашите ширини в бедния северозап

24

Анонимен

преди 4 години

:) две мои близки приятелки си доведоха мъжете (американци) с децата в бг преди 4-5 години, уж за постоянно се връщали и тн ... много надъхани, ще правят собствени бизнеси, единият с вина, другият .. не помня. Към днешния момент и двете семейства вече са отново в щатите, за постоянно, и като гледам без "уж".та толкова за връщащите се легиони емигранти, иначе дано му тръгне на момчето бизнеса с трюфелите. Имам приятел, който имаше обучено куче за трюфели, та веднъж имаше случка в гората ...

23

Анонимен

преди 4 години

До БългаринКато ги приказваш така тия неща за "почти всички българи" нещо статистика можеш ли да покажеш или само на гола омраза го караш? Между другото, по целия свят повечето хора работят не много престижни професии, тъй че няма разлика между "българи" и други. Повечето българи трябва да почват в друга държава "на минус" но ние сме забележително адаптивни и в огромното мнозинство от случаи постигаме повече от хората на същото или дори по-високо ниво. Свиквайте с тази мисъл.

22

Анонимен

преди 4 години

Те и в Перник много българи се завръщат... такива едни - сухолюбиви, като камили или гущери, рядък вид пустинни животни, които издържат на суша и нямат нужда да се къпят!Изобщо, България е един рай в днешно време!!!

21

Аз кмета на Симитли

преди 4 години

Сладура Боко управлява, кат се сетя за него и оная ми работа веднага става