24

мислещ

преди 4 години

Добре че са тонката, sichtpunkt и останалите герберастко *** *** (а може а и да е един и същ ***) за да им видим нивото на мислене и в какво се опитват да ни убедят - но щом съществуват значи има и *** които им вярват... много тъжно и отчайващо

23

Милко

преди 4 години

Голям зор се гаси най- добре в безплатна, луксозна тоалетна.

22

Анонимен

преди 4 години

Е тва е! Гърците нахлуха в моловете, турците в Либия.

21

Нищо ново

преди 4 години

Докато управлява Бойко и крадливата гербаджийска дружинка изоставаме и от предпоследните в ЕС. А гърците никога няма да ги стигнем.

20

Анонимен

преди 4 години

Е как,бе,нали според наш ***,те са фалирали.

19

Предоволен

преди 4 години

До Доволен от ГЕРБПравителството работи добре.Населението живее зле,защото не работи в правителството.

18

Анонимен

преди 4 години

Е дългът си стои- 150% спрямо БВП! Как ще го върнат това? Отделно крият данъци та пушек се вдига- никой не ти дава касов бон- по- зле са и от Италия...ЕС си става съюз на южните длъжници и северните кредитори....А ние сме нещо хибридно- хем нямаме дълг, ама и пари нямаме и икономика.... абе мъка.

17

Анонимен

преди 4 години

Бойка Ангелова дава съвети на гърците и снизходително ги съветва как да живеят СЛЕД 10 ГОДИШНАТА КРИЗА. Мили боже! От 20 години ретувам всяка година в Гърция на различни места и познавам нещата отвътре. Да им имаме кризата! Как пропаднала мафиотска България ,която държи народа си в геноцид, има наглостта да дава съвети на държави, които се грижат за народа си.Българското дебелоочие край няма. Гърците си ядат, пият и по -рано и сега и хич не им дреме за *** с 150 евро пенсия . Айд у

16

Пст

преди 4 години

До поредна смукачкаОт Промахонас до Олимпийската Ривиера таксите за лека кола в момента са 10 EUR. А правят и нов пункт в планината преди Солун.

15

поредна смукачка

преди 4 години

А нас какво ни чака с новите тол такси!Гупе да ни е яко.Повишаване цаната 3-4 пъти сещайте се кой ще я плаща.Иначе трябва да пазаруваме от производителите,а на вносни стоки-на митниците.

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен3Да бе точно такива като теб наливат пари в гръцката икономика носейки си домати,буркани с лютеница и т.н от България.А като дадете 3,евро за едно кафе виете като сарански мечки.

13

Anio

преди 4 години

10 години бедност и мизерия , явно авторката е виждала Гърция само на картата.

12

Анонимен

преди 4 години

Напишете и за Eastmed, как показаха среден пръст на турцалията и не им се подадоха на простотиите им. А ние само с едно кисело мляко и хляб си останахме заради тиквата и другите крадци.

11

Додо

преди 4 години

Тариката винаги има да дава, а балъка винаги има да взема. Маляките, за разлика от нас, винаги са имали ехидни лъжци, търгаши и мошеници за политически лидери във външнополитически план, които имат чувство (за разлика от нашите) на етнонационална гордост, етническа принадлежност и най-вече загриженост за народа си! Бедните и средна класа гърци абсолютно винаги са живели по-добре от българите. Факт!

10

Анонимен

преди 4 години

Значи всеки софиянец похарчил по 3 евро за фрапенце, по 20 за бензин и вдигнал гръцката икономика на крака? Направо, ако не са нашите пишман туристи, прави умират, няма икономика, няма нищо

9

Анонимен

преди 4 години

В Брюксел пак ще ихраят сиртаки - в смисъл ще чупят чинии от мъка,

8

Анонимен

преди 4 години

При тия поне ду ха вятър на надеждата при нас е само воня от демократичен европейски бой ***.

7

Sichtpunkt

преди 4 години

".. инфлация до небесата..."тАваришч почна ли работният ден? Нито имаш представа от финанси, нито от икономика. Инфлация, хиперинфлация (над 200%) имаше при Жан Виденовото управление и зима. От както се въведе валутният борд, инфлацията е в рамките на 2-3%. Дори при Орешарски е нямало "инфлация до небесата".

6

Анонимен

преди 4 години

Гърците са мързелив народ, като нашите алкаши, гледат "на хляба мекото и на работата лекото.". - да но са показали многократно, че се оправят по-добре от всеки друг на Балканите - за разлика от нас

5

Sichtpunkt

преди 4 години

Три дена "аку - иху и после тиху".Гърците са мързелив народ, като нашите алкаши, гледат "на хляба мекото и на работата лекото.".