56

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Какви "хубави" "Български" "имена"!!!!!!!Всички коментари са излишни!!!!!Повечето "родители"са ЯСНИ !!!!

55

Горд Вейдър

преди 4 години

Аз съм баща му! Пхххххх-Пххххх~

54

Анонимен

преди 4 години

Лукас !...а можеше Ленин !!!

53

сминдух енд чесън

преди 4 години

По добре Лукас отколкото Леонсио примерно.

52

Ъртамуню

преди 4 години

Парламента трябва да приеме закон: детски надбавки и майчинство само на хора с най-малко средно образование. И да се криминализира раждането от малолетни и непълнолетни

51

Анонимен

преди 4 години

А Люк Скайуокър кога?

50

Анонимен

преди 4 години

В друг сайт днес прочетох, че най-младата баба за момента е в Румъния. Някоя си Рифка, от същия етнос, на 12 г. пристанала на 13-годишен. Родила дъщеря, която на 11 г. се "омъжила" и веднага забременяла.Прабабата пък била на 38 г.Бог да пази Балканския полуостров. Индия наистина трябва да прибере чедата си. Там сами да решават каква социална политика ще водят.

49

Анонимен

преди 4 години

Фабио, Лукас. Явно върви някаква нова сапунка без да знаем

48

До Анонимен 50

преди 4 години

Аз предлагам да се промени законът и да се търси сметка на онези двойки, които създават деца, без да са осигурили условия за отглеждането им. Като говоря за условия, нямам предвид социалните помощи, а материалната база и доходите на семейството или двойката живееща на сем.начала.Ако не са осигурили условия за отглеждане на дете - на принудителен труд, за да плащат издръжката му в социален дом.Иначе няма да се справим. Те бързат да раждат, за да се абонират за нашия джоб чрез бебетата си.

47

Анонимен

преди 4 години

До БабилковИ аз знам от дядо си, че по едно време Т.Ж. се е изплашил, като е видял резултата от урбулешкото внасяне на такива и се е уверил, че и насила не може да ги накара да работят качествено. Бил водил някакви преговори с Индира Ганди, която нямала нищо против да приеме известна част от онези. После не знам защо не са довели нещата докрай.

46

Анонимен

преди 4 години

А 17-годишната на каква възраст е забременяла? Защо е забременяла, вместо да учи? Къде са некомпетентните власти, за да арестуват бащата? ----- На 16 г момичето се смята достатъчно зряло да решава само дали И с кого да прави секс. Така че не можеш да търсиш сметка на никого.

45

Анонимен

преди 4 години

До dragulaПреди изобщо да има Червена армия, някой друг е направил хитър план как да съсредоточи в ръцете си планини от злато, а после да застопори развитието на една част от света.

44

Анонимен

преди 4 години

До Сата НАТОЦар Борис Трети ни е направил 9 400 000, но само за три години, в рамките на Обединена България. С 50% по-голяма територия от днешната ни.Тошо и компания не са най-виновните за последвалия крах на България. Те само са се присламчили хитро към победителите и са деребействали така, както могат. Откъде у един правешки овчар акъл да води мъдра държавническа политика?Днешните, и те се присламчват към силните на деня и използват подръчния им електорат. Мащабно мислене? Кой да ги научи?

43

dragula

преди 4 години

Червената армия е виновна.

42

Сата НАТО

преди 4 години

Бай Тошо не само не е искал да ги изсели, но внасяше от комшиите и им даде държавни жилища по първите етажи на блоковете. Бай Тошо се беше филмирал да ни направи 9 млн. със всички средства.

41

ЛОЛ

преди 4 години

'момченцето тежи 2 кг и 550 гр, с дължина 50 см и ще се казва Лукас.'каква дължина бе, това да не е влечуго ХАХАХА

40

тя

преди 4 години

Стига с тия статистики , не се раждат българчета , затова спрете ги !

39

Бай Иван

преди 4 години

Искахте демокрация, получихте, сега сте малцинство в собствената си страна ;) !!!

38

Трояна Лилянска

преди 4 години

Боже пази България !

37

Анонимен

преди 4 години

До БабилковАми по едно време мин. председателя на Индия разправяше, че си ги имат за свои, та не знам как пропуснахме момента да им ги изпратим всичките. То Индия е над 1 милярд, та нашите никой нямаше да ги забележи, капка в морето, ама ние щяхме да си отдъхнем.