70

Гост+

преди 4 години

"Българинът похарчил по 200 - 300 лв. за празниците" - ако това е вярно, мизерията е пълна - няма и 1/2 минимална заплата............

69

Анонимен

преди 4 години

Мразя да подарявам.Мразя да получавам подаръци.

68

Анонимен

преди 4 години

До КойчоЩо?Пурите на генерал Радев по колко са?

67

бомбажия

преди 4 години

Аз теглих бърз кредит за да си купя пиратки.

66

Анонимен

преди 4 години

Тиквата без да тегли кредит си купи нов самолет

65

Анонимен

преди 4 години

Само завършен идЕот може да вземе бърз кредит за да си натъпче червото за празниците.

64

Анонимен

преди 4 години

Ако си го докарал до бърз кредит за да е пълна масата, зае.....

63

Койчо

преди 4 години

Аз пък още немога да изхарча коледните от боко тиквата.Даже ще му пратя остатъка да си запали още една пура от 300 лева

62

123

преди 4 години

Бързите кредити са за хора дето нямат един заделен лев и като им излезе неочакван разход се чудят какво да правят и тичат при тарикатите с бързите кредити.

61

Анонимен

преди 4 години

Ами, обичайното в коментарите. Българите такива-онакива и глей ся, лузър, ти ква кола караш, аз съм по-богат от тебе, вервай ми. Имам чувството, че винаги чета една и съща статия.

60

българин

преди 4 години

По глупава статия не бях чел! -:) И как ги "изчислихте" тия суми бе хора? Че и в "бързи кредити" ни "пратихте"? Не съм ползвал тези малки "капанчета" на всяка крачка вече от както съществуват!! Даже и кредит нямам! -:) И не съм имал до сега!-:) Леле леле..Пишете ги еднииии....

59

Анонимен

преди 4 години

Тази година изгърмяхме над 2 000 ? за празниците при това си стояхме у дома, а миналата бяха доста повече с пътуването!!!Вече като чуя за Новогодишни празници и косата ми настръхва!!!!!!!!!!!!!!

58

хаха,

преди 4 години

До Пешо Сексахаха, ти си с няколко кредита, нали? Какво чудно има, че човекът е написал ОБЩ бюджет 6000? Ти тези пари не можеш и да ги сънуваш даже. Караш в най- добрия случай Голф 2, псуваш жена си вкъщи, децата не учат, а ходят на училище само, за да вземаш 40 лв детски, ти си по цял ден във фейса, щото не разбираш ни от word, ни от exsel. И не на последно място- с този прякор, надали те огрява :)

57

Пешо Секса

преди 4 години

До ПичПич, тупни ги тия 6К на масата... Жената подскача ли от кеф???

56

Пешо секса

преди 4 години

Абе какви са тези 20-300 лв средно подарък НА ЧОВЕК!? Алооо, камелиоооо, пак си проспала статията...

55

777

преди 4 години

средно 200 лв. - 300 лв. подарък за един човек?!?

54

Анонимен

преди 4 години

До ПичТова е чудесно и е много добра философия, но когато кажеш "похарчихме" едиколко си за подаръци, обикновено се разбира някакви смислени неща, а не картички с благопожелания. Иначе трябва да напишеш, че не сте харчили, защото не сте по материалните подаръци. Ние използваме празниците за да си подаряваме неща от които така ии иначе имаме нужда, но са малко по-луксозни, защото обикновено това носи по-добра възръщаемост в дългосрочен план. Мен ме оправиха 700 лева за 4 членно семейство

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 54Говори се защото винаги ще има хора които се разпростират извън възможностите си. Това не казва нищо за това колко са високи заплатите. Може да вземаш добра заплата и пак да не си правиш сметката.

52

И сега.???

преди 4 години

Ненужни подаръци, следва голямото изхвърляне на храна, защото всеки приготвил като за една рота....Бе теглете си там бързите кредити и плащайте като гламави.

51

Анонимен

преди 4 години

Нали имаше високи заплати? Защо се говори за кредити, нима българинът няма пари?