18

Анонимен

преди 4 години

Летящият холандец сега така ли се казва още?

17

Sichtpunkt

преди 4 години

Със сигурност има и други изстини ,за които не се споменава,защо се приеменуват,като държава.Коки, ако това не е техническа грешка, нямам думи... "иЗстини"!!

16

200 000 евро

преди 4 години

Ако бяха ГЕРБ, щяха да изхарчат 200 000 000 евро. Тъй де, ако екстраполираме от 2-та милиарда, похарчени за все още несъществуващото електронно правителство (интернет портал), така си мисля към 200 милиона би струвало нещо подобно да се прекръстим на ЕВРОНАТОВСКА РЕПУБЛИКА НА ТИКВИТЕ

15

Българина

преди 4 години

Холанд или Хайленд, сиреч Високата земя, е оксиморон с Ниедерланд, сиреч ниската земя. Но проблема е всъщност, че под хай се разбира надрусан, сиреч земя на надрусаните. Това е проблема на властите. С реформата решаватни двата проблема наведнъж, но пак ще си останат надрусани

14

Sichtpunkt

преди 4 години

Пфффф, бедняци - цялото им ребрандиране - някви 200 000 евро.Богата България за едно лого за туризма само даде 1,5 милиона лева!!!!!Разликата е (според мен де), че в единият случай имаме промяна само на името, а в другият изготвяне на лого. Аз си мисля, че разходваните суми и в двата случая са реалистични.

13

Коки

преди 4 години

Със сигурност има и други изстини ,за които не се споменава,защо се приеменуват,като държава.

12

Анонимен

преди 4 години

То нов порнотеатър със стари порноактриси не става, но те нека опитат за всеки случай.А който си я знае Холандия, пак ще й казва Холандия, ако ще и на Северна Белгия да си сменят името.Да си пафкат там пушилките и да не занимават света със Световните си проблеми.

11

Анонимен

преди 4 години

Пфффф, бедняци - цялото им ребрандиране - някви 200 000 евро.Богата България за едно лого за туризма само даде 1,5 милиона лева!!!!!

10

Ха-ха

преди 4 години

Как ли ще се подобри имиджът чрез отпадане на едно от имената не е ясно,но поне ще е евтино(все пак не са прахосници холандците,грешка-нидерландците).Щото примерно у нас се правят много скъпи безсмислици без никакъв ефект.

9

Sichtpunkt

преди 4 години

Много по-развратна от Нидерландия е руският свинаpник. Но свинките там са нерегистрирани, ядът бой и масово се алкололизират и помпАт с дрогерия. Вместо да плювате по - държава с столетни традиции, с най - голямото европейско пристанище, първа по производство на лалета, с един от най - високите стандарти в света, си гледайте вашия баpдaк. Леките жени там нямат край!!

8

куха лейка

преди 4 години

Понеже всички ги знаят като Холандия дай да се прекръстим на нещо друго. Напълно логично за безмозъчните евро чиновници

7

ЗзЗ

преди 4 години

**** като ги написаха "роми" да не би да се промени нещо? Мен ако ме питате даже ги дискриминираха така, като се опитаха да им подменят историята с тези нови наименования и фрази, което си е грубо нарушение на правата им

6

Анонимен

преди 4 години

Нидерландия означава ниска земя.

5

Анонимен

преди 4 години

За да объркат хората да се преименуват на Южна Македония :D

4

Калеко Алеко

преди 4 години

Образа на Холандия съвсем не е толкова негативен, дори и в сегашния си вид тя си остава притегателна точка за туристи и мигранти от цял свят ... Други трябва да помислят за Визията и имиджа си пред света, в т.ч държави с военни режими, с нисък стандарт на населението си, управлявани от диктатори и отделени от цивилизования свят със санкции, контрасанкции и противоракетни щитове ... !!!

3

аз-ът

преди 4 години

Момичета от т.нар. Прозорци в Амстердам са им последния проблем на холандците, ама са най уязвими, а винтила требе се отпусне и напрежението да олаби. Те си знаят. С две думи понеже холандците не са мъже да скочат на лилЯвите, са достатъчно мъже да скачат на жените. Лилявия не създава лош имидж на държавата, амс 20 годишната испанска про*титутка е много голям проблем.

2

Анонимен

преди 4 години

И как със смяна на името само ще се избавят от негативната си слава на свърталище от пороци??? Смешно, наивно и жалко разсъждение!

1

Анонимен

преди 4 години

Мисля си, че и да смениш името на публичния дом това няма да го направи манастир за благородни девици не знам дано да се лъжа.