40

българиН

преди 4 години

През 2003 година.Американски и британски войски Нахлуха в Ирак! Това бееше едно своеволно нахлуване в суеверена държава. Терористично нападение и водене на военни действия! 16 ,17 години в Ирак няма стабилитет в нито едно отношение! Та какво показва зъби тази марионетка на хората в сянка с пари? Ще има атантати към Американски посолства в арабските държави!!!

39

Анонимен

преди 4 години

тръмп стана смешен и скучен играе театър с едно деиствие заплашване на такива хора казваме само гаргите плаши

38

Анонимен

преди 4 години

Веселина, няма такова понятие като министърка.

37

ASD

преди 4 години

Поредното кресливо блъфиране от Тръмп.Иранските крилати ракети успешно минаха през американското ПВО и поразиха цели за 5 милиарда само преди месец! Всяка необмислена атака на САЩ срещу Иран ще доведе до "неприемливи загуби" за американските военни в района.П.П.Последния път когато Тръмп заповяда и изстреля 120 "томахавки" НИТО ЕДНА НЕ ДОСТИГНА ЦЕЛИТЕ защитени от ПВО в Сирия.

36

Анонимен

преди 4 години

"До Анонимен 1 Тъпакът си ти, защото не си се научил да пишеш на правилен български език ! България пропада от такива *** като теб ."---Не знам на кой говориш, обаче преди знаците за край на изречение не се оставя интервал.

35

Анонимен

преди 4 години

Да, сега пък Иран са виновни, че някакви хора им симпатизират и ненавиждат САЩ.

34

Анонимен

преди 4 години

Бомбени килими... Шварцкоп го прилагаше преди 29 години. Едните били умиротворители в Крим, а тия били войнолюбци. А сега де. Да им се чуди човек на логиката.

33

Голямата лъжа

преди 4 години

А какво ще каже Г-н Тръмп за кадрите от видеото за американските войници,а не Ирански

32

Анонимен

преди 4 години

Иранците са едни от малкото шиити а повечето са сунити в световен мащаб и ще ги пометат.Ех мъко руска все на куци конье залагаш.

31

В

преди 4 години

До Анонимен 1 Тъпакът си ти, защото не си се научил да пишеш на правилен български език ! България пропада от такива *** като теб . Отиди на училище да се научиш да пишеш на български език. Ти си срам !

30

Кефф

преди 4 години

Точно така Страсбург не е немски и няма и да бъде.Страсбург Мюлюз и тн Ех мъко немска Елзасс и Лорен са френски а немците се въртят като бити джендре наоколо и скимтят все едно им има нещо пъхнато в задниата халкъ.Ахайа Мъко немска нещастная.

29

Анонимен

преди 4 години

Луд умора няма!

28

Анонимен

преди 4 години

Да го дуат всички тюрбани и франкофони.Франкофоните са виновни за ислямизирането на Европа.Ядрен удар над Париж най-ислямският град в Европа.

27

Сата НАТО

преди 4 години

Значи иранците са ни генетични братя, а американците и европейците не са? Просото, зами сложи едно Т по средата на името си, ше ти отива. Тиеба майката прос та...

26

До 28

преди 4 години

Русия казва, че има кораб и т.н.Ако можеше Русия, да го е построила досега. Това не е оградата на твоята вила.Германия тепърва ще има проблеми.Над 200 коли са запалени в Страсбург. На нова година.В много немски градове е същото.Не казвам, че Страсбург е немски сега.Полицията до сутринта се опитвала да се справис безредиците и са арестувани 40+ ъъъъ души.

25

Анонимен

преди 4 години

А българите са тотално разделени на две!Едните обичат и викат за и харесват руснаците, китайците и иранците....щото са като тях.Другите напускат България, щото ценностите им са по-други.Е... има и едни дето гледат келепиря. Бай ***....

24

ПроСоТо

преди 4 години

..на които "х"-то и "р"-то ги издават веднага,че са араби...При иранците НЯМА такова нещо!!!!!..тия говорят българския така,сякаш им е роден....Та:-Мисля..не,УБЕДЕН съм,че иранците са наши ГЕНЕТИЧНИ братя!!!!..И "Како да не?"..както казват сърбите..Та ние сме тръгнали от Персия!..Е,за майтап на Съдбата,ония са попаднали ДОНЯКЪДЕ под влиянието на Ишлаама,а ние,благодарение на "ОПЛЮТИЯ" "Борис Едно",станахме "християни"..Но сме си КРЪВНИ БРАТЯ!..А Режима и религията са си съвсем ДРУГА мандж

23

Анонимен

преди 4 години

Ел п тоя ... събрали са некви малку изригнали и ся цял народ заплашва ...

22

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКакви наказателни операции, бе? Че си нападнаха посолството, както си взривиха кулите?Ама тоя път кокала не е за тяхната уста.

21

ПроСоТо

преди 4 години

и така,преди "да са изклуча",да вметна нещо на пръв поглед "нищожно",но..пък може да бъде и много важно!-И така:..-Живота ми протече така,че имах възможност да общувам с представители на доста други нации..Включително и с представители на "Арабския свят"....Е,нещо,което ми направи силно впечатление:-От всички арабски представители,САМО ИРАНЦИТЕ говореха български така,както го говорим ние!!!!-Просто не можеш да кажеш,че иранец ти дума!За разлика от всички останали,на които "Х"-то и"Р"-то е