26

Възмутен

преди 4 години

До Испански езикНавсякъде дугаде ,но не и в България.

25

ФАКТ

преди 4 години

а какво стана с полковника пожарникар миналата нова година от красна поляна, пиян на дърво!?

24

Анонимен

преди 4 години

Преди няколко месеца направих спонтанен аборт в края на 3месец и ми е толкова мъчно, а какво остава за тази майка .Шокът,тъгата от загубата на бебето . Дано поне да и покажат детето,за да може да се сбогува с него.Не знам как е в България,но на запад мъртво родените след 24гестационна седмица бебенца могат да се вземат от семействата и да се погребат.Даже има специални фотографи ,които правят снимки със семейството в самостоятелна стая,а акушерката взема отбечатъци на крачетата и ръчичките.

23

До 26

преди 4 години

Един плондер има по високо IQ от теб. МВР е виновно, че не ги спира, пътя им е виновен о пр.Матриала пречи, матриала!

22

Испански език

преди 4 години

Учете испански и бягайте в Испания!

21

Анонимен

преди 4 години

Ми тъй е.....КАТ дебне в шубраците да цъка ел. фишове за скорост, а куцо, кьораво, пияно и насрано си кара както му е кеф.До това доведе самоцелното гонене на "резултати" в МВР и ползването им за пълнене на бюджета по хранилките!Безполезни и вредни държавни хрантутници!

20

Анонимен

преди 4 години

Това си е съсипване на на два живота... единия отнет, а другия почти. Е, ниво, стъпало на цивилизация, какво да се прави. Интегрирай, обучавай, говори с блага дума, не обиждай ближния, не се сърди ако те цензурират. Не се разбира, блъснал ли ги е, или са се возили в колата му и са били съгласни да ги вози в това състояние на духа.

19

Анонимен

преди 4 години

.... само 1,7 промила ли?

18

Анонимен

преди 4 години

Да го съдят за предумишлено убийство

17

Анонимен

преди 4 години

1.7 промила? Една бира ти дава 0.2 промила на 70 килограма тегло по груба сметка. Тоя е бил пиян не на щайга, ами не знам на какво. Тия всичките са за лудницата. Бременна 9ти месец и се качваш в кола с пиян психар?

16

Гошо

преди 4 години

Спешни промени в НК трябват. Щом пиеш и след това сядаш зад волана и управляваш, всеки инцидент причинен от теб трябва да се счита за умишлено деяние. В милата ни родина, имаш ли зъб на някой най-лесно е да го прегазиш с МПС. Максимум условна присъда и някаква сума за кръвнина, дето я върнеш, я не...

15

Анонимен

преди 4 години

Гледах клип в нета как чешки тир изпреварва друг на завой и за малко да блъсне идващият отсреща рейс.В Германия.Издирват го по записа от регистратора на една кола.Дадоха на шофьора две години и три месеца ефективна присъда.Без дори да има щета.Само заради предполагаемата катастрофа която можеше да стане.

14

До 10

преди 4 години

В една нормална държава като Германия ,,тия смотани доктори и професори ще уморят Шумахер" Вече шест години го държат в кома....Това как си го обясняваш?Или как ,,умориха" милиардер като Стив Джобс тези ,,"престъпници",лекарите в Щатите.......Въобще тук у нас разбирачи много,които не могат да си обяснят как така ти я доктори...........и т.н. А в нормалните държави ..............????

13

Анонимен

преди 4 години

До СомалиецаЧернев няма как да е бил, той си получи своето за мръсотиите!

12

Анонимен

преди 4 години

До @9Да, благодаря. В по-нормалните държави (като Австрия, примерно), отделят 20 (двадесет пъти) повече средства за здравеопазване.Само за сведение...

11

Сомалиеца

преди 4 години

Ако шофьора е бил Волен Сидеров,и Павел Чернев е слязал и е потрошил от бой шофьора от другата кола,ще изкарат бития виновен защото се е опитал да блъсне Сидерови по този начин да го убие

10

@9

преди 4 години

Не съм казала, че лекарите са виновни, просто казвам че не разбирам защо. Обяснил/а си ми, ок, приемам обяснението. Може би в по-нормална държава щеше да може да се организира спешно секцио за 8 минути, в БГ не вярвам да е възможно. При катастрофа пък абсурд. Жалко за детенцето. И за майка му, която ще трябва да преживее подобна загуба.

9

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПлацентата се отлепя и бебето остава без кислород.Даже да допуснем, че катастрофата е станала в коридора на болницата, пак малко трудно за 7-8 минути би могло да се организира операция и секцио.Толкова изкарва мозъкът без кислород - 7-8 минути.Сега изясни ли ти се ЗАЩО?Или,,,лекарите ПАК виновни, щото не са успели да спасят бебето?М?

8

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам, как не са успяли да спасят бебето - та те ако просто го бяха извадили, вероятно щеше да оцелее ако самото то не е ударено и не е стояло без кислород. Много ми е мъчно за момичето, на практика тя не е загубила плод, а ДЕТЕ! Това е 9ти месец, чакала го е всеки момент, радвала се е, подготвила му е детския кът и всичко. И накрая го губи, защото някакъв се е нафиркал и ги е помлял. Трябва да лежи за убийство тоя!

7

До 4

преди 4 години

До 4. Няма да е виновно момичето, а бебето, че е било без предпазен колан и се е возило в не седнала поза.