14

анон

преди 4 години

Ми да! Айде сега милиардерите дето са и филантропи, да си раздадат богатствата на крайно бедните по света, за да стане неравенството равенство! Същите тия дето много знаят да лаят по медиите!...

13

Без коментар

преди 4 години

ХАХААХАХХАХАХАХААХХАХАХАХАХАХАААААААААААААА...........................

12

Анонимен

преди 4 години

Папа Франциск забравя едно :Християнизирането на Човечеството , само да напомня на онези които не знаят у нас са убити 52 Български Рода само защото отказали да станат християни при управлението на Борис 1 по точно през 866 г.Християнизорането е Процес , само у нас няма информация , на други езици има доста шокиращи и същото време интересна Информация

11

339

преди 4 години

звездичките са въглища

10

339

преди 4 години

Четейки горните послания,ето и моето:Няма смисъл да мислиш това,което ти се иска да мислиш.Бъдете здрави,1300 години сме живели и с печки,и с ***,и със сланина и пръжки,с ракия и вино.

9

Анонимен

преди 4 години

Наглата бабичка е крайно време да бъде арестувана и съдена за измяна.

8

ПроСоТо

преди 4 години

м/у другото:-Хора,бъдете сериозни!..НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ на БРЪЩОЛЕВИНИЦИТЕ на "елита"!Колкото и да се "ДУЕ" човек пред Природата и да си приписва "заслуги",истината е,че оста на Земята се измества..Нарича се "прецесия".И се е измествала откакто тя-Земята, съществува.За това е имало десетки "ледникови периоди" и Тотални жеги по цялата Земя.Просто НЕДОСТОЙНИТЕ използват всеки факт,или НАМЕК за някакъв "факт",за да ви КОМАНДЕРАТ,държат в подчинение и да ви ЯХАТ!..НА ВОЛЯ!

7

ПроСоТо

преди 4 години

разплака *** бабето...

6

Додо

преди 4 години

"..климата, равенството, мира, жените..."--------------------------------------------------------Едно е ясно от тези опорни точни, посланиято на "лидерите" не е никакво пожелание, а чиста проба социално инженерство!

5

Бабичко !!!

преди 4 години

обирай си крушите бабичко !затри Германия краво евреиска !

4

Анонимен

преди 4 години

Не искам да съм циничен ама тая на снимката докато не и пръсне пардялника някой надарен Хабиб ама ем бой ем дранье и така не един път няма да се успокои.Знаете че е истина не трийте тоз коментар.

3

Анонимен

преди 4 години

Аз съм за глобалното затопляне!!! Дано има повече и повече С02 и тн, значи тия правят квадрилиони на наш гръб , после пак ние да плащаме еко таксите , че светът щял да загине разбираш ли?! Еми по-добре да ускорим процеса , та да им дойде акъл на ненаялия се световен елит! Колко да замърсявам с 1000 лв заплата -АСДАС*((А?@

2

Анонимен

преди 4 години

"Глобалното затопляне е реално и е заплаха. Повишаващите се световни температури и проблемите от затоплянето са причинени от човека. Трябва да направим всичко възможно, за да се преборим с това предизвикателство. Това все още е възможно", заяви канцлерът."Ами правете го бе, не ние задръстваме половината свят с димящи каруци.

1

Анонимен

преди 4 години

Побъркани либерасти.Китайците трупат мускули,америка се тресе в криза между нормалните и демократичните афроамерикански комунисти,руснаците се готвят за ТСВ а те се загрижили за въглеродният отпечатък и здравето на африканските и арабски клошари идващи да гепят сициални помощи и да изнасилват европейски цени и деца.Тва са болни хора,психически не са добре.