10

Анонимен

преди 4 години

През 2019та усетих на свой гръб несправедливост от плащането за цяла година. Имах винетка валидна до Септ-2019, но още през Април се повредиха спирачките и се наложи да купя друга за старата кола(наследствена и я караме като резервна). Не мога да разбера, защо не може да се прехвърли винетката към друга кола, след като един човек може да кара само една кола по едно и също време. Сега пак не можело, въпреки, че стана електонна. Карай.., да сме живи и здрави. ЧНГ

9

Анонимен

преди 4 години

Друго си е да го имаш в ръцете си,да видиш,да го пипнеш,па било то и винетка,щото с тези електроники всичко може да се манипулира!Моя учител по физика казваше "око да види,ръка да пипне" и е прав.

8

Анонимен

преди 4 години

До айде стига,деТо е ясно, че който може ще краде лошото е, че няма кой да го удари през ръцете е те тука е заровено кучето.

7

айде стига,де

преди 4 години

Който може,той краде!Утре и вие ще крадете!Дай Боже!:)))

6

Анонимен

преди 4 години

До плювача 4/5А вашите магистрали къде може да ги видим? А? Не сте направили дори метър ли? Що така бе?

5

Анонимен

преди 4 години

Не търси умисъл там където има чиста некадърност.

4

сигурно

преди 4 години

Съвсем умишлено се строят калпави магистралите ,за да може след това да се ремонтират и усвояват милиони !!Това е запазена марка на ГЕРБ !!

3

Анонимен

преди 4 години

До истина еТо да е само магистрала "Тракия", по магистрала " Марица" вече се виждат слягания, а за кръпките на места (запазена марка на ГЕРБ) да не говорим.

2

истина е

преди 4 години

Вече 2 год. не се ремонтира Тракия до С.Загора , защото КАТ събират месечно милиони от глобите ,тъй като ограничението е 90 км. !!Благодарим ти тикво !!

1

странджалия

преди 4 години

А пътищата ни са като разораната целина !! И с танк няма да минете от Царево за М.Търново !!!