21

до 19 (В Ирак мир...

преди 4 години

Сунити, шиити, Мохамед, Али... за Хасан и Айше нещо няма ли?Мохамед няма наследници, ама тъгнали да го отмъщават зет му, който му е и внук... Игра на тронове пасти да яде. Само *** могат да си подчиняват нещо, за което са им разказали, че било станало, и да убиват по тази причина. Ако това, което си написал, ти се струва нормално, вероятно и ти си от същите.

20

Абиригени

преди 4 години

2020 година и още сте с чаршавите и колибите.Марш в пра ерата АББОРИГЕНИ

19

Анонимен

преди 4 години

САЩ направиха лустрация и дебаасизация на Ирак.Изгониха всички лекари, учители, военни, които са били партийни членове на БААС.Днес са една ислямска държава на фереджетиата и шалвариата.

18

Анонимен

преди 4 години

Каква любов към войнствената терористична политика на САЩ ! Колко много ги обичат по света !

17

Анонимен

преди 4 години

11, ти не си скромен, а си роднина на кратунко.Огледай се! Европейският халифат се пръкна и се разраства.Настъпва с широки крачки.

16

Анонимен

преди 4 години

В Ирак мир няма да има. Ислямска държава беше обединила земите на сунитите и воюваше срещу другите религии, основно срещу шиитите. Мир между двете фракции е невъзможен. Сунитите убиха Али, зета на Мохамед и неговият единствен внук. Мохамед няма живи наследници, кръвната линия е прекъсната заради алчността на халифите сунити, които си разпределиха наследството на Мохамед, убивайки неговите наследници. Шиитите тачат Али, а другите отричат какво са сторили. Мирът е невъзможен.

15

Анонимен

преди 4 години

Иранския народ трябва да щурмува местния парламент и да свали властта.

14

Анонимен

преди 4 години

"Това възпиране ли е или всъщност излага на риск цялото присъствие на САЩ в Ирак?"---------------Ема, питай президента си, държавния си секретар, боса на Пентагона защо са така нескопосани. Те със стсхановски темпове произвеждат врагове на Пиндостан.

13

Анонимен

преди 4 години

Лоша новина за евроатлантиците. Лъсна грозната истина за Ирак.

12

Sichtpunkt

преди 4 години

"Русия и Иран порицаха нанесените въздушни удари"Яко лицемерие е да бомбиш една държава (Сирия в частност Алепо), а да осъждаш подобно...

11

Анонимен

преди 4 години

Ирак е изкуствено създадена държава,както и повечето арабски държави!След ПСВ,англичани и французи начертават границите и поставят свой марионетки да ги управляват!Работата отива към разпад на Ирак ,защото явно не могат да съжителстват шийти65% и сунити в държава граничеща до шийтски Иран!Такива проблемни държави се управляват само с диктатура!

10

Анонимен

преди 4 години

А нашите русофили са същите като джихадистите. Много мразят демокрацията и САЩ и все гледат да идат на запад.

9

До 11

преди 4 години

И каква е разликата между шариата и руската мизерия? Който може бяга от там, другите са крепостни селяни и се кланят на някой брадат или на Путин.

8

Анонимен

преди 4 години

Аз съм по-скромен. Искам шериат само за цяла Просия.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Ти си по-*** и от американските политици ако си мислиш, че Русия иска "Шариат за целия свят." И въобще за подобен коментар следва с теб да се заеме прокуратурата.

6

Анонимен

преди 4 години

Просия подкрепя шиитските фундаменталисти?Дообрее...

5

Анонимен

преди 4 години

Американският политически елит е толкова ***, че за десетина години превърна непримиримите врагове - Иран и Ирак в съюзници против САЩ. Това ако си го бяха поставили за цел, едва ли биха го постигнали. И въобще в Близкия изток, американците от не особено желани се превръщат в силно мразени. Въпрос на не много време е да се пръждосат оттам.

4

Анонимен

преди 4 години

Тези диваци сигурно са го объркали с руското посолство.

3

Анонимен

преди 4 години

Нашите братя от Хизбула са с Иран и Русия а ние сме се дали на САЩ. СРАМ! Да живее Аятолах Хаменей и Ислямската Революция. Долу демокрацията, искаме Шариат за целия свят.

2

Sata NATO

преди 4 години

Хаха, янките просто са ги попиляли.Go ahead, yankees!