12

зеленски

преди 4 години

До Анти-мафиотНЕ ГЕШЕФ А--ГЕШЕФТОВ

11

Един от Северозапада

преди 4 години

На всички пишещи и четящи тук-Най-добри пожелания за идващата 2020 година, Здраве и късмет! И дано и през нея покажем, че не сме овче стадо, а народ, за който просперитета на Семейство, Род и Държава, е по-важен от това, три папи да го галят по главата, или да се снима до Меркел, Макрон или Тръмп, или да нацелува Макроновица или Херо Мустафа.

10

Анонимен

преди 4 години

"До ГЕРБ Е МАФИЯ1944-та е началото на всичкото зло за България, след 89-та е продължението."И от това какъв извод правиш, че Герб не е мафия?Или са ти трудни причинно-следствените връзки?

9

Не сте прав.

преди 4 години

До ГЕРБ Е МАФИЯ1944-та е началото на всичкото зло за България, след 89-та е продължението.

8

Анти-мафиот

преди 4 години

Всички престъпници които се облажиха от Апартаментгейт трябва да влязат в затвора и да им се отнеме придобитото имущество в полза на държавата!Убиеца Полфрийман също трябва да е зад решетките, но правосъдната с-*** е ЗАВИСИМА от властиимащите и неслучайно си избраха УДОБЕН главен прокурор, в лицето на ГешеФ :(((

7

Анонимен

преди 4 години

Свободата на словото е една илюзия..................сега управляващите ако не харесат нещо, му викат езика на омразата!!!

6

за ГЕРБ

преди 4 години

ГЕРБ е мафия и ураган................да, италианските бокллуци са много полезни...............те не водят до болести и рак...............това става с благословията на ГЕРБеристите....................убава нова година, селяни прости ...................гласувайте за ГЕРБ и давайте трибуна на убийци като тоя узрод долен и гаден!!!

5

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

2019-та нямаше свобода на словото. Факт !Очаквам платените телевизии всеки момент да ни убедят, че липсата на вода в Перник не е проблем и дори е придобивка за перничани.След това телевизионните водещи, получаващи заплати от порядъка на 15 000-20 000 лева на месец, да ни кажат, че въздухът, който бълват ТЕЦ-овете е чист като кристал.А, изгарянето на италианските токсични отпадъци не е отравяне на природата, а тъкмо напротив - то е наторяване на околната среда с полезни вещества.

4

ГЕРБ Е МАФИЯ

преди 4 години

Няма друга партия в цялата българска история направила толкова много и толкова жестоки гафове.Окрадоха парите отпуснати от Европа, накупиха си евтини апартаменти, натрупаха много милиони, а някои и милиарди в офшорни сметки и чужди банки.Демонстративно правят магистрали и други единични обекти на принципа "Едно построим - 10 се разрушат".Платените медии постоянно прикриват гафовете и престъпленията на властта. Срещу тлъсти заплати те лъскат имиджа на властта и прикриват престъпленията и.

3

Анонимен

преди 4 години

Поредната срамна година в историята ни!Продължаваме безропотно да търпим робството, наложено ни от най-долната, безпросветна и алчна прослойка от обществото!

2

БАЙ Х*О*Й*

преди 4 години

"След катастрофата разбрах, че не съм безсмъртна!" - Караянчева

1

Анонимен

преди 4 години

Защо изтрихте поредната статия във възхвала на Чудото от Банкя?