187

Европеец

преди 4 години

До Спондж БобТи пък от къде знаеш бе С пари всичко става Не видя ли че правителството отпусна?

186

44131

преди 4 години

До импийчмънтСегашният кмет е от БСП, а до ноември 2019 бившатак метица беше от ГЕРБ. А министрите и областните управители през последните 10 години са от ГЕРБ.

185

Joko

преди 4 години

През март или май, но.... коя година ?

184

анализатор

преди 4 години

Абе ,черенНИКОЛОВ,що не кажеш нещо по вапросо за ВЕЦ на язовиро бе,а...Че бичи ли евтин ток ,да пълнят джебовете айдуците...Да ти отперем въпросче-ама ,кой е собственик на веца бе.....

183

Койчо

преди 4 години

Много ме кефят тези гербаджии защото мислят че сме прости

182

импийчмънт

преди 4 години

Президента да не се спотайва, ами да срита тези от БСП, защото ние няма да гласуваме срещу Бойко само защото се опитват да ни внушат че кмета на Перник е от ГЕРБ.

181

ние не сме прости

преди 4 години

Много е лесно да се провери в гугъл че кмета на Перник Станислав Владимиров е от БСП.Какво се опитват сега да ни внушават от БСП?

180

Диагноза

преди 4 години

До пролетта перничани да си смучат винкелите. Ако не им стигат винкели , да смучат сърпове и чукове ! Все пак това им е на герба на червеното им знаме. А и нали са комунисти , добре е да си приемат "насрещни планове" . Така налагаха партийна политика именно техните партийни секретари дъъъъъълги мрачни години ! Е, дойде време да сърбат партийната си политика, нищо че е кална.

179

анализатор

преди 4 години

Въпроси на коиито Баце не отговаря!Има ли ВЕЦ на студена,кака е проектната мощност,колко часа е работила 2019,колко куб.м. вода са минали през нея,кой одобрява обемите вода за нея,как е свързана с водоема,куде отиват водите след това,какво е технологичното потребление на СТОМАНА за тон продукция,колко е обема и за 2019.колко е одобреното и от кой,използували се за това питейна вода,защо няма собствен водоизточник...Тиквите мълчат...

178

тежка участ

преди 4 години

Всичко е разкапано след социалистите.Не им стигаше на ГЕРБ че трябваше да строи нови пътища след Социалната Държава ами сега и водопроводи. Но как иначе ще остае в историята като "Строителя на България" ако не бяха се струпали всичките тези проблеми на гърба на Бойко!

177

Анонимен

преди 4 години

Нали Тиквун даде 2 милиарда са тенекии, нищо че в 21 век на много места има липса на вода, а на още повече и на липса на канализация . 95% от водопроводите по градове и села са изградени по Живково време .

176

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се случи потопът от времето на Ной, за да се напълни язовирът до пролетта. Недейте да заблуждавате хората.

175

Спондж Боб

преди 4 години

Нормалното възстановяване за гр. Перник на услугата "Доставка на вода за питейно-битови нужди" за клиентите на "ВиК" ООД Перник е теоретично възможно да се осъществи през късната есен на 2021 г. До тогава водоподаването ще е все в някаква режимна форма. Не 30, ами и 300 млн. лева да има осигурени до края на 2021 г. все ще има някакво часово определено спиране на водата, без да се смятат тези прекъсвания причинени от аварии и отстраняването им и тези, свързани с подмяна на водопроводи.

174

67853

преди 4 години

Докато потече водата в Перник съдебните процеси срещу министрите, областните управители, общинските съветници и досегашната кметица би трбвало да са приклучили с ефективни присъди на всички тези престъпници. капиталистите, ползвали неправомерно питеййна вода да бъдат съдени в отделен процес, за да не се прехвърля много топката..

173

Анонимен

преди 4 години

няма пари купихме самолети ф16 и сега стадиони за футбол,има задачи в София,вие с гайдите ще чакате,РЕЖИМ това е.

172

Ха ха!!!

преди 4 години

Ей, Герберски министър да си в днешно време!Единя вика - "само да се стопи снега (който още не е паднал) и проблема е решен!Деугия казва - само да се вливат 500-900 литра в секунда (дето ги няма а и не е ясно кога ще ги има) и проблема е решен!

171

Анонимен

преди 4 години

До ! - ами така де - тия проклети комунисти големи язовири строили! Цели 4 години трябваха на Герб да го източат (и се изнижат като мокра връв - та некой друг да натопят)

170

Тогава започва

преди 4 години

топенето на снега! Да внимават в Перник да не ги залее !

169

минувач

преди 4 години

то в Пустинята (Дубай, Египет, Ливан, Израел, Либия и така нататък) няма режим на водата! А тук Герберастките калинки успяха да го направят! Видими резултати - всички ги виждат, няма що!

168

некой

преди 4 години

То снега не е паднал още(факт!) а министъра вече смята кога ще се топи!Трябва да му нарисуват няколко бели точки на гръбчето - да си знаем...