33

аз съм

преди 4 години

Заслужен бонус.Те си знаят защо.Ама евтино се продадоха.

32

Анонимен

преди 4 години

Прав си. Трябва извънземните да определят заплатите в парламента, а не закона, както е сега.

31

Анонимен

преди 4 години

Наглеци,всички които сами си определят заплатите да си припомним,народно събрание,съдебна система,общински съветници,кметове и т,н,Боже опази от наглеци

30

Истината

преди 4 години

Истината е, че бонусите в държавната администрация са начин да се плати по-малко на работещите в администрацията, както и да се платят по-малко съпътстващи плащания като осигуровки например. Със същата цел държавата намали заплатите на държавните служители, когато пое на 100% плащането на осигуровките им, за да остане същата сумата, която получават след задължителните удръжки, но огромната част от хората не осъзнават че това е във вреда на държавните служители.*П.П. Не съм държавен служител

29

Истината

преди 4 години

Възнаграждение плащано на две части - 25% като бонуси и 75% като ежемесечна заплата си е прецакване за работещите. Примерно, ако човек получава 1600 лева средно на месец, 1200 като ежемесечна заплата и 400 лева като бонуси, получавани накуп два пъти в годината, то в месеца, когато взима бонусите, сумата е над максималната осигурителна сума и губи осигуровките за сумата над максималната. Ако е в болнични, възнаграждението като бонуси се намалява, 1 месец в болнични е 400 лева по-малко за човека.

28

Истината

преди 4 години

По приетите в България правила за хората на държавна служба 75% от възнаграждението се получава като ежемесечна работна заплата и 25% като така наречените бонуси, което реално прави точно 16 ежемесечни заплати. Целта на тези бонуси е държавата да плати по-малко като бонуси, но най-вече като осигуровки, което води до всички последици от плащането на по-малки осигуровки - по-ниски обезщетения, като болнични, за безработица и т.н. и накрая по-ниски пенсии, когато се пенсионират.

27

:(

преди 4 години

Получили, ама кой и по колко? И това, което са работили през 2019, както и всички останали години не е ли част от длъжностната им характеристика? Къде видяха, че са работили нещо извънредно, че и да се наградят за това? З това, че ставаме сутрин рано всички, мисля, че е основателна причина да ни наградят до един така с 16 заплати :)))) Това са паричките ни отдържани за данъци всеки месец!!!!

26

Трайо

преди 4 години

Оха, че хубаво, а после да разправят, че в България не се жевеело добре.

25

Анонимен

преди 4 години

Бойко знае че трябва да храни кучетата , за да го слушат и да го обичат.Пpocт и неук, но събира само такива като него и им дава частици от баницата и така се изгради герб.Сега генералите ще сменят само него , за да не създават структури и партия наново.Овците сами не се вдигат на бунт.Жалко е да гледаш как няма народ и се подиграват открито с населяващите ***.Медиите са купени и промиват мозъците на младите. Гьобелс ряпа да яде.

24

Анонимен

преди 4 години

Календара им сигурно е с 16 месеца наглеци.

23

Русия

преди 4 години

Суджука ги награждава за невалиднити бюлитини.

22

Анонимен

преди 4 години

Е, как да си оптимист, как да работиш и честно да плащаш данъци като виждаш кой как маже филията от трудът ти? Новата 2020 няма да е лека, но дано всичко и всеки да си отиде на мястото! Народът на светло, управниците на тъмно!

21

МНЕНИЕ

преди 4 години

Аз мисля че тази Информация трябва да стане Секретна . Какви са тези калъфи които се интересуват от заплатите и бонусите на Държавната Администрация ?Ало КОИ сте вие , Кои сме НИЕ - Ние Управляваме и Поддържаме Държавата , а ви сте просто стадо . Да не мислите че е Лесно да отидеш в Перу да наблюдаваш Избори - Това е багаж , деца , жена , самолети , хотели - вместо да си седим вкъщи ?А , лесно ли е ? Да минеш през Швейцария , САЩ , Бахамите - там винаги има проверки на Границите .

20

Анонимен

преди 4 години

ЦИрК

19

Анонимен

преди 4 години

ЦИК или ЦИрК?

18

мак

преди 4 години

Много е удобно да имаш вътрешни правила. Пак по такива вътрешни правила нс си получава увеличения. И кой друг получава такива суми, като в цик, за извънреден труд? А дали е извънреден, те си знаят.

17

БАЙ Х*О*Й*

преди 4 години

"Да купиш изборите ! " - БГ действителност!

16

Как печвли ГЕРП

преди 4 години

В изборите в Криводол на първи тур губи с 2 гласа , а на втори тур победитля от първи тур с 1500 гласа надолу, а герпаджията(бивш реформатор) с 1500 гласа нагоре.

15

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ окрадоха Държавата.

14

Анонимен

преди 4 години

Пълен ЦИРК