12

Лея

преди 4 години

Само едно мога да кажа-огромно "Браво" на тези момчета! Дано повече Хора като тях да се появяват.А на чичо и Драго да им кажа:от такива дребномислещи, безсърдечни човечета сме на тоя хал-всеки като мисли със задните си части и гледа само себе си няма никога да просперира тая държава! Съгласна съм и с Плъхозащитник.

11

Анонимен

преди 4 години

Добрият човек е състрадателен към всяко живо създание в беда! Но това няма как да го разбере един при.митивен и бездушен човек! Бог да пази България от новите българи.

10

леле

преди 4 години

Плъхозащитник ли си, мишкозащитник ли си, но моля без обобщения относно общата култура на хората, които обичат и се грижат за кучета! Разбрахме, че правиш разлика между животинските видове и знаеш за какво служи хобота на слона, но дай по-скромно, не откриваш топлата вода. Ще се изненадаш, но много любители на животни всъщност не е задължително да са кучелюбци! И не само плъховете са жертви на отрова, а и кучета и котки! Браво на тези хора, за грижата за болното и старо куче!

9

Без думи

преди 4 години

До ЧичоАх колко простотия има на този свят!!!! Това че хората са решили да помагат на животни, не означава, че са безразлични към "себеподобните си"! Нарочно така се изразих, защото ти не човек - *** и безсърдечен индивид!!!!!!!А на момчетата - едно голямо БРАВО!!!! Трябва да има повече ХОРА като вас!

8

Плъхозащитник

преди 4 години

Любетелите на животните, всъщност са кучелюбци.Те не различават леопард от ягуар, бизон от зубър, индийски от африкански слон.Повечето от тях мислят, че слонът пие вода през хобота си.Всъщност, слонът само засмуква няколко литра вода с хобота си, а след това я впръсква в устата си и я поглъща.Опознайте животните, а не само кучетата.Плъховете също се бозайници и като такива трябва да са защитени от Кучешкия Закон.. Но ,вместа защита, те са подложени на жестоко унищожение с отрова.

7

Анонимен

преди 4 години

"Чакайте малко. Това че животното е при ветеринар още не значи че е спасено. Много е старо."Няма кво да те чакаме, гледай репортажа и ще наваксаш

6

Така е ..

преди 4 години

Чакайте малко. Това че животното е при ветеринар още не значи че е спасено. Много е старо.

5

Ех, Чичо ...

преди 4 години

...и ти Драго...вие сте неспасяеми..и другите ,които мислят като вас. Дано ви се усладят баничките и бозата !

4

Анонимен

преди 4 години

Ветеран! 20 години са като над 100 при хората.

3

До 3

преди 4 години

Провокатор си, нали!

2

Бау

преди 4 години

Добри хора! Браво!

1

Nadia

преди 4 години

bravo!!!!!