37

Отоплител

преди 4 години

При толкова добри резултати би следвало да си гласуват и по-добри премии в туризма.

36

Янко

преди 4 години

Не мога да си позволя Созопол, затова ходихме в Египет това лято и в Турция миналото. 04827

35

Анонимен

преди 4 години

ТИКВЕННАТА ЛЪЖА

34

Алабализъм с моливче

преди 4 години

Турист и преминал през страната не са едно и също. Колко от тези "туристи" са бил на път за и вие сте ги преброили? Туристите от САЩ българи ли са?

33

Пенсионер

преди 4 години

До Анонимен 27 И като гледам русалката какво полово хълмче е надигнала , та ми става едно мъчно , мъчно за социализма. Най доброто по онова време беше че бяхме млади.

32

Гнусна и грозна лъжа

преди 4 години

Като г-жа Ангелкова ...

31

Анонимен

преди 4 години

отворете букинга, цените за август специално гледах, хотели ол инклузив са завишени в сравнение с миналата година поне със 100+лева ! и пише оферти и бла бла..обзалагам се отсега че ще има още по празни чадъри от миналото лято с тия цени, аз лично се насочвам към съседите или египет, не за друга ами защото там е по евтино от тука ! барабар със самолетните билети !

30

да бе да

преди 4 години

тока пишат защото вървят вече ранните записвани яза хотелите и май няма кой да резервира всички видяхме истината миналото лято то снимките с празните чадъри !

29

Анонимен

преди 4 години

Че то никой разумен човек не е вярвал на лъжите на хотелиерите. Тях ако ги поташ, гладни и боси ходят.

28

Пижо

преди 4 години

Розовите балони на Правителството започват да се пукат. Само преди дни Ангелакова отчиташе супер успешна 2019 г., небивал растеж на туризма и как приходите се увеличили не знам си колко пъти. Три дена по-късно се оказа, че "успешната туристическа година" отчитала показателите за 3 години и всъщност имаме намаление. След още два дена ще лъсне истината - грандиозен провал на летния туристически сезон и рекордно ниски приходи от туризма. България е напът да изгуби последния си работещ сектор!

27

Министър

преди 4 години

Вероятно данните, продавани за миналите години са били непълни, затова сега имаме такъв малък спад в резултата

26

избирател

преди 4 години

Те,на другаря Живков,екипа не се ли спомогнаха бе хора?!Живях малко и по онова време,та мога да направя сравнение.....Ама Вие,съвсем я подкарахте с оная пропаганда бре!!!

25

Анонимен

преди 4 години

С такива русалки като на фотото, ама никога няма криза по морето.

24

Анонимен

преди 4 години

Не е ясно какво се чудите. По документи, сума ти хотели са се пукали по шевовете - имали са легла и по коридорите."Посещаемостта" на много наши хотели няма нищо общо с хората, които виждаме или не виждаме по плажовете, а с това парите от колко товара контролирани субстанции трябва да се преперат.

23

аз

преди 4 години

Няма отлив на туристи,няма бедно население,няма напускащи,а има завръщащи се българи,няма намалена раждаемост,няма затворени болници и училища,няма рушащи се новопостроени пътища,няма корупция,няма напуснали страната инвеститори,няма купени гласове,няма продажни управляващи .. общо взето нищо ни няма !

22

Анонимен

преди 4 години

Е как така нямало спад на туристите,а данъчните реват че нямало никакви постъпления в хазната поради отлив на същите? Значи някой краде парите.Или това са хотелиерите и ресторантьорите,или се краде на по-високо ниво в държавата.Такава новина трябва да задейства червена светлина в ДАНС.Какво чакат.Или и те са на ,,хранилката''.

21

Georgi

преди 4 години

Г-н Павел Гълъбов от написаното по горе явно това лято не си стъпвал на Българскот черноморие. Като тази година такъв отлив на туристи не сме виждали последните 20 години по курортите в серната част. Явно по статистика успявате да го докарате, но реалноста е друга. Не е нужно да лъжете и изопачавате нещата.Опитайте се да напишете нещо добро и да успеете да привлечете повече хора за напред. Сега започва зимния сезон. говорете истината и може би някой ще ви повярва.Засега сте пълни полезурковци

20

джо

преди 4 години

Тоз наш ТУРИЗЪМ, като хамелеон. Ту е зле ,ту няма криза, хотелите празни, после пълни на 90 процента. Само едно е сигурно ,че ТУКА Е ПЪЛЕН ХАОС.Интересно е само на кое кръстовище я намери Баце тази министърка.

19

Анонимен

преди 4 години

До ЛегендатаМи кво друго да ти каже, Ангелкова... Тя е доста боса, но да ръси глупости е първа... Колко туриста докара през 2019 тая рошава гарга от Америка така и не каза... :))

18

българин

преди 4 години

Значи: От 1989 г.До ден днешен."Сезона по морето" Е винаги "слаб"! Що така бе гда "бизнесмени"? В събота и неделя всичко е заето по морето всяка година! През седмицата спокойно можеш да си наемеш квартира без "резервация"!Възможно е защото едни си отиват а други идват! Хотелиерите искат24часа всяка стая в хотела им да е заета. И си "смятат" за целия сезон обща "цифра"! И не я ли стигне е на "загуба"?! Е няма как да стане! НО ВИНАГИ СА НА ПЕЧАЛБА! Говорят за "слаб сезон".За да плащатмалки данъци