10

Анонимен

преди 4 години

Лято, жега, комари, моренце... и изведнъж на екрана - сладникава американска коледна надпревара, препускане по магазините, пуловери с еленчета... Хайде няма нужда!

9

Сам в къщи

преди 4 години

през цялата година по няколко пъти .....

8

ПорЦелан

преди 4 години

До No4, за Титаник. Гледах по тубата клипче от един тип, който имаше проблеми с къртици в градината и зарови няколко високоговорителя под земята. Писъци на хищници, ултразвук, нищо не помогна. От отчаяние им пусна Селин Дион. Гадините се изметоха моментално.

7

ПорЦелан

преди 4 години

Ех, запали се психодиспансера и болните плъзнаха навсякъде. Петнадесет минути песнички са достатъчни за да вземе някой по-лабилен решение да си посегне на живота.

6

Анонимен

преди 4 години

Вдички шарени картинки със сняг, елхи, еленчета и дядо Мраз нпрОчистват поне погледа ни от мръсотия в нашето риелити - многопластова и многоетажна.Снегът привлича като мечтана еъзможност всички следи да се виждат като на длан...

5

Анонимен

преди 4 години

Коледните филми и коледните песни са предназначени за коледа.

4

Стоян

преди 4 години

Цяла година коледни филми - защото са евтини

3

Анонимен

преди 4 години

Не стига, че всяка Коледа дават Сам в къщи, ами и сега ще започнат да го дават цяла година. От това по-зле може да е само да дават нон стоп Титаник. Ако искате да станете клиент на психиятъра гледайте коледни филми. хахах :-)

2

ood

преди 4 години

Вярно е! Гледайте коледни филми и бъдете позитивни! Да ви е честита новата 2020 година!

1

Кери

преди 4 години

Много обичам коледните филмчета. Нищо че сюжетът винаги е сходен и още на 5-та минута знаеш края, който винаги е хубав. Но нали затова са коледни, да има нещо позитивно, макар и само на екрана.