101

MAVİ TATAR

преди 4 години

kitay ima mnogo stari smetki s rusiya...a iran ne struva za nişto...balon...

100

Анонимен

преди 4 години

Да, ще се прелисти страницата много скоро -тука има, тука нема... Пък си пишете фантазиите тука. Лошо няма.

99

Стари номера ,бе...

преди 4 години

Ще са заедно , докато се окаже , че един от тях е по-тарикат и иска да ограби другите двама!СЪЩОТО БЕШЕ МЕЖДУ ДИКТАТОРИТЕ СТАЛИН И ХИТЛЕР!СБИХА СЕ --ЗАЩОТО ДВА ОСТРИ КАМЪКА /диктатури/...БРАШНО НЕ МЕЛЯТ!Така е и сега--различията и интересите им са в повече--- от мотивацията за единство и съюз!

98

етнически бунтове

преди 4 години

ще започнат масово да се засилват, в Китай, в Иран и най-вече в Путински олигархистан, където населението отново е заклещено в рускто крепостническо право - батюшката притежава населението, имотите му и домашните животни. Сега му затвориха достъпа до интернет, следва ГУЛАГ и "Ставай страна" за да се появи и външния враг, много удобно за войнстващ Рашистан.

97

Щирлиц

преди 4 години

Този съюз съществува от няколко години.

96

Барман от демокрация

преди 4 години

До Анонимен 92Даааа, аз не слагам кафе, те не слагат захар, какво пият...........?

95

Още 10 години

преди 4 години

Имам 40 годищна "Лада" наследство от баща ми. И сега немци ме кандърдисват да я сменя за "Мерцедес". Ще почакам обаче още 10 години да дигнат мизата на 5 Мерцедеса.

94

Анонимен

преди 4 години

До само ментетаБъди сигурен, че един мерцедес все още е много по-качествен от една лада или отжедин грейт уол примерно.

93

Само ментета

преди 4 години

Чудя се днес има ли въобще нормална стока,било кола,ядене,обувка или дреха? Всичко е менте обвито в шарена хартийка. Най-лошото е,че и немците се окалпазаниха и нахитряха. "Мерцедес",който да не се разваля отдавна няма - немцете отчетоха ,че такава кола е била най-голямата им грешка.Сега колите след 10-12 години започват да се разпадат. Всичко е направено *** та да има оборот. Като им беше опонент социализма западняците се стараеха,а сега са си разпасали пояса и бълват само ментета.

92

Анонимен

преди 4 години

Не знам кой стандарт сега ти е фалшив. Ама колата ми е реална. И лятото бях с нея в Гърция, а след месец ще ходя на ски в Австрия.А при соца, наште имаха само вноска в мототехника.

91

Анонимен

преди 4 години

До 90А моята баба вареше леблебия вместо кафе. Кафе - ако има доларчета за корекома. Толкова беше добре при соца, че трябваше армията да пази границите за да не се разбяга народа от хубавото.

90

Анонимен

преди 4 години

Такъв съюз, макар и временен, ще е като рибена кост в гърлото на американските войнолюбци! Та те само с Иран не могат да се справят, ами сега!Тъъпо и упорито залагат на самолетоносачите си. Времената се промениха. Сега едно корабче 800 т водоизместимост от Каспийско море може с една крилата ракета да направи негоден за бой един кериър, а с 2 - да го потопи, независимо от чудовищния му запас на живот! А и иранците имат отлични противокорабни ракети.Прелисти се една страница!

89

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе сме имали само кафе Инка през соца,просто Инка беше лесно,полезно и бързо за правене.А обикновеното кафе се продаваше заедно с леблебия две пакетчета в една кутийка - в едното пакетче кафето,а в другото леблебията,за по-дебел каймак.Баба ми редовно правеше кафе на гостенките си,поднасяше ги заедно с малка стъклена чинийка със сладко и чаша вода.Вашите лъжи,колко бил лош соца,вече ни се втръснаха.

88

Анонимен

преди 4 години

Ще се появи ли военнополитически съюз Русия-Иран-Китай?----------Не!!!Русия, Китай и Иран са ситуативни съюзници срещу "общия враг" САЩ и по-конкретно Тръмп.При евентуална загуба на Тръмп на изборите през 2020г. и последваща промяна във външната международна и икономическа политика на САЩ ситуацията ще се промени мигновено!Но, дори и да преизберът Тромпета силно се съмнявам да се стигне до военен съюз освен при Трета Световна Война, а Тръмп е търговец, а не милитарист!

87

Пилат Понтийски

преди 4 години

Военно политически съюз Русия-Иран-_Китай! Звучно е но самото му произнасяне е кошмар. Най-вече за Щатите! А също и за всички техни приятели от т.н. НАТО (и ние сме вътре). Хубави новогодишни подаръци ни подготви Путин, даже и с Украйна се разбраха за газовия транзит и се размениха пленници. Жалко, стратегията Кизинджър-Збигнев Бджежински, наследена от Маккейн (лека му пръст), Тръмп, Болтън, Помпео и още много знайни и незнайни конгресмени , сенатори и всякакви други се пропуква Но ЧНГ след 3 ч

86

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

У ПЕРНИК , НЕМАЛО ВОДА...??!!!АМИ ДА ПИЯТ ВИНО И РАКИЯ ,БЕ...У с. БРЕНИЦА , С ВИНО КАРАТ ДАЖЕ ВОДЕНИЦА !ТОВА ГО ЗНАЕ *** И ГОЛЕМО!!!ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА ГОДИНА ,БЕ.....ХА,ХА,ХААААААААААА..АРЕ , НАЗДРАВЕ!!!!!

85

Анонимен

преди 4 години

КогатоКочината СССР започна да издиша в началото на 1980-те и ни отрязаха от евтиния нефт тогава социалистическия рай Народна Република България почна да гълта вода.

84

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 89И колко %-а се мятат на яките западни коли? Аз не съм между тях - не крада, не разграбвам направеното при социализма, нямам фирми, нямам спестявания. Пия си лекарствата обаче най-редовно - искам да изкарам още някоя година, че да си получавам смешната пенсийка, та "Аз" да не може да открадне по сантиметър асфалт от няколко километра магистрали!Само се чудя, като знаеш, че стандартът ни е фалшив и се крепи на милиардни заеми, да не си възкръсналият Луи XIV: "След мен - и потоп!".

83

Анонимен

преди 4 години

до 100....Беше въпрос на още малко време ***..Но "демокрацията" изпревари събитията! Запада бълваше подобни джунжурийки та чак им беше тесен пазара.Та рано или късно,щяха да имат договорни отношения за доставката им със Соц лагера! Те и западняците искаха да дойдат тук в Европа.Та 30 г по късно.Те са тук с армията си НАТО.А ти ходиш на "екскурзия" за малко и се връщаш нали? А те са тук вече 30 г с Империалистическият си ботуш! Американофил ограничен си ти!

82

Адам

преди 4 години

краят на ционистите от ФАЩ няма да е само в персийскиот залив:)