134

До 142

преди 4 години

Това е истинска новина източени са но защо?

133

Анонимен

преди 4 години

https://capital.bg/politika_i_ikonomika/infrastructure/2019/11/20/3994108_stroitelstvoto_na_iazovir_luda_iana_za_nad_56_mln_lv_e/В клипа хубавото Лиле казва и за един друг язовир където също са се оакали

132

Анонимен

преди 4 години

как да няма политика Лиляна Павлова в качеството си на каква приказва 2016 до язовир Студена!Лиляна Павлова през 2016 г.: Държавата дава 32 млн. лв. за язовир Студена, няма да има воден режим в Перникhttps://youtu.be/NONQCRIdFiY

131

Анонимен

преди 4 години

Това дали ще е още едно многобройно - ВиК - министерство в .. София?

130

Баш Бандита

преди 4 години

Да отива в затвора, където му е мястото, да го правят Булка с Букет!

129

БГ ПРОСТАК

преди 4 години

Много ми чудно като няма вода в Перник,жените който са цикъл какво правят?Да живее демокрацията по български,да живеят бившите комунисти,сега първи демократи и евроатлантици.Да живее д*билния бг народ който ги търпи 30 год.

128

Анонимен

преди 4 години

Борисов призова ВИК.....този да не призовкар, така ли се управлява държава - с призиви, това е все едно да каже на гврпа..джиите да не крадат, та те за какво са на власт- нали единатвено и само за да крадат колкото се може повече

127

червения трол

преди 4 години

А вайкайте се де, другари, къде се изпокрихте? Що спряхте да тролите.

126

Анонимен

преди 4 години

ЗА НОВОГОДИШНОТО ШОУ ТАЗИ ГОДИНА СЕ ПОГРИЖИХА БОЙКО И КОРНЕЛИЯ. В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ ЩЕ СЕ ВКЛЮЧИ И БОРСУКА РУМЕН.

125

Анонимен

преди 4 години

До М, да ... Ама те ще направят 'разследването' не в Перник, а за да е 'безпристрастно' да речем в Мало Конаре...Дето "нищо не се знае"!

124

Анонимен

преди 4 години

Гешев, хващай се на работа! Ако има алтернатива, тя е в смяна на местообитанията на един премиер и дузина крадливи министри! Тогава ще те признаем за правилния човек за поста!

123

Анонимен

преди 4 години

Е, толкова нагли дори предците му не са били! От тях е наследил само просто**тията и женската част. Другото си е от мутре***нския период И придобит гьонсуратлък! И затвор му е малко на този б*о*к*л*у*к!

122

Анонимен

преди 4 години

*** що се ядосвате бе? Що стачкувате ? *** вие го избирате ТОЗИ да ви управлява. И той управлява. И други язовири са доста празни,въпрос на време е да пресъхнат.След някоя година и ток няма да имаме.

121

Анонимен

преди 4 години

Бате Бойко е герой, нов водопровод ще пусне той.

120

М, да ...

преди 4 години

До 121Така и не разбрах коя политическа сила и кой политик са алтернативата на ГЕРБ и Борисов? Предложения, моля!-------------Алтернатива!?! Всеки който и всичко което е противоположност на празнодумието и демагогията на Бокич е добра Алтернатива!

119

АНТИ

преди 4 години

Крадците стоят на сянка и потриват доволно ръчички !!

118

М, да ...

преди 4 години

За ден-два не е източен язовира/ходохранилището! Колко време е продължавало това безобразие, та Бокич тепърва праща прокуратурата да се разслевда минала-свършена вода/време?!?пп. В Перник винаги всичко се знае какво става, как става, от кого какво се върши, .... !

117

съпричаст?

преди 4 години

Авторът написа: как е приватизиран ТЕЦ-ът. Правят дълг през една фирма за извозване на земни маси, тя поема целия ТЕЦ и го взема без пари. Демек авторът дава сигнал до прокурорите защото бБб си е траел до сега, бъпреки че е знаел, укривал и прикривал. Авторът сам се поднася Борисов за арест

116

До 121

преди 4 години

Анонимничке,разбирам,че си влюбена в боко и затова си доста неориентирана по отношение на другите партии.Никой няма да ти предлага когото и да било.Ако имаш малко сиво вещество сама ще прецениш.

115

Анонимен

преди 4 години

не само че има политика ми тя е ОТКРИТО АНТИБЪЛГАРСКА !! БЪЛГАРОУБИЙЦИ !! как 1 път не казаха - виновни сме! не разбираме! не съобразихме!!! гербави бездарници