27

сияен гербераст

преди 4 години

До ???Това не знам,но знам,че на следващия ден в който я махнат никой няма да си спомни за нея!

26

Баровеца-СФ

преди 4 години

Честито за новата година и на ползващите градския транспорт (мръзнещи по спирките)! Да е честита и на тези с автомобилите(по-висок данък)! Това е благодарноста към свойте избиратели на управляващите! Да ни намаляват паричките и да бъдем по-бедни,но Вие си ги избрахте!

25

???

преди 4 години

Как е по-точно да се нарича Фандъкова? Госпожа Лъжа или госпожа Манипулация. Затруднен съм в избора си. И двете имена много и прилягат.

24

Рентиер

преди 4 години

Аз си накупих 7-8 апартамента и сега нека им вдигат данъците при покупко-продажба! Аз ще вдигам само наема, хохохо

23

Анонимен

преди 4 години

Гадната самоковска усмивчица, по време на кампанията си,хитро забрави да каже, че ще иска повишение на каквито и да е данъци! Сега върти същия пениз защото някой вече иска промяна на данъчните оценки на имотите, а от там автоматично скачат и данъците, свързани с имотите, освен ако не се намали промила, което няма как да стане! Промяната на данъчната оценка автоматично ще облагодетества брокерите и нотариусите! Е пак ние сме от към оная страна, нали се сещате коя!

22

Володя Стоянов

преди 4 години

Абе кажете си да има повече за крадене, та да ви разберем що вдигате данъка на колите!!!

21

Динку

преди 4 години

Значииии Данче, аз имам една кола, на която ти й вдигаш данъка с 50 лв. и ме стимулираш да ползвам градски транспорт??? И аз така или иначе си я имам, плащам си й данъка и я оставям пред блока и се мятам на първия рейс???? Нещо не разбрах тъпата логика или ме стимулирате да си я продам, та да не плащам данък??? Абе кой кухавел ги избира тия???

20

Авицена

преди 4 години

Що бе Данче :)

19

споко,

преди 4 години

всичко върви според плана, спуснат на маркучаджията ***, когато го привикаха на инструктаж в Америка. Това със замърсяването на въздуха е абсолютна фланелка - повечето димящи тараляcници из София са на прииждащите с несофийска регистрация, така че тая да си затваря мръcната, лъжливa уста!

18

Койчо

преди 4 години

Ние роооомите за това гласуваме за фандъка защото нищо не плащаме.

17

АЗ

преди 4 години

А калта по улиците, Фандупковааааа??

16

Анонимен

преди 4 години

Планирате ли да отворите скоро Терминал 3 ?Да не се бутаме...

15

Кучета ви яли

преди 4 години

Тея се чудат как да грабат от народа,и да вдигнете данаците въздухат пак ще е мръсен,а кметицата ще си вкара автогол с тая позиция....протести..протести...протести

14

Анонимен

преди 4 години

Няма да има пряко, а косвено вдигане на данъците чрез нови сини и зелени зони. На печелившите честито.

13

Не е моя кмет

преди 4 години

Фандъкова е не лигимитен кмет избрана е едва от 15% от Софиянци и с измама от платени Роми*

12

Анонимен

преди 4 години

Крадливата даскаличка...Милата тя...

11

Софиянец

преди 4 години

*** да управляваш Самоков, или да преподаваш руски, за друго не ставаш, г-жо Фандъкова. Само отклонени пари от строежа на метрото вече не ви стигат, та искате още да смъкнете от гражданите. Защо не го каза преди изборите, а сега го предлагаш. С купени ромски гласове и подменени протоколи спечели, но това е пирова победа. Вижда ви се краят. На теб и ментора ти Борисов пожелавам да гледате скоро като Тодор Живков на 10 ноември 1989г

10

Анонимен

преди 4 години

Най-добре е да се вдигне Фандъкова.

9

Анонимен

преди 4 години

Наистина е чудо, как нашето робско племе не е изчезнало досега!Векове щавене, стрижене, шутове в главата, гаври, унижения и т.н.И още сме живи (уж).

8

Щирлиц

преди 4 години

И данъците нямаше да вдигате,но преди изборите.Та сега е същото-значи ще се вдигат.Вяра на червени ай.уци нямам.