28

Гиндев

преди 4 години

Проф. Драгомир ДрагановПроф. Драгомир Драганов СССР не ни освободи през септември 1944 г., окупира ни Коментари 07.09.2019 СССР не ни освободи през септември 1944 г., окупира ни

27

Анонимен

преди 4 години

Алкохола не прощава

26

като живков и бкп

преди 4 години

Знам, че е антикомунист и русофоб. Типично за статуквото излюпено от живковизмът. Един другар ... ми вика: Другарю Живков, не вкарваме ли ние вълка в кошарата? Ах, викам ... вярно е, вкарваме вълка в кошарата, но ... вълкът ще изяде мършата, а това което е здраво, то ще остане . бкп и дс, родиха сдс бсп дпс атака герб мвро ндсв преходът и капиталистическата държава с буржоазна диктатура

25

Анонимен

преди 4 години

До Дядо СоциКакво искаш да кажеш или намекнеш?!

24

Дядо Соци

преди 4 години

До Анонимен 21 Е , щом има статии във в. Работническо дело , Бог да го прости. Наш човек.

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен " Този не беше ли убиец на пътя след алкохол? " Някакви доказателства за тази твоя гну.сна лъжа, клеветнико?

22

Случаен минувач

преди 4 години

Със смесени чувства съм...Той беше написал: "Ние сме народ от престъпници, основно дребни, тук там по-едри, и само страхът от тоталитаризма ни възпираше да нарушаваме законите. Но ето - този страх отпадна, виждате какво става."

21

Анонимен

преди 4 години

Добър човек и историк! Един от малкото,които не използваха политиката за лични облаги!

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен " Поредният употребен и захвърлен масон..."Какъв масон, какви тъ.потии и простотии говориш? Човекът е прекарал скромно своя живот - без да бъде показан всекидневно по телевизията. Между другото - проф. Драгомир Драгханов има свои статии във вестниците " 24 часа", " Труд", " Ретро", а също така и в сайта " ПИК" . И още нещо - защо някои нещастници злорадстват на тази новина?

19

БКП

преди 4 години

До АнонименМасонските ложи са като БКП в най-тоталитарните времена. В тях влизат изключителна кариеристи и тук е разликата, че като са им непотребни забравят за тях. В ложите ще влизат все по-прости люде, тъй като те са и най-големите кариеристи. А самите ложи се стараят да приемат влиятелни хора, а не интелектуалци. Приема ти както едно време се влизаше в БКП, разлика няма! Сбирките им са като партийна учебна година! И там ще настъпи разпад и то скоро, въпреки парите, които отпускат!

18

Анонимен

преди 4 години

Бог да прости проф. Драгомир Драганов! Той е починал днес - 30 Декември ( а днес по стар стил се почита свети Пророк Даниил - Даниилов ден). Съболезнования за близките му! Професор Драгомир Драганов беше несправедливо обиждан и осмиван от медиите и от отпа.дъка на българското общество, защото той не е искал да се съобрази с разни ко.пеленца и тяхната стачка и протест. Статиите му са написани от сърце, но и с знание, познания по история, опитност в живота.

17

загинал

преди 4 години

До Анонименняма загинал при пътния инцидент. Тогава не е заемал никаква ръководна длъжност.https://btvnovinite.bg/kriminalno/katastrofa-izdade-politik-shofiral-s-1-56-promila.html

16

Ейииии....

преди 4 години

ГОЛЕМО МРЕКЕ СРЕД КОМУНИСТИТЕ БЕ.....!АЙДЕ, НА ХАИРЛИЯ ДА Е....!

15

Анонимен

преди 4 години

Виновниците за катастрофата си отиват вече .Иде новата вълна на зелени революционери ,внуците на червените б.....и.

14

Анонимен

преди 4 години

Айде още един революционер .

13

Плевен

преди 4 години

До АнонименВ този край няма непиещи! При толкова грозде,няма как да не пиеш!

12

Анонимен

преди 4 години

Съболезнования на близките му!

11

Анонимен

преди 4 години

Който се радва на чужда кончина да не се чуди какво ще му се случи

10

ХулиГаню

преди 4 години

Комунистите намаляват, прекрасна новина, днес ще се напия от радост и ще го лъ скам на снимката на ***

9

Калеко Алеко

преди 4 години

Този дето обичаше да си пие водката с тараторче и по време на студентските протести беше арестуван от възпитаниците си, защото пребиваваше мъртво пиян в Алма матер ... Не се учудвам че е преподавал и история на "славянските народи", такива като него последователи на култа за "Панславизма" бяха машата на Кремъл за изопачаване на историята ни и нагаждането и към рушките стратегически интереси ... !!!