34

Анонимен

преди 4 години

Следват Шумен, Велики Преслав и Търговище. Нивото на язовир Тича е много ниско, огромни загуби по водопреносната мрежа + наличието на един безобиден ВЕЦ. С цялата си глупост ще оставят държавата и без вода.

33

Д-р. Гигълс

преди 4 години

В началото на тн Демокрация имаше режим на тока , защото водата от язовирите отиваше във ВЕЦ -овете за ток а тока отиваше за износ , а ние горяхме свещи . Хубаво е сега нашето Гуру да обясни какво става , само да не се оправдава с глобалното затопляне че почва да ми образува бръчки

32

Анонимен

преди 4 години

Малее какви глупости се говорят ... значи ВЕЦ-а сам си пуска и спира водата, направо свръх технология с искуствен интелект. В същото време господата мижитурки руководни кадри нямат контрол над това. Що за тъпотия, поредното *** с цел да си измият ръцете и да се оправдаят колко са некадърни от ГЕРБ и другите политически касти

31

Чети Българино

преди 4 години

10 Април 2019Вуйчото на Бойко Борисов пред БТВГен. Кирил Войнов: Няма язовири в критично състояниеКонтролираме нивото на водата на язовири и резерва от обеми, увери той

30

Лелее СМЕХ..

преди 4 години

ОТ 1952-год. КОМУНИСТИТЕ НЕ СА ПРАВИЛИ РЕМОНТИ ВЪВ ВиК, И САМО СА СИ ГУШКАЛИЗАПЛАТИ И ПРЕМИИ.!!!!ЕТО ВИ ГО РЕЗУЛТАТА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКОТО УПРАВЛЕНИЕ!!!!

29

Анонимен

преди 4 години

До Ричард РанАма ти явно не си в час - всички в ГЕРБ са от БКП! Проблемът е в тези, които спряха да скачат, защото хванаха кокала.

28

Анонимен

преди 4 години

герб закопа България

27

Анонимен

преди 4 години

Едно време Тодор Живков казваше, че това което е построено по неговото време сегашните управници няма да могат дори да го измажат. Което си е истина си е истина. 30 години пълно бехаберие.

26

Активист на БКП

преди 4 години

Гарантирано от ГЕРБ !!! За затвор са герберските престъпници !!!

25

Анонимен

преди 4 години

Още ВЕЦ-ове трябва. В момента са малко. И в пещерите могат да се построят, както разбрахме.

24

Анонимен

преди 4 години

На кой е веца? Името ще обясни всичко.

23

Анонимен

преди 4 години

Ами инфраструктурата от татово време започва да се разпада. Някой очаквал ли е нещо друго?

22

Радослав

преди 4 години

И после герберите не били дърти цоцалисти, ахахах! Баш Тиквондур толкова му е мъчно за времето когато беше личен орехоблиз на Бай Тошко, че си мисли, че и нацията и е тъжно за цоцализма и започна да вкарва режими на всичко! До 2 години ще върне гладните цоцалистически години с тайната надежда и при неговата диктатура народа да разнася портретите му на манифестации по повод новогодишните банани!

21

Анонимен

преди 4 години

Ако продължава управлението на герП и водата ще изчезне от България!

20

House M.D.

преди 4 години

Колега #15, ако беше предположение, знакът би бил ?! или !? /според конкретния случай/, а не ?. Затова попитах.

19

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

Да Живее Эврапейската Народна Партия и управляващите й представители в България!!

18

Ричард Ран

преди 4 години

Няма да се оплаквате ! Скачахте 90-та година по площадите ! Сега няма да се оплаквате !

17

Haho

преди 4 години

А защо снимката е на стария мост над река Луда Камчия в язовор Цонево? Мостът се е показал за първи път от 30 гидини, заради липса на вода.

16

БДЖ София

преди 4 години

Kakво пишете всичко е изчислено само за СОФИЯ -ГЕРБ там се построиха много неща,за другите нема пари,бюджета е за самолетите Ф16 и тези имат спортна зала да спортуват.КАКВО СЕ оплакват?

15

Анонимен

преди 4 години

Мале, едно време някаква група беше пуснала саркастичен текст за бъдещето на България, тогава провокирам много реакции. В него се разказваше как оцеляващото население ще се групира в 2-3 града, а между тях оцеляване и пустиня в стил Лудия Макс. Транспортът между градовете ще се осъществява с конвои, които често ще стават обект на набези от племена и други антагонизирани групи. С годините това започва да прилича на предсказание !