66

Иван

преди 4 години

Както Грета, така и Адолф са хора с психически проблеми, произлизащи от амбициозни семейства. Хора с болезнена амбиция за власт на всяка цена. Около тях се завъртат кръгове готови да финансират безумието срещу обещания за бъдещи печалби и безгранична власт в диктатурата. Естествено после някой от тях свършват в лагерите на смъртта. Трудно е да се учиш от грешките на другите, лесно е да повтаряш грешките им. Грета и Адолф не са решения, а беда.

65

Анонимен

преди 4 години

Проблеми с климата безспорно има, но решенията не са тези, които се опитват да ни пробутат чрез това дете. А то е просто маша в ръцете на безскруполни печалбари. Чудя се на родителите му, които позволяват детето им да бъде употребено за пропаганда. Замислете се само кой има полза от предлаганите мерки и защо един милиардер предоставя суперлуксознта си яхта за пътуванията на това дете.

64

Анонимен

преди 4 години

Шапката и от какво е произведена,якето и ръкавиците също,майка и да не пере на реката и с какво се къпе....хайде стига вече!

63

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Съберете му пари за лечение на това нещо на снимката най-накрая.Очевидно е, че страда от много комплекси и психотични изблици на неконтролируеми емоции, през които е опасна за себе си и за околните.Ако нищо друго не дава резултат, пробвайте с електрошок и лоботомия най-накрая.

62

Люлинчанин

преди 4 години

До Борат 8А най - големия люлински професор е казал, че жените имат катерички, които трябва да се разресват и издуват редовно......

61

Генератор

преди 4 години

за разлагане на вода струва около 1000$ - произвежда около 60 кубика газ за час и консумира около 30 вата при 12 волта това е пре достатъчно за двигател от 2500 кубични сантиметра токът от обикновенния алумилатор стига да се запусне процесазащо евреите не произвеждат такива генератори а произвеждат електрически коли - запитвали ли сте се ?

60

На майка и и

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!"Нямам представа, но се досещам кой дърпа конците на това момиче."дърпат конците - това ииддиотче не знае на кой свет еДърпат и конците юдо-масоните дето произвеждат слънчеви панели и литиеви батерий в Китай - парите дето ти ги събират като еко данъци отиват директно в джоба на евреина Мъск и подобните му - събсидия Така се манипулира икономиката и се унищожава силното и градивното - чрез събсидийзащо не запиташ евреите зашо не произвеждат генератори за разлагане на вода

59

Шопо

преди 4 години

Това дете че свърши в лудницата...

58

ученик

преди 4 години

Грета Тунберг- етьлон за нашето поколение! От януари- всички ученици на екологична стачка- няма да стъпим в училище, докато не се оправи климата...тоест НИКОГА!

57

Анонимен

преди 4 години

Нека това момиче ако не иска да учи да ходи да живее екологично в Африка. Има един стар филм "Боговете сигурно са полудели" и да живее по техния стандарт. Ако бъде изядена от някой лъв ще бъде принос към екологията.

56

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА Пак във Враца въздухът беше видимо розов от Химко. Ама ти проблем свъздуха не си имал. Аман от бесепарски гнусари.

55

Анонимен

преди 4 години

Не ми пречи Гретата. Нека си дудне.

54

Анонимен

преди 4 години

До комуноидния хахо ХА-ХА-ХАПитай във Враца дали при бай Тошо не са имали режим на водата. Освен режима на тока де. Ама тогава интернет нямаше и такива като тебе нямаше къде да се правят на отворени.

53

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Не стига, че изсякоха горите и отровиха въздуха ни, а сега се оказа, че са източили и питейната вода на хората. Днес в Перник, утре и в други градове на страната !Не може по време на уж лошия социализъм да се строят язовири, а днес те да се източват и съсипват..Не може по онова време да се засаждат фиданки, а днес за минути да се секат 100-200 годишни дървета.По Живково време работеха хиляди заводи и предприятия, но не сме имали проблем с въздуха.Днес не работят, но дишаме отровен въздух..

52

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Нямам представа, но се досещам кой дърпа конците на това момиче. Ясно е, че не може току-така на едно обикновено дете да се обръща толкова внимание от медиите.Няма нищо случайно в това !Не ми е нужна обаче Грета Тунберг, за да виждам какво се случва с природара в България.Изсичат се поголовно и безразборно горите, замърсява се въздухът и се пилее водата.Горите ги почна ДПС, а последните 10 години ги унищожава ГЕРБ.Силно токсичен италиански *** се гори в ТЕЦ и така се отравя въздухът ни.

51

Анонимен

преди 4 години

Нямаме ли и ние някое даунче такова уродливо да изкараме пред света да размахва пръст и да дава акъл?Покрай това недъгаво момиче цял свят разбра къде е Швеция!Лоша реклама няма!Ама да го включат директно от Перник да се разплаче с крива физьономия и да пита:''Къде е водата?''

50

SS

преди 4 години

Грета сигурно и не пърди, за да не засилва парниковив ефект

49

Анонимен

преди 4 години

Един вулкан като изригне и замърсява колкото цял Китай и Русия заедно,а от вулкана излиза цялата Менделеева таблица и радиоактивни елементи,абе всичко.Човечеството дали има и 2% намеса общо с цялата си консумация в климата не е доказано.Има си цикличност и е доказана от геолозите и дори цялото производство да спре,да няма един човек на планетата,пак ще се случи затопляне,охлаждане или каквото следва.Да,можем да дишаме по-чист въздух,да намалим нашите емисии,но няма да е достатъчно за съжаление.

48

Албанското ми то

преди 4 години

До РВреотанче ..."Има нещо нередовно във физиономията на тва."това нещастно дегенератче има синдром на Аспергер - и да, наистина е нещо като лека форма на Даун, ама не башИстинате е че това дебиллче е на антидепресанти и връзката му с реалността е непостоянна да кажем. Психически е лабилно, склонно е към маниакални състояния , което го прави лесно управляемоТова именно изпозва майка му, която го е продала на юдо-масонката глобалистка пропагандаИсторията е и тъжна и доволно гнусна !

47

Анета

преди 4 години

Простаци, млъкнете! Такива като нея са нужни на човечеството. Как смеете да обиждате смелото дете?