203

Анонимен

преди 4 години

Американска газ и по Южен

202

Анонимен

преди 4 години

Северен 2 няма да го бъде колкото и го предъвкват разни петокласни медий

201

Зозо

преди 4 години

Да добавя колко са таксите през Украйна, Молдова, Румъния до България???По - пряко през Турция.Как да обясниш на прости ***-атакисти???

200

Зозо

преди 4 години

Хахахахаааа, простите ***-атакисти са изакали 200 коментара :)))))))))))))))))))Кой беше зам. министър като се приватизираха ВиК и енергийните дружества? Точно така Корнелия!!!

199

Анонимен

преди 4 години

Русия и Германия си подкрепят икономическите интереси . Към тях с 100% гаранция ще се включи и Китай ако вече не се е включил. Ще стане много интересно.

198

Нищо ново

преди 4 години

До до 204: Да се пазим от Турция, но как? Можем ли да разчитаме на НАТО? Договорът предвижда защита от външно нападение, но не дава никакви гаранции ако една натовска държава нападне друга.Какво мислят русофобите по въпроса?

197

до 204

преди 4 години

Да се пазим Ердоган и Турция да не вземе 1/3 от България..................няма да му е проблем изобщо!!Защото няма как да спрем турците с 10 танка и 5 самолета, нали??

196

Анонимен

преди 4 години

Германеца си знае интереса, не е *** като Бай ***, дето само се тупа по гърдите колко е велик..................СП 2 е 1/2 руски и 1/ 2 европейски проект................САЩ работят срещу ЕС като налагат санкции, не само срещу Русия!!

195

за Крим

преди 4 години

Крим е руски, точка по въпроса..................на който не му харесва да иде да се бие за освобождението на Крим..................дори фашистите в Украйна и шайката на Порошенко нямат сили да върнат Крим на Украйна!!Но Косово не е Сърбия, нали???Докога двойни стандарти..................докога???

194

Нещо

преди 4 години

така Европа, санкцийки...Знаят си интереса хората. Не като нас.

193

До Анонимен 203

преди 4 години

Производсвото в България беше унищожено от демократите и шайката на Костов..............все пак има някакви заводи, но положението в енергетиката е трагично, знам го като инженер по елетроенергетика!!

192

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 203: Когато ЕС ни накара да затворим ТЕЦ-овете си заради скъпите въглеродни емисии няма да имаме избор - ще внасяме ток откъдето можем. Тогава и на каскетите като теб ще им просветне.

191

Анонимен

преди 4 години

201Нито Крим е рушки, нито Северен Кипър е турски.

190

Анонимен

преди 4 години

"Скоро ще купуваме и ток от Турция или Румъния"И кои производства ИСКАШ да захраниш.........България на може да натовари 50% от съществуващите в момента мощности каскет?

189

Анонимен

преди 4 години

200Али, на руслЯмдия и козариЯ на юг от нас....други въпроси?

188

Анонимен

преди 4 години

Госпожа Меркел да не се помайва, ами да признава Крим за руски, за да й намалят още малко цената на газта от Газпром !!!

187

Анонимен

преди 4 години

Кои политици са най-глупавите в света???1. на България2. на Украйна3. на Северна Македония4. на ЗанзибарИзберете сами..................селяни прости!!!

186

До Анонимен 199

преди 4 години

Скоро ще купуваме и ток от Турция или Румъния, защото дъртата вещица Меглена Кунева под натиска на френското лоби наряза работещи блокове на АЕЦ...............може да съм "каскет".....................хаха..........................но мисля с главата си за разлика от теб................но няма по-прости ит БГ политици последните 30 години, може би само украинците като нас разсипаха държавата си!!

185

Анонимен

преди 4 години

"Да, имам идея, че България губи милиарди евро (или долари) "Не каскет....нямаш.......милиарди от "пренос" не се правят........но, както рЕшетката е казал......важното е трооленето да продължи.

184

до "за България

преди 4 години

Бази без пари.Спряхме ЮП.Пращаме и плащаме "мисии" по света в защита на ам. интересиОпростихме дълг 2млрд. към Ирак, в полза на ам. фирми, които печелят от там.700млн. дълг на Либия.1млрд. ГОДИШНО за "интеграция" на любимите им "роми"..............................................................................................