244

Софиянец

преди 4 години

Софиянци, спите ли? Пернишките винкели си изсмукаха техния язовир и даже пещерите околовръст пресушиха и сега идват в София. Уж да протестират. Не! Идват за да ни изпият и нашата вода. Събудете се, софиянци, и дружно да дадем отпор на жадните винкели.

243

Анонимен

преди 4 години

другите източват фирми, перничани - вода.

242

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Тази схема с източването на язовири нещо ми е позната.Преди години, тези същите от онзи цвят източиха язовир Искър за няколко седмици, който по обем е 30-40 пъти по-голям от това гьолче. И софия беше на режим, подобен на този.. В допълнение изведнаж и ел. енергията свърши, пак режим, 2ч. има 6 няма, бях наслагал акумулатори във всяка стая. Един блок до нас си направи сондаж, като им писна, и така, на тъмно и без вода. Червени изненади.

241

Анонимен

преди 4 години

време е да се измете недоразумението гербераско Мухобоико !!!

240

Анонимен

преди 4 години

Пернико е червен. И винаги е бил на държавна ясла. И друга схема незнае

239

рашка_чибурашка

преди 4 години

Перник винаги е бил червен вилает, още от времето когато комун.детата плашеха едва прохождащата демокрация с пернишките миньори. Не случайно и курнелка често ходи там за да гушка червените бабички и маркира територията си ... Там където има има червено влияние винаги има и проблеми, като в северозападналата част на странта, която е другата опорна точка на Импексова и СиЕ ... просто матрЯла там си е такъв ... !!!

238

Анонимен

преди 4 години

До 270 и 271Ми те и прокуратурата и съда са на ГЕРБ, ти какво очакваш?

237

Анонимен

преди 4 години

Защо ви е вода, нали имате демокрация и свобода на словото???Българина е овца................докато има овце, ще има и вълци!!

236

Анонимен

преди 4 години

Прокуратурата къде спи???Корупция или некадърност???Гарантирано от ГЕРБ............сега в Перник, утре в Шумен................после в половин България.......................айде само София ще остане с вода, може би Пловдив, Варна и Бъргас................малките градове.................загиват................селяни прости!!!

235

Анонимен

преди 4 години

Само с протести не става..................селяни прости, трябва прокуратура и съд за виновните, не само оставки и местенето им на други позиции!!Гражданското общество е една илюзия..................демокрация и свобода на словото........................хаха.....................приказки, а ще ходите мръсни, без вода и без да има с какво да се изкъпете!! Гарантирано от ГЕРБ!!!

234

българин

преди 4 години

Нека дойдат. Нека чуят и Бойко Борисов, дето ни обяснява на нас софиянци, как видите ли, все повече българи се звръщат от чужбина в България, поради прекрасните условия за живот тук! Пишеше го вчера, н'ам кой си от ГЕРБ така твърдял, щото броят връщащи се българи вече се изравнил (ти да видиш!) с броя заминаващи!Абе, другаре от ГЕРБ, живеем в 21-ви век, ако не сте разбрали, и вече не четем вестник "Работническо дело" и "Земеделско знаме" - там правехте такива пропагандни статии!

233

Sofia

преди 4 години

Дреме ни за 50 000 Перниканци

232

Анонимен

преди 4 години

До ЧилиДа, видяхме го! Рушене на инфраструктура и частни имоти. Като не ти харесва не ползваш. А не да пречиш на другите. А перничани искат дори и безвъзмездна помощ от държавата! София колко пъти ни вдигнаха цената за да се изпълнява инвестиционната програма на водния оператор. Сега да плащаме с данъците си и на тези. Ами за поддръжка и реконструкция трябват пари. Плаща този който ползва. Иначе няма справедливост и отговорност. Евтината вода си има цена. Сега цяла България ли да я плаща?

231

Така е ..

преди 4 години

До Чили 262 Не знам за чилийския народ , ама Пиночет ще се помни дълго.Спаси държавата от разпад.

230

я гледай...

преди 4 години

До БРАВО 252 Как да няма храна за българите ? Ти чете ли колко тона храна годишно се изхвърля ? Това да не ти е соца.

229

Да допълня...

преди 4 години

До Ташко Ерменко@ 237 С молба няма да стане. Кебапи , бира и по 50 лв. Байко даде пари на БСП. Пари има.

228

Анонимен

преди 4 години

Българи - юнаци, Българи - юнаци, къде сте бре? О, народ поробен, ще си тъй заспал? Жили били, боси, в дракисто хиляда траки.мръсни, гладни неумитихем номади, хем пък свититъй живот се не живее,камо ли пък да се пее.

227

Чили

преди 4 години

Видяхте ли протестите в Чили, само за това че им увеличават цените за публичен транспорт. Стотици хиляди по площадите. България я окрадоха и я довършват една банда мафиоти а народа блее ли блее. Такъв народ като нашият не съм видял няма и да видя. Ако чилийският народ е тук такива бойковски мутри отдавна да са на бесилките. Българският роб затова е на това положение а и по лошо го чака.

226

Inatut

преди 4 години

Очаквах подчовеците дй дойдат и тук, в София. Какво им е виновна София, че местното вик е тотал щета. Какво им е виновна и държавата. Все села и градове правиха проекти за водни цикли, пречиствателни станции, после нови улици отгоре. А перничани седят и чакат. Това е язовир и от самолет се вижда че вода в него - няма. Защо не протестираха преди 6 м. Че няма вода ами сега.. ай сиктир

225

Waffen SS

преди 4 години

Ако трябвада сме точни само с кражби и самохвалебствия и сервилните венцехваления на подмазвачи,и поклони към отвъд океана няма как да има вода.Налага се кражбите и занемарената ВиК се компенсират с молебени.А още по- големите кражби ще се компенсират с обичаите като " пеперуда" или"Вай дудула".След като си имаме местни феодали,нещо като зависим самодържец и пладнешки разбойници,то защо народа да не се върне в средновековието,в един смрадлив уют и тотално безвремие