63

Шопов

преди 4 години

Единият извор от който искат да няпълнят язовира е този, Попов извор.Енженера-пещерист не водлазист Русев не може да си пъхне дупето в него без го източи и сега ползва страданито на перничани. Багер, тъби, помпи, сензори - бетон за да осъществи деЦката си мечта. За която плащаме всички ние..... жалко за перничани, с такива спасители.

62

Аха

преди 4 години

Цялата истерия е планирана предварително, жалко само за потърпевшите.хора.

61

Койчо

преди 4 години

Пещерния човек Б.Б. прати пернинчани в пещерите през 21 век да търсят вода.Евала.

60

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ

преди 4 години

Лили къде похарчИ милионите ????

59

Анонимен

преди 4 години

Кокорчо и Каракочев когато ви решат проблема ще стана космонавт.А Лилито Павлова нали го ремонтира преди 3г.какво ревете-Честит ви ремонтиран герберски язовир

58

Анонимен

преди 4 години

До 53: Откъде ти можеш да знаеш, че *** не само знае как, ами и построи такъв ВЕЦ още преди 35г, ама тогава бяха други времена. Казва се ПАВЕЦ Чаира.

57

Анонимен

преди 4 години

Където управлява комунист Кмет я вода няма да има я ток я и двете. Дежеву на преживяното през соца .

56

Наблюдател

преди 4 години

Ето къде са скрили водата комунистите!

55

Анонимен

преди 4 години

Гледахте ли клипа с Лиляна Павлова и основният ремонт на язовир Студена от 2016 година с заем от световната банка ? Намерете го в youtube .

54

Анонимен

преди 4 години

Някой работил ли е в галера.Геолозитрябва да им кажат нещо за радиоактивните слоеве.Рудните обогатители за киселините които се използват,за различните видове реагенти.Рудните инженери да обяснат,за видовете съоръжения със съответните елементи вградени в тях.Тонове масла дезинфектанти.Мутиралиплъхове.Абе хора Спрете!Неньчо маминото,ще изтровиш хората.

53

Анонимен

преди 4 години

Вадят вода от *** на БокУ....ха-хаСпрете да пишете глупости бе пишна-джурналистчетааа!!!На раменете си носите не глави а зелки.Точно като БокУ-тиквето.

52

Анонимен

преди 4 години

Само 2 милиона ли ще чопнете този път? А 550 милиона дадени на ДПС да поддържа язовирите? Пак ли хидроинжинера ги лапна?

51

Само ГЕРБ!!!

преди 4 години

Бойко решава проблемите на България кардинално. Чума по прасетата-избиваме всички прасета и готово. Няма чума. Водна криза в Перник-закриваме Перник и готово. Водна криза няма. И да не забравите да гласувате отново за ГЕРБ.

50

Не така

преди 4 години

Ще оставите пещерните хора от министерският съвет без вода.

49

Анонимен

преди 4 години

Борисов е престъпник, крадец и убиец и хората около него са некадърници и крадци.Назначен е да обслужва интереси на група безскрупулни *** , за да позволи да крадат безнаказано.Винету се помисли за велик и опита да не им плаща и те ще го махат , но ще сложат подобен.Проблема е че не останаха интелигентни будни хора, които да се опълчат.А вие и да чакате нещо смислено от Бойко е напразно, само мислят как да откраднат повече, но с реклама че правят нещо.

48

Ей

преди 4 години

Всички депутати с кирките да оправдаят големите заплати да копат в пещерите.

47

Анонимен

преди 4 години

И кАто падне Бойко след 2 часа ще се напълно язовира ли ....

46

az

преди 4 години

Всичко ще им подменят с мойт пари, пък тия правят протести, че ще им дигнат цената на водата. И то в София. И то както и на нас ще ни я вдигнат.

45

Анонимен

преди 4 години

Има ВЕЦ-ове при които част от използваната вода се връща отново в язовира. Къде ти обаче *** да знае и да строи такива модерни язовири и ВЕЦ-ове.

44

The CAVE

преди 4 години

Внимавайте с тези пещери, да не стане като във филма!