11

Анонимен

преди 4 години

ЗАВИСТА НАПРАВО ИЗГАРЯ АЗ СЪМ ЛОКОМОТИВЕЦ НО ТОВА КОЕТО ПРАВИ НЕДЕЛЕВ ЗА НАШИТЕ СТАНДАРТИ Е ПРОСТО ИЗВЪНЗЕМНО ТАКА ЧЕ СИ ПРИПОМНЕТЕ БАСНЯТА ЗА ЛИСИЦАТА И КИСЕЛОТО ГРОЗДЕ ТЯ МОЖЕ ДА ВИ БЪДЕ ПОЛЕЗНА

10

Анонимен

преди 4 години

Смешници.

9

Станчо

преди 4 години

Неделев тази сума и в левове не струва. С това самочувствие (както и при много родни) е като директор в Ботев, но на друго място не може да играе. Да има шанс да го продадати ще се види, че е малко по-добре от Чорбаджийски т.е като Десподов и Краев...

8

Валентин Тодоров

преди 4 години

Милиони на игрището,а желаещите да платят билет за да ги гледат са изчезващ вид.Това би било парадокс,ако няма лесно обяснение.Продукта който предлагат футболните милионери е силно надценен,а критериите на потребителите му са под въпрос.

7

АТАКИСТ

преди 4 години

до 1 Меси наистина има клауза за откупуване от 250 милиона евро, но вече никой няма да иска да рискува с толкова пари на тая възраст на която е Лионел.Не че Барса ще го дадат....просто когато беше във вихъра си- в най- добрите си години преди 6-7 сезона Манчестър Сити и арабските му шефове искаха да го купят за 250 милиона евро, а директора на Барселона им каза..."И за 1 милиард евро не ви даваме Меси" , понеже самият Меси не се съгласи да отиде в Манчестър Сити за двойно по- голяма заплата.

6

Анонимен

преди 4 години

Тъжно е пенсионерите Меси и Роналдо да са все още хегемони със своите 32 и 35 години.Просто е тъжно...Това доказва, че са гениални.

5

Анонимен

преди 4 години

до HOUSEТодор Неделев щото е голямата звезда затова отиде в ГРАНДА Майнц и за 20 мача вкара цели 2 гола и го наритаха като куче обратно към България!

4

АТАКИСТ

преди 4 години

"ТОДОР НЕДЕЛЕВМагьосникът от Белозем..."Муахахахахааххаа......

3

House M.D.

преди 4 години

И кой психично болен би платил два милиона евро за Тошко Недоделев?

2

Анонимен

преди 4 години

до 2 Включи даже и цялата Б група.

1

Анонимен

преди 4 години

За справка всичките ни футболисти в А група не струват колкото Лионел Меси, който в момента се оценява на 250 милиона евро.