28

Геро

преди 4 години

До menАбсолютно вярно. Само не разбирам, защо троловете не харесват коментара :)

27

men

преди 4 години

до философа долу с евроГеташката армия - армията ще е от синчетата на меркел и нема да бъде ползвана за да се зъбим на американците а за да се потушават местни бунтове като този на жълтите жилетки. иде голяма рецесия - студ и глад. догодина цяла европа ще е на улицата, без *** де. ще им бъдат пращани мюсленца с бронетранспортьори и водни оръдия със знамето на ЕСССР. помнете ми думите.

26

men

преди 4 години

германия да спира тръбата и да си купува втечнена американска газ като нас и да наемат поркича за консултатор. на нас нали ни спреха потока, цъфнахме и вързахме. германското лицемерие нема граници. мразя ги. толкова са зле мисловно 99% от дойчовците че ми ще ден по скоро да бъдат превърнати в халифат и заличени. за трети път ни катастрофират тотално.

25

Хан Крум

преди 4 години

1939 г Русия и Германия братя по оръжие. Договорът ( пакта) Рибентроп и ***. Разделят си Европа. Балтика и Финландия за Русия. Полша на две.

24

Анонимен

преди 4 години

Русия иска да забие клин между Германия и Европа. Стръвта е хвърлена. Преференциална цена на руския газ за Германия и високи цени за останалите страни от ЕС. Не закъсня и реакцията на страни като Полша които прекратиха договора за газ с Русия и отказаха да участват в руско-германския цирк облагодетелстващ Германия и правещ германските стоки по конкурентни в ЕС. Приказките че СП2 е само икономически проект е предназначена за клиничните наивници в Европа.

23

Анонимен

преди 4 години

Краварите пък са последните, които имат право да се обаждат по темата лицемерие. Превърнаха страната си в една фирма, без капка морал и достойнство. Загубиха всичките си приятели. Как го казаха: неможем да не продаваме оръжие на Саудитска Арабия, защото те ще купят от Русия иначе. Пък оня разчленения Кашоги Машоги *** го. А от друга страна санкциите към *** не са 100% на всичко. Така че Тромпета да го фука.

22

ЦРУ

преди 4 години

До А сега сериозно....Аз мога да ти отговоря ...90 % от СП-2 Германия щеше да го изнася / ЗАЩОТО си имат ПРЕДОСТАТЪЧНО ГАЗ / ....Германия ВЪОБЩЕ не се интересува от СП-2 ...защото НЕ Е ДАЛА и 1 ?....Украйна от 5 години не получава руски газ ...Жужи КЛЕКНА пред Украйна ...подписаха пренос на газ ....ПЛАТИ КАТО ПОП неустойките на Украйна / 3 мил. ?/ съгласи се на предложените преносни такси ! СП-2 НИКОГА няма да има / при Путин / с един подпис ТРЪМП прати Раша в НОКДАУН ! ...а ЖУЖИ ще го бесят !

21

Анонимен

преди 4 години

Без руска газ неможем,както и да го въртим и сучим,така е!Меркел си защити тръбата и немския интерес и я разболяха,но немците са силни хора,надявам се да успеят!

20

Анонимен

преди 4 години

Южен поток няма да има............България губи,Северен поток 2 ще има ..........Германия печели. Турски поток...............Турция печели!!!Добро утро, селяни прости!!

19

Реалноста

преди 4 години

Има северен няма северен бсп избори никога няма да спечели

18

Анонимен

преди 4 години

А най новото е че северен 2 никога няма да стане каквито и хибридски гюбеци да въртят по медийте в кремлин

17

Анонимен

преди 4 години

Америка къде ли не иска да бръкне, то не беше англия ,европа ,сирия ,венецуела, русия....задължително да си навре носът навсякъде. Да не стане ... много баби хилаво бебе

16

А сега сериозно

преди 4 години

До Анонимен 14Аз мога да ти отговоря. Германия печели по-евтин газ. Путин печели че санкциите не му пречат и може да си развява байряка. Украйна губи заяото не може да се бори за по-добри договори с Русия. ЕС губи защото Путин разбира че ЕС е едно лицемерно продажно л...но, с което може да си играе както си иска. А ЕС е предимно Германия. Тръмп губи, защото това е един от основните му козове да притисне и сложи Путин на мястотото му. МСМ губят, че не могат да наричат Тръмп- агент на Путин.

15

А сега сериозно

преди 4 години

Лицемерието е изцяло от страна на Меркел и Германия. Русия е под санкции докато не отстъпи за Украйна- и Меркел е уж за санкции. А в същото време Меркел държи да пълни хазната на Русия чрез СП2 заобикаляики Украйна. Северен Поток2 ще има когато Русия отстъпи от Украйна. Лицемерно е и твърдението че Тръмп искал да им продава втечнен газ, та затуй спирал СП2. А най-голямото лицемерие е Велт и подобни, да твърдят че Тръмп бил руски агент, а Меркел била твърда спрямо Русия ,

14

Анонимен

преди 4 години

Някой може ли да каже, какво печели Германия от СП-2 ? Защото те и сега си получават газ през Украйна.

13

Едо

преди 4 години

Що за хора са американците?Една сбирщина от авантюристи,лакоми за гнусна печалба,убийци! Последни отмениха робството и то след гражданска война,след което застреляха Президента Линкълн и после му издигнаха грандиозни паметници!Убиха и президента Джон Кенеди,убиха и брат му, сенатор!Само американската военщина използва ядрено оръжие срещу мирно население!Престъпникът Борисов,който има досие в ЦРУ,побърза да се откупи пред американците за 3-4 млрда народна пара-непоследно съвместно мошеничество!

12

Владо Вр

преди 4 години

ЮП, беше спрян под натиска на Маккейн и компания. В интерес на американците. Даже Бойко се похвали публично, че е спрял три големи руски проекта. Все още, хвалбата му може да бъде намерена в нета.

11

eve1

преди 4 години

Збигнег Бжежински казва-,,Най-големият страх на американците е евентуално сближаване между Русия и Европа" и ако се замислите ще се уверите,че срещу подобно сближаване е насочена цялата външна полктика на САЩ през последбия век

10

Анонимен

преди 4 години

Между господарят САЩ, и слугата ЕС какъв спор може да има, просто от време на време слугата протестира че от това има само полза господаря, но в крайна сметка изпълнява желанието на господарят.

9

Rock of ages

преди 4 години

Арогантността на САЩ не е никак лицемерна и показва грозното лице на бизнес интересите им в цялата му и неподправена прелест! Германската позиция е наистина лицемерна и слабашка, всякаш нямат топки (армия) и ги е супер страх да теглят една откровенна *** *** на янките и да си защитят интересите. Макрон е прав за нуждата от Европейска армия, НАТО вече не е това, за което е била създадена. Без военна сила сме просто едни лицемерни го в на, без право на глас, защото сега действа законът на джунглата