7

Анонимен

преди 4 години

До 4Лъхаш на невежество.

6

ГОЛАТА ИСТИНА

преди 4 години

Кифлеят каките и щом прехвърлят 40 и спонсорите се ориентират към млади момичета, започват зарязаните вече лелки да мислят за семейство.Но тогава вече % на аномалиите бие в тавана.После... оххх какво ме сполетя

5

До 4

преди 4 години

Аутизма е къде къде по леко заболяване и може да овладяно до известна степен .Като синдрома Даун ,както и Олиго,френията са тежки напълно нелечими заболявания НО могат да бъдат диагностицирани преди раждането .Дълг, на всяка отговорна родилка е да предприеме необходимите изследвания .Иначе рискува 20-30 години (толкова живеят ) мъчение на нея и детето !!!

4

do 3

преди 4 години

Никой не е застрахован, а самата процедура не е безопасна и може да причини други увреждания на плода. Освен Даун, има много други увреждания. В последните години расте броят на децата с аутизъм. Не е установена причината за това, но докато за другите психични заболявания е налице наследствено предразположение, най-голям брой деца с аутизъм са със здрави родители, голяма част от които са и високо образовани. Родителите не са наркомани, пияници и водят сравнително здравословн живот.

3

Анонимен

преди 4 години

Точно, изследвания да си правят, да не се раждат такива деца. Това е най-лошото за един родител.

2

Ангел

преди 4 години

Вместо да издадат книжка какво да правят бъдещите родители за да не допускат да се раждат деца с този синдром те книжки за болните правят!

1

Анонимен

преди 4 години

Що държавата не дава пари за такива деца а дават на ония от маалата дето нищо няма да стане от тях