14

Анонимен

преди 4 години

Честно казано хич не ми пука за разни точки и драскотини по боята на колата. И с тях си върви.

13

До 12

преди 4 години

Колега, измини 5-6к км по пътищата наръсени с чакъл през зимата и ще те питам дали ще имаш само 1-2 точки от камъчета.Химията се измива лесно дори само с вода,а пораженията от пясъка се отстраняват само при бояджия(много по-скъпо от редовното измиване).

12

Анонимен

преди 4 години

До 11Не съм много съгласен - ръсенето на химия води до скоротечна корозия и бракуване на по-старите автомобилчета. И съответно до купуване на нови доказано по-боклучиви. За някои е далавера, но не и за обикновените граждани. Кла с леки точки от някое камъче може да се кара и е сигурна, но кола с напреднала корозия не е оферта.

11

Анонимен

преди 4 години

Два пъти съм пребоядисвал преден капак и странични панели заради разминаване със снегорин,който мята чакъл,а предното стъкло става на решето.Пясък и чакъл не трябва да се хвърля по първокласни пътища,където се кара с 90-100км/ч,като например София-Варна.Има си химия предназначена за тези цели.Това си е чист песъкоструй за колите ни.Освен това баластрата,изхвърлена от машините,месеци наред хвърчи по колите ни до лятото и целите стават за пребоядисване,закрива страничната маркировка и т.н.

10

Преял Гербав

преди 4 години

Аз като падне снега, вадя G-класата 6x6 и пак карам със 180 в града... боли ме гегатаПАЛЦИ ГОРЕ ЗА НАЙ-БОГАТИТЕ!!!

9

Разумен

преди 4 години

Зад снегорин не се кара никога, но виж зад линейка и пожарна - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Аз да не съм балама.

8

Анонимен

преди 4 години

Много добре е да караш след снегорин или да се разминаваш особено когато вместо пясък най често ръси баластра с камъчета!Оставаш без преден джам!Два пъти ми се е случвало!После търси арменския поп да му се жалваш

7

АТАКИСТ

преди 4 години

до Тео,***, иронизирах тоя който е поставил тази снимка в статията.То няма сняг- ти зад него ще се тътриш ли?Разбира се, че има сериозни снегове и навявания и заледявания където най- добре да си зад снегорина.Карал съм към Силистра...роторни машини чистят 1 метър сняг по платното и го хвърлят на 10 метра в нивите.Правят тунели и всички автомобили са след тази машина.

6

Анонимен

преди 4 години

до Тео, ***, иронизирах тоя който е поставил тази снимка в статията. То няма сняг- ти зад него ще се тътриш ли? Разбира се, че има сериозни снегове и навявания и заледявания където най- добре да си зад снегорина. Карал съм към Силистра...роторни машини чистят 1 метър сняг по платното и го хвърлят на 10 метра в нивите. Правят тунели и всички автомобили са след тази машина.

5

Анонимен

преди 4 години

Сега пък къде да търсим снегорин в тая суша?

4

Тео

преди 4 години

Това са съвети, които не са меродавни за Бай ***. Той е над тия неща, както си личи от коментарите. То и за това следващата канавка е негова и сме на второ място след Румъния по смъртност от катастрофи в ЕС. Едно знам - зад снегорина ще ми е много по-спокойно, и ако съм първа кола и оставя дистанция пет коли до снегорина, за да не ме осоли ще се намерят на секундата десетина *** да ме изпреварят и да се мушнат.

3

АТАКИСТ

преди 4 години

Направо ще се залепя зад такъв снегорин на снимката, където пуснал греблото при киша 2 санта и няма да мърдам!Смешници!

2

Анонимен

преди 4 години

Да караш след снегорин едва ли е опасно, колкото това да те управлява крадлив, некадърен, милиционер, пожарникар, разтривал ушаците на тодора.

1

zeus

преди 4 години

Ако в София видите снегорин с пуснато гребло ходете да пускате тото ;)