23

Анонимен

преди 4 години

Като имам в предвид нивото на българските чорбаджии, извинете работодатели, няма протоворечие!Между другото какво стихотворение може да издекларира чорбаджито или може бира екс!Весели праз(д)ници!

22

Анонимен

преди 4 години

До Служител на фирматаБЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕВРЪЩА В РАСИСТКИ КОПТОР СЪС ДИСКРИМИНАЦИЯ И САМОВЛАСТИЕ.

21

Анонимен

преди 4 години

А работниците ще работят само когато детето на фирмаджията има шестица. Иначе ще получавата заплата без да работят.

20

Анонимен

преди 4 години

ИЗКУКВАНЕТО Е ВИДИМО

19

па,

преди 4 години

Това си подкуп.

18

Анонимен

преди 4 години

Йоско Алипиев иска ромчетата да са дебели затова им дава шоколадчета и бонбонки.

17

Гражданин

преди 4 години

Бонуси за всички отличници, но отличници от матурите, от изпитите за кандидатстване - а не по милост написани оценки от посредствен учител. А т.н. роми - задължително на работа и на училище, помощи само за наистина болните и инвалидите. Да се спрат привилегиите на този паразитиращ върху всички нас етнос.

16

Анонимен

преди 4 години

Ако чорбаджията не благоволи да даде кинти, народът ще си остане ***, целувайте ръка на щедрия чорбаджия и работете здраво.

15

изобщо не е доказано

преди 4 години

До Анонимен 7При тези същества интеграция няма!С тези мераци за интеграция ги насилват и озлобяват,те искат да живеят по техния си начин!Освен да смучат пари,и след това да се бъзикат с даващите,че са глупави и прости хора!Бедна ви е фантазията как се гаврят помежду си с "тъпите" българи!

14

е, и?

преди 4 години

47% от учениците в България не достигат минимално ниво на грамотност. То ако ставаше с бонуси на местни бизнесмени които си правят реклама...

13

Анонимен

преди 4 години

При фалиралия соцаилизъм имахме образование на световно ниво и никой не даваше бонуси за отлични оценки на децата, това се считаше за задължение, даваха се премиални само на тези които работеха повече, а не както днес всички са приравнени и бачкат като животни за печалбите на чорбаджиите и им подхвърлят разни трохи бонуси 50 100 лва да си правят реклами.

12

Анонимен

преди 4 години

Българина трябва да се учи на капитализъм, комунизма го развали, българина трябва да знае че изцяло е зависим от работодателя и да служи вярно на чорбаджията, щото няма да има чорба за децата и може да остане на улицата, да дава всичко от себе си за фирмата и за печалбата на работодателя.

11

Анонимен

преди 4 години

Как може журналистите да дават за пример престъпници и сводници.Първо си направете проверка за човека и после го давайте за пример.

10

Служител на фирмата

преди 4 години

Във фирмата работят около тридесетина човека, понякога и повече в зависимост от това какви са нуждите на предприятията с които има сключен договор. От тридесетте човека, около десетина сме българи, нашите деца също участват в бонусовата система. Този човек никога не е спирал да помага на хората, независимо от етнос и религия. Бъдете разумни и не нападайте такива хора а им се радвайте, не са много и ако продължавате така няма да останат.

9

saki

преди 4 години

Мхм , нещо гнило има в цялата работа , и този татуиран гологлав "бизнесмен".

8

бонус календар

преди 4 години

Това дава доктор Велев от Велеви фарма.Скоро ще се моли за работници.

7

пецата

преди 4 години

В бургас го знаят като сутеньор и наркотрафикант , така че не се впечатлявайте че "черпи" все пак му трябват труженички които да праща в германия

6

Fallschirmspringer

преди 4 години

Когато един гиганин учи,образова се,получава квалификация,работи,спазва обществените норми,законите и неговите деца вървят по същият път,то той вече не е гиганин,а един редови гражданин

5

шматка

преди 4 години

В малцинствените училища пишат шестици ако детето може да си напише трите именаПари на вятъра

4

Анонимен

преди 4 години

И каква точно интеграция е това? Основното образование доколкото знам е задължително. Вместо да им дават бонуси, защото изпълняват едно задължение трябва да получават санкции, ако не го изпълняват. *** са ни се качили на главата, строят си копторите, където им скимне без разрешение, незаконни сметища навсякъде около тях, масово крадат и хулиганстват.... правилата са за всички в крайна сметка!