11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Май не си много наясно с районите Модерно предградие граничи с Люлин 10 там покрай булевард "Европа" е пълно с шведи и хората са пропищели от тях.Денонощно копат и добиват шведска стомана, знаем ги!

10

Анонимен

преди 4 години

Снимка 3, дано се намерят добри дарители за една масичка че да спретнем софрата.

9

Коубойс фром хел

преди 4 години

Няма коли няма и смог.Причината е ясна немските дизели "премиуум"!Закривай!

8

Анонимен

преди 4 години

До даБаааш! Ей това е лошото! Преди време едни от шведите тръгнаха нещо да правят проблеми, па събрахме се 5 аверчета и почваме да го млатиме, щото бяха в чужд двор. И точни на един му строшихме краката, идват кулите, и си викаме Ах ся, дойдоха да ни помогнат. Те ни арестува и ги пусн аха си ходятМИ АЙ СИКТИР УЕЕЕЕЕ!

7

Анонимен

преди 4 години

Ако иска нещо, свърши си го сам. В България, закони има само ако власти нашите решат така. Ако няма намесен властимаши - Законът е в твоите ръце! Или прави нещо, или някой друг ще го направи вместо теб, но може и да не ти хареса.

6

да

преди 4 години

Като ви чета репликите "да не сте идвали където има шведи"-точно с този начин на мислене предадохме на шведите възрастните хора по селата, дадохме им правото да са над закона, сега им предаваме райони в София, а скоро и цялата страна. По вашата логика, не живейте в Бг, има шведи. А после се чудим защо шведите ни *** където ни хванат.

5

Анонимен

преди 4 години

До КътюМай не си много наясно с районите Модерно предградие граничи с Люлин 10 там покрай булевард "Европа" е пълно с шведи и хората са пропищели от тях.

4

Мита

преди 4 години

Хахах, имах парцел в модерното наследствен, продадах го, там блок напрайха и некви балъци си купили кутийки насред гетото

3

Кътю

преди 4 години

И кой нормален човек си купува жилище в Модерно предградие??? Спестили някой лев и сега и пушат под терасата. Та там живеят предимно шведи. Тея оплаквачи да не са взимали там апартамент, Люлин и Надежда са близко, там е по- нормално

2

Бунгар

преди 4 години

Ц ъ р в у л и сме били,и цър вули ще си останем.Великите българи...бай ***. Царе сме да си измисляме славна история,което естествено не е вярно.

1

Анонимен

преди 4 години

Що така бре нали софиянци са по родните си места, а движението на автомобилите е незначително спрямо редовна работна седмица. Май причината за мръс ния въздух не е заради тях, ама кой да го каже като няма опорни точки и така наречените журналисти си траят удобно.