9

Анонимен

преди 4 години

Грешката с тъпите карикатури в оня еисокомерен двуседмичник им излезе прескъпа. Нотр Фам никога няма да бъде възстановена досущ. Поне да дтсбилизират какеото е остснало. А ла археологически паметник.

8

Мальчик-гей

преди 4 години

Да направим следващия гей Прайд в нея, си пожелавам!

7

Анонимен

преди 4 години

Докъде стигнахме ,английския премиер да се моли за християните ,а папата за ислямските бежанци .

6

Анонимен

преди 4 години

Едва ли ще може да се възстанови в предишния си вид. Постоянно ни обясняват колко е напреднала цивилизацията и какви нови материали има, но на праактика всичко ново е по-нетрайно. Може да е по-лесно за използване, но не и по-трайно.Отделно, че за пари Париж отдавна е колониално блато и символите на католицизма вече не са актуални. Мулти културизма - всичко само и само богатите да стават все по-догати, а гоите да са зависими и купуват.

5

Анонимен

преди 4 години

Еретици ,Господ ви взе Византия и я предаде на исляма.Затовя символ на православието е една катедрала превърната в джамия !!!

4

Анонимен

преди 4 години

Костов може да направи дарение за да получи индулгенция

3

Хан Тервел

преди 4 години

Самосрутилата се е се Нотр Дам и наклонената кула в Пиза са символите на католицизма!Еретици! Господ ще ви довърши докрай! Тези земи ще Ги даде на миризливите ***, както им даде Изтока заради монофизитите от Армения и Сирия.Католицизма обате е още по-тежка ерес понеже хула срещу Светия Дух.

2

Мюфтията

преди 4 години

Двете кули нали са там това е важното което ни требва да ги направим на минарета.

1

Анонимен

преди 4 години

Христос отдавна не е във Франция.