171

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Колко много манипулация и неверни данни на едно място!!!!!Коментарите са излишни!!!!

170

Чичето

преди 4 години

И как Тиквата разбра, че театрите са пълни - като той (по неговите признания) през живота си не е стъпвал в театър?

169

Дедо

преди 4 години

Не е точно така. И тогава лъжеха, но не и в такива мащаби като банкянския комунист!

168

Просто статистика

преди 4 години

Ангелкова - През 2019 спадът на чуждите туристи е 27%, на българските - над 30%.Борисов - Успешна година за туризма.Хайде сега познайте кой от двамата лъже!?

167

Анонимен

преди 4 години

Кратко резюме за описаното събитие - Цирк!Дебели лъжи, плоски скечове и майтапи, будалкане на публиката, срещу заплащане.

166

Анонимен

преди 4 години

Ужас все едно чета докладите от времето на комунизма . Липсва само изпълнението на петилетката за 4 години . :) Ученикът на Тодор Живков в действие .

165

Анонимен

преди 4 години

До HeinrichHimmlerДругарите с хотелите от Позитано са доволни бе. Какво се оплакваш!

164

HeinrichHimmler

преди 4 години

Какви повече приходи от туризъм, като туризмът удари дъното тази година и резултатите са плачевни? За България ои говорим или за мутроландия?

163

Иван Д.

преди 4 години

Не знам, но гледайки няколко пъти репортаж от заседанието на МС по разни телевизии, окото ми грабна една дама, стояща до министър Ананиев.Чудех се кой ресор управлява, аджеба? След дълго лутане в нета я открих - Карина Ангелиева(зам. министър на образованието и науката).

162

ГЕРБ Е МАФИЯ

преди 4 години

Кметът на Перник от БСП е кмет от 1 месец насам.Източването на язовира е станало при предишния кмет.Сегашният няма никаква вина човекът, но ГЕРБ му завещаха такива проблеми, че скоро ще му се ще да не беше ставал кмет.Всъщност ГЕРБ нарочно загубиха изборите в Перник като не ги фалшифицираха, знаейки какви *** са насрaли там. ***, които ще миришат с години !Язовирът е източен при кмет от ГЕРБ, областен управител от ГЕРБ и министър на околната среда и ВОДИТЕ от ГЕРБ.Това е мафията ГЕРБ !

161

Бойко Борисов

преди 4 години

Ой тигреее тигрееее... кви пари сънувате кви пет лева, след като сте ме избрали няма да ривете как си харча парите. моите пари. Вашите са квот ви остане след данъците. Аре шът!

160

Русенец

преди 4 години

До До 183"КОМУНИСТИЧЕСКИ ГЕРБЕРАСКИ ИЗВЕРГ" Е това е точно!

159

Анонимен

преди 4 години

Комунистическа простащина.

158

та като съм ЗАПОЧНАЛ

преди 4 години

да попитам томи'ТО ДОНЧЕВ за ПРОСЛОВУТОТО "електронно ПРАВИТЕЛСТВО" имали ШАНС,надежда нЕкаква да се "ПОЯВИ" нЕкога В тази "ПУСТОШ" наречена бУлгария,НАС НИ ИЗПРЕВАРИХА ДОРИ И В москвА,наскоро ЧЕТОХ,ЧЕ ПУТИН НАРЕДИЛ ДА ИМ СМЕНЯТ "ЧИПА",слагат им по голяма памет в ЛИЧНИТЕ КАРТИ,а ние сме още У ПЕЩЕРИТЕ,ТОЕСТ в л-ТЕ.КАРТИ и "ЧИПОВЕ" нямаме а за "ПАМЕТи" да не говоримЕ - затова сме и на ТОЗИ "ХАЛ" де никой не ни е виновен,виновни са "ХОРАТА",не правителствотО,а камо ли министЕр ПРЕЦЕДАТЕЛЯ!!!!

157

Енгелс

преди 4 години

Държавна пара се харчи, не народна.

156

Енгелс

преди 4 години

Парите са на правителството!

155

да продължа...

преди 4 години

..."СЪЩЕСТВЕНО",то и в "СРЕДНОТО училище" беше същото ДЕЦАТА на "ПАРТИЙЦИТЕ"(САМО ТЕ) учеха "АНГЛИЙСКИ"и когато ставаше "ГОРЕЩО" в КЛАС(Я КОНТРОЛНО,Я нЕкоя иНзВънредна БРИГАДА) ТЕ ОТСЪСТВувАХА ОПРАВДАТЕЛНО(ХОДЕХА НА ЧАС по "английски" извън УЧИЛИЩЕТО(ТОГАВА УЧИТЕЛИТЕ ПО "английски бЕха "ЧАСТНИЦИ" - тЕ "правеха" КОНТРОЛНОТО или КЛАСНОТО ПОСЛЕ И "САМОСТОЯТЕЛНО,а на БРИГАДИТЕ "НИЦ" - бяха "ОСВОБОДЕНИ",защото "УЧЕХА"(САМО тЕ) - "английски"- ТАКА бешЕ,ТАКА Е И СЕГА - "ДЕЦАТА" са КОРУПЦИОНЕРИТЕ СЕГА!!

154

тука в тоз'сайт

преди 4 години

в самата "новина" ЦАРСТ'вА езикъТ на омразата,и според мЕн както ВИНАГИ виновни са САМО "ХОРАТА"!!!!ТРябва да се ПРЕИМЕНУВА герБ в БКП(БЪЛГАРСКА КОРУПЦИОННА ПАРТИЯ).НОВА,защОтото СТАРАТА бкп беше на баЙ тошУ,ЕХ ТОГАВА КАКВА КОРУПЦИЯ СЕ "ВИХРЕШЕ",ВСИЧКО БЕШЕ "ПОД МАСАТА",а терминаТ "МОЙ(СВОЙ) ЧОВЕК беше ПАРОЛАТА ЗА "УСПЕХ"!!!В заводите НЕКАДЪРНИТЕ ги ПРАВЕХА "КОМСОМОЛСКИ секретари" и ГОВОРИТЕЛИ(НЕЩО КАТО СЕГАШНИЯ томи ДОНЧЕВ - ЕЛЕКТРОННОТО ПРАВИТЕЛСТВО),те ти говорят 1001 нощ'и без накрая НИЩО но

153

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 187Те и милиардите за КТБ бяха на данъкоплатеца. На всеки откраднат милиард от джоба на всеки данъкоплатец излизат по 1000 лв. Амо ходи обяснявай ... народа е пpocт та дрънка.

152

Анонимен

преди 4 години

Докато има такива идЕоти като 183, които си мислят, че нашите пари, които правителството ни прибира са на правителството ще е така и по-зле ще става.