48

Анонимен

преди 4 години

55, "Арктика" е построен в Санкт Петербург и е проект 22220. Предпоследен.Най-новият и най-мощен руски ледоразбивач тип "Лидер" се строи на най-голямата руска корабостроителница край Владивосток, Далечния изток.

47

ПорЦелан

преди 4 години

До "До Калеко Алеко" - цитата е от "Златният телец", жилетките от пике. Сега нещата стоят по друг начин и жилетките от пике не четат само "Правда". Всичко зависи от това какво има под избелялата шапка от панамска слама.

46

Ортофон

преди 4 години

Ей, тая Русия е в устата на всеки алчен тип. От всички страни, най големите войни е водила за да защити голямата си територия.

45

Анонимен

преди 4 години

До Онанимен 42Най калпавите кораби руските Факт...Кои? Ултра есминците клас "Замволт", стелт, с крилати ракети, дето ги влачат на буксир от Панама до Сан Диего? Дето щяха да поръчат 36 парчета, ама решиха да останат с 3?За руснаците знаем, че имат 41 ледоразбивача, повечето атомни, и сега строят още 5 свръхмощни. "Арктика" е на вода, ще троши лед, дебел 4 м. Вътре е като спа-санаториум! Янките имат 2 обикновени, единият пуши повече от "Кузя"! Изпуснаха надпреварата за Арктика и сега ***!

44

До Калеко Алеко

преди 4 години

***, индийските ВВС имат над 200 Су-30 МКИ (Модернизованный Коммерческий Индийский)и са много доволни от тях. На учебни боеве с USAF в ТХ биха с 11:1 F-16 и F-15! МиГ-21 бяха индийско производство, на HAL, и много падаха. В UK пък набиха с абсолютна победа Eurofighter TyphoonНо в дадения случай за съюзник се натиска Пакистан. Знам ли - мюсюлмани, дружки с Китай. Путин ще прецени, все пак балансира м/у Индия и пакитата. Той "е умен човек, не бих пъхнал пръст в устата му!".Откъде е цитатът?

43

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 47Мухли, руснаците сами ще завършат СП2, имали са акъл да предвидят подобна ситуация.Купили са кораб за целта, но е един и по-малко производителен от двата големи швейцарски и това ще удължи свързването. Но ще стане! Зрее напрежение между Германия и Щатите, немците се напатиха от пъртите, които онези им слагат в колелета на икономиката!На теб може да не ти пука, че и на нас ни бъркат отзад, предателите се радват на закъсацията ни!

42

НеСоросоид

преди 4 години

Боже колко ***, колко нещо. Десетки коментари без никакъв смисъл и послание. МАй някои не почиват по празниците.Посланието на учението е ясно и само заради него САЩ никога няма да нападнат Иран. Най-голямата икономика в света с втората по-сила армия в света. Война с Иран просто няма да има....

41

Анонимен

преди 4 години

Китайци и Иранци гасят руски корам ще им е най полезно

40

Анонимен

преди 4 години

"...Крим сам ще избяга от московския глад" - за сега всички в Украйнината бягат от Киевския глад

39

Анонимен

преди 4 години

русия няма бъдеще

38

Анонимен

преди 4 години

Те да ги държат още някоя друга година без пат,,оци и Крим сам ще избяга от московския глад

37

Ис(з)трий ме БЕЕЕЕЕ!

преди 4 години

Обикновено несполучливите мутации,ги изяждат силните месоядни,та да продължат.Има само един ареал,където управляват мутирали простаци и дават голям шанс да се развива ареала на себеподобните.Някои екземпляри дори успяват да получат пари за "мнението" си. Други го правят "по убеденост"-е тия вече са загубили ДНК-то на първоизточника.Грешен съм, че визирам утайката!А трябваше да визирам великото,небесното.Абе Черните дупки,Кометите...Една Комета се казва "Борисов".Не той я е открил,но ...!!

36

Боли ме кура

преди 4 години

За рассия Китай и ИранАре писта

35

Анонимен

преди 4 години

Най калпавите кораби руските Факт

34

Анонимен

преди 4 години

Кузя го играе димяща огнена завеса

33

Анонимен

преди 4 години

Абе да не е паднала още някоя Щайга су57 много гру,,хтят олгинчетата

32

Анонимен

преди 4 години

До 38 честит ти севере 2 и южен поток и на теб а верно НЪЦ няма да станат :))) ще ядете путин в московското си блато

31

Анонимен

преди 4 години

Време е москва да стане блато отново

30

Анонимен

преди 4 години

До NASA-прахосмукачка.

29

NASA

преди 4 години

Всичките оръжия на феодалните диктаторски режими /примитивна Рус, комунистически Китай и джихадистки Иран/ няма да свършат никаква работа в предстоящата Космическа война, защото са уязвими от ПРО и ПВО. Този, който ще се справи с враговете на Свободния свят е NASA, никой друг...