87

Не!

преди 4 години

Имаше един хорър за сухопътни акули. Придвижваха се под земята и вършеха ужасии.Сомовете чудовища сигурно така са стигнали до други водоеми. Затова ги няма в пресъхналия язовир.Поразпитайте в околността, може вече да има легенди и на тази тема.

86

Досетлив

преди 4 години

До РибаринСомовете-чудовища отдавна са усетили, че водата в този язовир е на привършване и със среднощен крос по суша са се прехвърлили в някой по-надежден язовир.

85

Яааа

преди 4 години

Не лишените от вода са най-активни тук, а онзи, който от яд е в делириум още от момента, в който разбра, че в Перник организират молебен.Поспри се, бай Червенушко, даже и Петър Младенов, и Добри Джуров демонстративно започнаха да посещават църковни служби през 1990 г. Сигурно най-после оцениха силата на традицията и стойностите на символиката на старите ритуали. Това няма нищо общо с бабешките суеверия.

84

Доктора

преди 4 години

Перничани явно изсмукаха каците с ракия и вино за празниците та после и язовира си пресушиха. Нямат напиване тия смоци.

83

Анонимен

преди 4 години

Някой да прай пари за Никулден май.

82

аз съм

преди 4 години

Внимавайте на кого ще се молите. За водата.

81

Рибарин

преди 4 години

Израснах с легендите за огромните сомове-чудовища в язовир Студена. Що водолази побеляха като видяха. Днес като пресишихме гьола някой видя ли поне едно от пернишките чудовища. Или и те като Лох Нес и винкела са само една легенда явно.

80

СкъПерник

преди 4 години

В Самоковските села и около Сепаревва баня няма никакви проблеми с водата. Ще наблюдаваме внимателно сега да не започнете да точите към Перник и нас да ни сложите на режим. Всичко очаквам от винкелите. Изпиха си тяхната бара сега към нашите водопроводи се оглеждат.

79

Пешо

преди 4 години

Хахахахахахахахахахахха, молебен! И мозъците ви изтекоха заедно с водата... Вместо да поискате отговорност на земните отговорници за кризата, пейте на облаците...

78

хъммм !?

преди 4 години

На 29-ти ще разберем, колко от жителите са недоволни, да не се окаже че в един 100 хиляден град, само 2-3 хил са засегнатите от водния режим.

77

Анонимен

преди 4 години

Ей това за молебена не бях се сетил. Давайте ще помогне безспорно!

76

Анонимен

преди 4 години

До Не наглей!Преди имаше по-равни, но сега има много още по-равни! Преди беше зле, обаче сега е кошмар и пълно разложение, включително и морално

75

Не наглей!

преди 4 години

До Един от Северозапада"... някога, когато всичко зависеше 99% от качествата на човека" - като пишеш това, сигурно имаш предвид дали е бил дете на АБПФК и дали е станал член на БКП Казваш, "... сега едни са по-равни" и това според теб зависи "от коя партия си, на кого си роднина или любовник/любовница" - но всъщност описваш битието ниотпреди 30 години.Опомни се бе, човек! Като ти порасне нос, дълъг 3 педи, в клиниката на д-р Енчев ли ще идеш да ти го оправят? Корни ли ще плаща операцията?

74

Анонимен

преди 4 години

Кой век сме, че все още си мислим, че молебени можем да си оправим проблемите?!

73

Анонимен

преди 4 години

Протестирайте бе, хора! Какво имате да губите! България загива, с това здравеопазване не се знае още колко ще ни има...

72

Анонимен

преди 4 години

Повече от молебен трябва - протести, протести и пак протести! Не се отказвайте, перничани, България вас гледа!

71

Един от Северозапада

преди 4 години

До Правят молебен, продължение. Смяташ ли, че г-жа Цачева, г-жа Караянчева, някога, когато всичко завикеше 99% от качествата на човека, щяха да имат тези си кариери, които имаха като кукли на конци?

70

Един от Северозапада

преди 4 години

До Правят молебен,Защото през 80-те години режима на тока беше еднакъв за всички, а и всички горе-долу бяхме еднакви, с приемливи разлики помежду си, зависещи главно от интелектуалното ниво.Сега, едни са по-равни, и това изобщо не зависи от интелектуално ниво, а от това, от коя партия си, или на кого си роднина, или любовник/любовница.За другите-просто няма шанс, щом не си от тяхната глутница.

69

Един от Северозапада

преди 4 години

До Сата НАТО Витрини не е нужно да се трошат, но, ако се строшат няколко глави, които се имат за вечни и недосегаеми, ще е доста назидателно и отрезвяващо за другите.Но, вече е късно, това трябваше да стане преди 30-тина години, за да имат обеца на ухото всичките .

68

Правят молебен,

преди 4 години

но някои тук не одобряват това. Правят се, че не разбират символиката на тази инициатива и обвиняват хората в грубо суеверие. Препоръчват на перничани да предприемат друг вид действия.Питам се, защо не предприеха онова, което препоръчват през 80-те години, когато ни подложиха на режим на тока?