9

Леле

преди 4 години

Не, наричат ни с думата куфАр- арабското за гя. ур.

8

бг

преди 4 години

арабите наричат хората в Европа с думата- Гя.ури.

7

БГ

преди 4 години

Расизма е Идеология на Нег.рите от Африка.. Тия спят с маймуни и всякакви животни и наричат хората , които НЕ спят с такива, с думата- Расисти... На арабите- идеологията е - Исляма, а тия наричат хората в Европа- ***. А ние наричаме- нег.рите- *** маймуни, а Ислямистите- Ислямски змии.Трябва да ЗАБРАНЯТ тоя филм и да ват САМО филми, как България е убивала не.гри , за да имаме държава.

6

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

А кога най-после ще има филм за особеностите на отделните раси?Защо всички са срамуват да кажат, че има креативни раси, даже етноси, и има такива които са само консуматори, нищо не създават, а понякога и рушат.Филмите трябва да отразяват дейтвителността, такава каквато е, а не измислена.

5

Абсурд

преди 4 години

Винаги съм бил расист и нямам намерение да променям възгледите си

4

42

преди 4 години

Пропагандно филмче.

3

Анонимен

преди 4 години

Не знам дали е расизъм или заради етнически особености,но на цялата планета Земя (не е малка всъщност) няма едно място където преобладават черни и нещата да са нормални.Винаги е мръсно,мизерно има много престъпления-всеки ден се палят колят гърмят изнасилват и тн.Отделно болестите.Дори и в САЩ където чернокожите са издигнати едва ли не в култ пак като има в някой град повечко от тях и става мизерно и опасно гето.Все си мисля че е заради особености на етносът.

2

House M.D.

преди 4 години

А отявленият престъпник, афроамериканецът Нелсън Пандела показан ли е?

1

Леле

преди 4 години

Жером Сал (фамилното име на господина означава мръсно на френски лол) да не се свени, а да опише с филм какъв е расизма към днешна дата в Южна Африка. Но едва ли- дреме им за едни бели и руси хора, избивани от .... да.