79

Краси

преди 4 години

Няма по-бедна държава в Европа/не ЕС/.Само напомням-в Белене отлежава желязо,платено от народа за 1 200 000 000/милиард и двеста милиона/,поръчано "незнайно от кой",но платено от народа !

78

извод

преди 4 години

Тия не са добре!Определено!

77

Анонимен

преди 4 години

Като няма кой да ги похвали ще се хвалят сами. Безсрамие лъжи измами грабежи отчет достоен за похвала.

76

На пазар

преди 4 години

YouTube не лъже, но помниВижте началотоhttps://youtu.be/NONQCRIdFiY

75

Тиквата от Банкя:

преди 4 години

А, за новата година си пожелавам нов самолет.

74

Избирател

преди 4 години

и по най *** народ сме първи!Ама сте прости и не го осъзнавате

73

anonimen

преди 4 години

Най-бедната страна в ЕС, първи сме по смъртност в света, нацията загива, пътищата под всякаква критика, на 3 милиона българи изтекоха личните данни...апартамент гейт, тераса гейт и съвкупност от скандали...селища без вода...А ТЕЗИ СЕ ХВАЛЯТ!? Това много ми прилича на управлението по Тошово време само дето тогава имахме държава!

72

Койчо

преди 4 години

По кражбите ще ги познаете

71

Анонимен

преди 4 години

"По думите й България е на първо място в целия ЕС по отношение на гражданите си във Великобритания, които са получили статут на уседналост."Това за хвалене ли е или за срам? За какво се хвалите, та това са хора, прокудени от родината, работоспособни и които в повечето случаи няма да се върнат! Щяха ли да са с уседнал статус, ако имаха работа и им беше добре в родината? Това е трагедия и мъка за България! Какво се хвалите, това ли ви е целта - да гоните хората и да обезлюдите държавата?

70

Щирлиц

преди 4 години

То бива мутри,ама чак такива зловещи..

69

:((

преди 4 години

И при соца се лъжеше, обаче не чак толкова нагло! Държавата загива, срам нямат!!

68

Анонимен

преди 4 години

Боко какво се хвали че на летището в САЩ го приеха без почести и като слуга ли

67

Българина

преди 4 години

За умрелите или хубаво или нищо, герб са мъртъвци, народната любов отдавна ги е убила, само ЦИК ги държи на системи...

66

Българина

преди 4 години

Не чух нищо за дупката между 100 хил умрели през 2019, 44 хил раждания и 20 хил емигрирали, сиреч сме на минус с много хиляди хора, не чух нищо за апартамент гейт, ало Банов, и самолетите на двойна цена!

65

ПроСоТо

преди 4 години

въпросния "Анонимен" изчезна,но ще уточня защо взех отношение към дивотията му:..В последно време слугите на Слугите проявяват в безсилието и страха си уникална ..ненормалщина...Непрекъснато "заплашват" или с Гешев,или като в случая със "болести и смърт" на всеки,който си позволи да има някакво собствено мнение...Това е отврат ..ително,но показва АГОНИЯТА им...За това от време на време им обръщам внимание..

64

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонименхм!...От ЗАПЛАХАТА ти излиза,че ТВОИТЕ родители "не са умряли" и ти "НЕ можеш да се разболееш и умреш",защото.."НЕ ПИШЕШ ЗА "политика"?!..А какво ще кажеш и за "политиканите"?..-Та те денонощно плещят за "политика"...Та?..Те "безсмъртни" ли са според теб?..Или за тях "може",за въпросната дама-"НЕ"!?!

63

ПроСоТо

преди 4 години

"Време за реклама и хвалби"....Как да го каже човек по-точно?....

62

оффф

преди 4 години

САМОХВАЛКОВЦИ. Народа ви мрази.

61

Анонимен

преди 4 години

Комунистът Борисов обича да го хвалят, ха-ха-хаххх

60

бай ганю

преди 4 години

внимавайте какво ще кажете - предупредил боко- или само хубаво или нищо-допълнил той-също както по бай тошово времесамо хубавото на повърхността а проблемите да се замитат под килима далеч от знанието на народа иначе ви изпращам в белене или ловечбоко е раздал постове не за да слуша критики а ласкателства не за да се реформират сектори а за да се говорят суперлативи че нещо е свършено не за да се оплакваш че шефа не ти развързва ръцете за промени а да виниш предишните или някой друг