117

ЖЕСТОКАТА ИСТИНА

преди 4 години

ИМПЕРИЯТА СЕ ЗАВРЪЩА !!!

116

Пресаташе

преди 4 години

До До днесаКато го пуснат на пазара ще пишем ,даже и 50% отстъпка от цената за рекламата ще им дадем.Електромобила поръчан за дизайн на Пинафарина-Италия още не е пуснат в серийно производство.Завода тепърва се строи още...

115

ФАКТ!!!

преди 4 години

От догодина България ще пести по 140 милиона лв. годишно благодарение на по- ниската цена на руската газ през "Турски поток". ...

114

Анонимен

преди 4 години

Ердоган е спасителят на Европа. На Запад са останали само тапи гьози. Тръмп е мъж, но само ни гледа сеира. А Путин влечугото си е поставил за цел да унищожи Стария континент.

113

Анонимен

преди 4 години

Прав е Ердоган щом ги канят защо да не идат

112

До днеса

преди 4 години

Днеса защо не написа две думи за Турския ЕЛЕКТРОМОБИЛ.безхаберни ли сте или завистливи !?

111

Лодкар

преди 4 години

Винаги има дозина ентусиасти ,но вълната от Сирия е спряна лодките са една две инцидентно,потока лодки сега е Либия -Италия и Гърция.

110

Анонимен

преди 4 години

До РеалофилМного се е загрижил султанът за мигрантите.Само дето турските радари никога не засичат лодките от Турция...

109

Дон Динко

преди 4 години

До РеалофилЗа втори път ги спасява първата вълна от към Сирия я овладя с буферна зона,а и храни 4 милиона мигранти в Турция не ги пуска към ЕС инак това би бил края на Бг и някои от ЕС ако ги залеят милионите от сирия и др. ЕС да награди Ердо с орден!

108

Аллах акбар!!

преди 4 години

Радвам се на случилото се!!Султанфюрерът все повече загазва!Важното е да е по-далеч от нас.

107

Реалофил

преди 4 години

Ердо спасителят на Европа от мигриращите Африканци.Суданците в конфликта са само наемници,арибите и руснаците ги наемат по 22 долара на месец да прочистват миграционните коридори за палцищтата към Европа за да я залеят с гладни и диви африканци целта края на Европа.Но Ердоган не иска големия пазар за турските стоки ЕС да бъде разорен от мильоните запътили се на там през Либия.

106

Ицо

преди 4 години

До започна се10 години след като умря, баба Ванга беше казала, че войната ще почнела от Сирия. Нещо не се получи.Сега 23 години след смъртта си баба Ванга ти била казала тоя път за Африка.А барем едни 6 числа за тотото не ти ли каза баба Ванга през всичките тези години?

105

започна се

преди 4 години

Още баба Ванга беше казала,че третата св.война ще почне в Африка до Франция!Същото го каза и Севрюкова!

104

Анонимен

преди 4 години

Либийците на Кадафито бяха най-гадните араби.Просто нещата стават трудно. Както и у нас комунистите не са си отишли и мърсят държавата.

103

Мариян

преди 4 години

А България част ли е от тези държави,които ще започват или ще помагат в предстоящата война?Моля някой да ми каже, благодаря!

102

Калеко Алеко

преди 4 години

Турция е като раССия, меси се навсякъде ... Правят го и от САЩ, но те поне са демократична държава с ценности които са притегателна сила за хора от цял свят, за разлика от Ердоганова Турция и путинова раССия, където се изповядат фундаменталните ценности на исляма и панславизма, религии които носят своя азиатски отпечатък и водят до противопоставяне на общности и войни ... !!!

101

Анонимен

преди 4 години

Въпрос на време е царят и падишахът да се хванат за гушите. Ние трябва да гледаме и да се наслаждаваме. Накрая ще поздравим победителят в 11 руско-турска война. Не е особено трудно да се предположи кой ще е той

100

Шишо

преди 4 години

Съсипаха я тая държава ... а ходехме на гурбет да я градим

99

Анонимен

преди 4 години

"Май рашките се вкараха в небрано лозе с дружбата си със Султана хо хо хо"Кво са се вкарали, руските войници в Либия са от почти незаконна в Русия частна армия (то направо си е незаконна даже). Главата на армията си живурка, приятел си е с властта на Русия, в самата частна армия пък има някъв брой руски агенти от които Русия се нуждае за прясна информация от първа ръка по света, но само толкова. Боли го една работа Путин за тия. То и в Сирия вече мряха веднъж като доближиха един кладенец.

98

Анонимен

преди 4 години

До 111Къде прочете в статията САЩ или Америка? Или ти така по инерция си пускаш плочатажс опорните точки.