56

Щерю

преди 4 години

Както казваше един ром - Няма асфалти, няма бетони, туй, онуй... квартала върви на кал.

55

хххд

преди 4 години

Няма нищо по-тъмно от български път ношем. Оняден се върнах от нищо и никаква Сърбия и по смешния път от Калотина до София щях да се пребия поне три пъти. Разхвърляни неориентирани тараби от ремонтите , не е ясно откъде да се мине, откъде да не се минава. Полицайчетата добре че бяха се усетили преди един голям трап и бяха паркирали автомобили с включени фарове насочени срешу теб - иначе - направо си отлиташ в някаква траншея. Мисля, че тия от община ли е, апи ли е - са за гилотиниране!

54

Анонимен

преди 4 години

Маркировката струва пари но парите са откраднати. Като вдигнат данъците изпразнят джобовете ви и все още не са откраднати наново ще рисуват.

53

Sasho

преди 4 години

То тва да не е к0каин, да го начертаеш

52

Възмутен

преди 4 години

Така е например в Пазарджишка област боядисват навсякъде с " блажна боичка" която нощем не се вижда ,но никой не му пука важното е да се намаже с нещо асвалта ,а евро норми стандарти на кой му пука.

51

Щирлиц

преди 4 години

То пък като я спазваме тази маркировка....

50

Дядо от село

преди 4 години

Разгеле ! Най-после ,се разбра защо има много катастрофи ! Не е само от ,,несъобразена " скорост..

49

???

преди 4 години

Института за пътна безопасност установили, че ГЕРБ крадат. А нещо, което не знаем няма ли да установят?

48

Анонимен

преди 4 години

Много се краде, наистина прекалено много.

47

Гражданинотпровинция

преди 4 години

В Сливен я правят преди избори най-често, по друго време не съм видял да се прави маркировка. Освен, че отбвиват номера, е изклщчително некачествена и я няма за месец!

46

Анонимен

преди 4 години

Дано 2020 да обновят маркировката и да си караме с нея до 2050та

45

Анонимен

преди 4 години

боко е богат и вашите дупки са си вашии маркировка не ви е нужна аде де - сега пък и маркировка а сетне кой знае какво ще им се при искамишоци с мишоцита я власт току така не се дава- пари са това ей не е шега работае вие ще ги дадете де - то нема кой друг

44

Boko bo

преди 4 години

За България е повече от ясно. Но колкото и да не ви се вярва този проблем съществува и в Европа. В UK на много места по националите и магистралите има абсолютно същият проблем. Най-добра маркировка за мен има в Скандинавия и Испания, Австрия и Франция. В Германия от няколко години тече цялостна реконструкция на пътната мрежа. Но тези страни не са България, а за нея става дума. Гласувайте за ГЕРБ или по-добре не гласувайте и очаквайте промяна от само себе си.

43

Анонимен

преди 4 години

В нормалните държави, в които не властва комунистическа хунта, маркировка се полага средно веднъж на 5 години и никога не е изтрита. В София полагат всяка година и два месеца след това я няма. Представете си за какво комунистическо крадене става дума.

42

Анонимен

преди 4 години

Проблема е че не могат да прекарат валяк за маркировката през големите дупки то първо се оправя дупката тогава маркировката на пръст боята не хваща

41

Дам

преди 4 години

Нищо те и бюлетините бяха с такива боички попълнени, сега и маркировката затова е невидима с просто око :)

40

Нищо ново под слънце

преди 4 години

Маркировката е с тебешир за да може да се краде и следващата година.Типично по герберски.

39

До 41

преди 4 години

Проблема е комплексен. Кофти асвалт, кофти маркировка, кофти коли, кофти обучение, кпфти КАТ.

38

Гол и бос

преди 4 години

К'ъв уред, какви 5 лева ... То се вижда с просто око!

37

Анонимен

преди 4 години

бе, ако 50 души умират защото няма маркировка, то 5000 умират, защото обикновено пътната маркировка не се зачита изобщо!